Stiti cumva adresa din romania a reprezentantilor firmei de asigurari auto Catolica?:(
Vreau sa imi iau o motocicleta, imi plac mai ales cele sport. Cineva mi-a recomandat sa nu ma arunc din prima la un motor cu o cilindree mare. Vroiam sa imi iau una undeva la 600cc, dar nu sunt...? (mai mult)
Sall mi-am luat husqvarna wr 360 in 2t 70cp pot spune ca ma mers doar cu un scooter aprilia sr50... oare e bine deoarece un prieten mia arat ca merge in vitezele 1.2.3 intr-o roata si ma sperie sa merg? (mai mult)
Oare o sa se reduca numarul accidentelor rutiere anuale?
Unde pot face chestionare auto dupa noul model?
Cum vom circula cu masina peste 10 - 15 ani?
Ce parere aveti despre viitorul motoareleo cu ardere interna tinand cont ca resursele naturale ale planetei se vor epuiza in maxin 150 de ani?
Unde gasesc un calculator pentru taxa auto?
De ce nu se mai poarta conduita preventiva la romani, ar ajuta foarte mult la aglomeratia care este
De ce credeti ca se produc accidentele feroviale?
Exista pe piata niste motociclete mini (adica un pic mai mici ca cele adevarate) si au 49 cmc. eu am 13 ani, am voie sa conduc una? sau ma ia politia?
Care este cel mai sigur mijloc de transport?
Cum se poate regla cel mai bine un carburator?
Care sunt cele mai bune oferte pentru achizitionarea unei masini in momentul de fata?
Care sunt cele mai scumpe zece masini care se vand in Romania?
Ce inseamna Mitsubishi?
Aceasta intrebare se adreseaza celor ce iubesc masinile. Vreau sa stiu si eu, cu detalii daca se poate, cum pot scoate macar 75 sau 80 de cai dintr-un motor de 1300 cc. Tin sa precizez ca este motor de...? (mai mult)
Cum se stabileste taxa de prima inmatriculare?
Unde e reprezentanta Harley Davidson in Bucuresti?
Daca nu m-am prezentat la examen auto in cat timp ma reprogrameaza?
Unde pot citi mai multe despre cumpararile auto?
Exista vreo reprezentanta Toyota in Braila? Daca da, unde? Multumesc.
Vreau sa-mi iau masina zilele astea si ma intrebam daca pot vedea undeva pe net daca numarul pe care mi-l doresc la masina este luat sau nu. Aveti idee unde pot verifica?
Cum pot descarca filmele eu am programul
Care este diferenta între un "arbore cu came si un vilbrochen?
Cand vor fi puse in vanzare dacia Duster si in Romania?
Buna ziua la toti utilizatorii TPU. Un pusti conduce un BMW prin Bacau http://www.kristofer93.com/2009/08/video-un-pusti-conduce-un-bmw-prin.html Va urez vizionare placuta, sunt din Bacau, dar de ma...? (mai mult)
Ati vazut in strainatate si chiar in Romania la Bacau copii care conduc masini :))! Unu din America de 7 ani, unu din Bacau de 13(care a invatat de la cursurile de carting sa conduca); )) Ce parere...? (mai mult)
Ce alte site-uri gen www.autovit.ro stiti?
Am o masina de vanzare un peugeot 307 sw cum il vand sau mai bine zis cine mi-l cumpara? sau mai am la comanda
Poate cineva sa imi dea si mie un program de tunat masini cum ar fi photoshop. id:liviupaun86
Care are programul Autodata? vreau si eu key-ul!
Este normal sa se innegreasca gentiile din cauza ABS-ului? Sau e o problema care trebuie rezolvata la sevice?
de ce se inegresc gentiile de la masini din cauza abs-ului? E normal sa fie asa sau nu? Care sunt consecintele daca nu remediez problema?
Va rog frumos daca puteti sa-mi rasp.la o intrebare imp.atat pentru. mine cat si pentru.viitorii cursanti pentru.permisul auto, unde pot sa gasesc cele 3800 intrebari oficiale pentru. examenul teoretic...? (mai mult)
Cat costa o procura auto in Anglia si se poate trimite si prin fax sau trebuie neaparat originalul? in cat timp ar ajunge procura din Anglia in Romania? si alta problema mai este el poate sa faca procura...? (mai mult)
Stiti linkuri de unde pot downloada manuale de reparatie si intretinere auto gratuit?
Stiti cumva daca copiii pina la 5 ani nu se numara ca persoane in transportul auto? Adica, daca automobilul este cu 5 locuri, pot fi transportati 5 adulti si un copil
Ce este o turbosuflanta?
Ce ulei trebuie la scoterele gopop runner?
Cum sa imi conving parintii sa ma lase sa imi cumpar un scuter sau un atv?(nu e problema banilor si am 14 ani)
Cat de periculoase pot fi motocicletele mai ales pentru cineva fara experienta( in condusul lor)?
Am cumparat recent un Opel Astra 1.7 DTI din 2000 adus din afara dar are o problema, cand trage de rupe pamantul cand devine puturos.Trebuie sa mergi cu el turat in 3000 de ture ca sa mearga. Am...? (mai mult)
Ce marca de masina va place?
Care e cel mai nou model de la mazda?
Cat de in siguranta esti daca mergi cu motorul pe ploaie?
Cata benzina consuma un logan?
Poti face scoala de soferi daca ai o problema cu inima, din nastere (malformatie congenitala cardiaca) si ai fost operat de 2 ori, dar acum starea de sanatate e foarte buna? Am auzit ca trebuie un certificat...? (mai mult)
Cu cat timp inainte sa implinesti 18 ani poti incepe scoala de soferi?
Ce parere aveti despre Sandero Stepway? se poate comanda un Stepway la 8388 euro(cu prima de casare inclusa)... ce as mai gasi la pretul asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
Neagracaceara întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!