Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Care este diferenta de consum intre un motor 1.8 BENZINA 140 CP si un motor 2, 5 DIESEL 140 CP?
Ford Focus II 2004 -2010 Salut TPU, Am venit cu o alta intrebare legata de FORD. Focus. ul Din generatia a 2-a, la modelul in 3 Usi Care sunt nivelele de echipare? ca sa imi dau seama daca exista....? (mai mult)
Exemple de masini cu consum mic si ieftine!:)
Ce marca si ce model de motocross preferati?
Ce se intampla cand patineaza chiuloasa si da rateuri in cutia cu scule?
Va rog sa imi spuna cineva cum se indeparteaza prelata de plastic a masinii aro 240 din nr 2 al resvistei Masini de legenda. P. S. Pentru cei care spun ca doar apuc prelata si o trag sa stiti ca am incercat...? (mai mult)
Cumpar motoscuter. Sunt interesat mai ales de Yamaha Aerox, GIELAR, aprilia. Cine este din dambvita, brasov contacati-ma la id : samp_gyony. Ofer pana in 600 euro;)
Sal are candva de vanzare opel corsa inmatriculata cu pret 1000 euro?
De unde pot lua si eu programul ala Auto B+ (cu chestionare auto)? L-am luat de vreo 5 ori dar nu a fost bun. Dau fundita daca imi merge.
Am un aprilia amico din 1993 si nu stiu ce are cand este rece are demaraj foarte puternic dupa ce se incalzeste nu mai are asa nu se mai tureaza cum trebuie ce poate avea?
Cum sa iau traseul? Am examen peste putin timp si am mari emotii. Pentru cei care au permis: cum a decurs "examinarea voastra" cap coada daca se poate? Multumesc.
am un htc wildfire. imi descarc un joc de pe net si cand il pun un joc nu stiu unde se salveaza cine imi da raspuns corect fundita
Salutare Stie cineva vreun site pe care se vorbeste non stop dar sa fie de circulatie :) adica tiristi sau masini mici daca m-ati inteles :D thx;) funda
cine are htc wildfire sa-mi dea id-ul lui va rog ca am nevoie sa ma ajutati la ceva!
Ce masini rivalizeaza cu BMW ( in special second-hand seria 5 din 2005 cu angel eyes )? Sunt curios ce alte optiuni mai am avand in vedere ca nu creau sa fiu catalogat cocalar cu bmw.
Am si o problema cu masina.eu stau in italia si am schimbat motorul fara sa il trec in carte si mau prins mi-au luat certificatul.acum intrebarea e ca daca ii fac radiere externa imi dau certifacul ca as...? (mai mult)
Care este masina ta favorita sau motocigleta
Buna TPU. curand voi depune dosarul in vederea obtinerii permisului de conducere categ. B, insa am o nedumerire: daca azi ma programez (depun dosarul) stiu ca pot sa dau sala chiar in aceeasi zi, dar...? (mai mult)
Am vandut o masina am contrat de vanzare cumparare mi-am facut duplicat dupa carte de identitate SI omul nu vrea sa-mi dea numerele cum pot sa o radiez sa ma scap de ea. Ca platesc impozit la ceva ce nu...? (mai mult)
Cine imi da si mie locul exact de unde sa comand anvelope cross fata:110-70-17 spate 150-60-17? (dau 5 fundite)
Buna tuturor.Va rog sa ma scuzati(pentru ca stiu ca am mai pus aceasta intrebare odata dar nu am gasit nici un raspuns bun) dar am neaparat nevoie de niste sfaturi din partea voastra in legatura cu o problema...? (mai mult)
Tata are dacia papuc 4x4 este obligat sa isi echipeze masina cu anvelope de iarna pe toate cele 4 roti sau doar pe rotile de tractiune, in cazul lui cele de pe spate. Tinant cont de noua lege ce...? (mai mult)
Sunt obligatorii cauciucurile de iarna pentru motoscutere dupa noua lege? Raspunsul pertinent primeste funda:);)
Cine stie unde pot gasi un model de contract incheiat intre un medic si o scoala de soferi
Care e cel mai greu nume de pronuntat al unei masini?
Am un scuter in 4 timpi si ieri am umblat la plutitorul din rezervor, pentru ca nu imi mai indica benzina.si cand am scos plutitorul am astupat gaura cu un servetel si a cazut servetelul in rezervor.cauzeaza...? (mai mult)
Este vreo diferenta, in afara de cea estetica, daca imi echipez masina (VW Golf4) cu jante de tabla de 14" fata de cele pe 15"?
Logan mcv 1.6 16v second sau alt second break din germania? Buget 5000 euro (inclus taxa auto). Folosesc masina cam 15.000 km pe an. Pe viitor as fi interesat sa o pun si pe GPL, deci exclus diesel.
Este obligatorie echiparea tuturor categoriilor de autovehicule cu anvelope de iarna?
Daca meegem la politie pentru numere de inmatriculare am voie sa merg cu cartea de alegator in loc de cea de identitate? AM uitat cartea de identitate la cineva acasa si maine trebuie neaparat sa ma duc...? (mai mult)
Are ceva daca ridic capota la masina(logan benzina) si bag furtunu acolo sa o spal? este foarte murdara sub capota
Consuma mai mult sau mai putin o masina pe benzina care deschide supapele la un interval de 0.4 secunde.Mentionez ca deschiderea normala a supapelor trebuie sa fie de 0.3 secunde
As vrea sa stiu daca este gilera dna 50cc 4timpi, s-au aprilia rs 50 4timpi. ziceti-mi niste sutere 4 timpi:)
Cumpar honda crf250, aproape de vrancea, poate sa fie pe langa bacau, bucuresti, brasov... etc, astept oferte pe nrs_97@yahoo.com
Am cauciucuri de iarna de anul trecut, le am luat dintr un targ auto, omul de la care le-am cumparat nu mi-a dat nimic, sunt la mana a 2a doar, acum astia anunta ca trebuie sa aiba certificat si nu...? (mai mult)
Am o supernova si dimineata stupoare nu mai aveam baterie, am pus-o pe redresor si acum e buna merge da imi sta pozitiile la masina aprinse in continu de ce oare?
ieri cand era pauza doamna de muzica a vnt sa imi zica ceva si fostul imi zambea si se uita la mine, la voley tot la fel se uita dupa mine desi nu ma baga inseama delocsad doar uneori cand vrea...? (mai mult)
Care este mai convenabil?(la consum ma refer) logan 1.5 motorina sau 1.4 cu gpl. avantajul la loganul 1.5 consuma putin iar la 1.4 pe gaz este mai ieftin carburantul. dar trebuie sa bagi si benzina pentru...? (mai mult)
De-ce aproape toate masinile diesel cand stau la ralanti turatia motorului sta fixa la 900 turatii nici nu creste nici nu scade.la benzina dc nu e asa?
Hey cine stie un site cu scutere Malagutti F10 noi la un pret mic?
Am o intrebare am 16 ani si as dori sa stiu de la cati ani poti da de carnet adica sa dai acum si sa til deie la 18 ani? informatima cu tot ce stiti dau
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un fel de schita pentru sigurantele de la un renault megane 1 (1997) sigurantele mele nu sunt puse bine si vreau sa pun marimile exacte in fiecare suport din ala. daca...? (mai mult)
Am o intrebare nu stiu daca complicata. Vreau sai curat EGR-ul la un bmw 320 din 99 diesel si as vrea sa-mi spuneti apsolut toti pasi ce trebuie sa-i fac ca sa il curet, si daca il curet trebuie sa ii...? (mai mult)
Daca este cineva interesat de schimburi de machete-masini adaugati id: user_ando.
Dealerul poate afla in legatura cu termenul de livrare mai exact al masinii? la inceput toti spun "2-3 saptamani, posibil si mai devreme"insa mai toti care au asteptat masina se plang ca e posibil sa...? (mai mult)
Dece se recomanda ca pneurile unei masini sa fie mai desumflate atunci cand masina se deplaseaza pe un teren nisipos? Dau
Logan 1.4 versus 1.6. M-am contrazis cu cineva acum cateva zile. el zicea ca loganul cu motor de 1.6 consuma mai putin decat 1.4 fiindca e motor mai mare si merge mai degajat, dar eu nu cred asa ceva.are...? (mai mult)
Se poate inscrie o motocicleta facuta din bucati?
Am 2 intrebari: 1- cum poti sa-ti dai seama daca o anvelopa a fost resapata? 2- afecteaza cu ceva daca o anvelopa este resapata? 3- ce are daca o anvelopa are vechime? (nu sa fie folosite, sa fie in...? (mai mult)
Va salut TPU adresez aceasta intrebare celor din valenii de munte sau apropiere cine a vazut pe acolo un opel astra g caravan cu numarul PH 70 HAI negru sa imi dea contact...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!