TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
zattech
în 29 Mai 2024 | zattech întreabă:

Bună! Ce șampoane pentru părul blond recomandați din Dm/ comerț?

5
Răspunde Raportează
Florazul15
în 29 Mai 2024 | Florazul15 întreabă:

Voi cum preferați să purtați încălțămintea, să fie mai mare sau sa vină fixă pe picior?

6
Răspunde Raportează
Justasimplequestion
în 29 Mai 2024 | Justasimplequestion întreabă:

De ce imi albeste parul? De abia ce am implinit 24 de ani, e normal? Am fire albe, se rgenereaza? Sa ma vopesec sau sa ma tund zero?

6
Răspunde Raportează
Oanix21
în 28 Mai 2024 | Oanix21 întreabă:

Este okey să clătești tatuajul cu apă și săpun a 2- 3 a zi de la facere? În prima zi l- am tamponat cu apă și șervețelul după ce am dat folia jos în rest doar cu cremă bepanthen dar am văzut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Amg33
în 26 Mai 2024 | Amg33 întreabă:

Îmi poate oferi cineva un site cu niște pantaloni de purtat la nunta, pantaloni care sa se potrivească cu adidasi

9
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 26 Mai 2024 | NadyPorahy întreabă:

Bună! A folosit cineva oja clasică Gemini de la Bio Sculpture? Ce părere aveți de acest brand? Chiar hrănește unghia? Rezistă pe unghii o săptămână? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
deniss7366
în 25 Mai 2024 | deniss7366 întreabă:

Unde pot gasi o pereche de pantaloni flare de piele pentru barbati

1
Răspunde Raportează
Sisjjssjjsjs
în 25 Mai 2024 | Sisjjssjjsjs întreabă:

Cum îmi pot abli dinții acasă? Vă rog, știu că cel mai bine e să mergi la dentist dar ce vreau să știu este cum să o faci de acasă

14
Răspunde Raportează
Narco
în 25 Mai 2024 | Narco întreabă:

Salutare TPU! Recent mi- am facut un tatuaj cu un trandafir pe piept (mai exact fix pe stern) doar ca a iesit inclinat spre stanga in loc sa vina fix pe mijloc. Ce sfaturi imi dati pentru a îl repara?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RedMarr
în 23 Mai 2024 | RedMarr întreabă:

Care este diferenta dintre o Croiala Regular Fit vs Lejera la un Tricou. Nu ma refer la marime(S-M-L). Maneca mai ingusta-stramta/lunga-scurta?

1
Răspunde Raportează
Sjhxjcks
în 23 Mai 2024 | Sjhxjcks întreabă:

Hello, fetelor! Vă confruntați cu apariția punctelor negre în zona cavității nazale? Am încercat multeeeee tipuri de piele of- uri cu cărbune activ, însă nu au imbunatit aspectul pielii din...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ynx7
în 22 Mai 2024 | ynx7 întreabă:

Pentru cei care locuiesc în Focșani: Cine îmi poate recomanda o coafeză bună care se pricepe să tundă păr SCURT? Din păcate, rar mai găsești pe cineva care să aibă cu adevărat talent în...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Alexalex1000
în 22 Mai 2024 | Alexalex1000 întreabă:

Stiti vreun șampon bun pentru coji? Dau funda

21
Răspunde Raportează
dxnyWhz
în 22 Mai 2024 | dxnyWhz întreabă:

Buna, am o alunita mica de culoarea pielii și puțin ieșită în relief pe zona faciala, am fost la 2 dermatologi și amândoi mi- au spus ca nu prezintă un risc și nu ar avea rost sa o scot, dar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
BogdanHalaMadrid
în 22 Mai 2024 | BogdanHalaMadrid întreabă:

Salut,mi-am cumparat un parfum,mai exact ck be, am vazut notele dar as vrea sa stiu cam cum miroase si cam cat timp persista parfumul.De preferat sa raspunda cei care au/au avut parfumul

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2024 |

Bună ziua. Îmi puteți sugera, va rog un magazin fizic cu preturi accesibile, din București de rochii pentru banchetul de clasa a 8a? Va mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
crinael
Întrebare recomandată în 22 Mai 2024 | crinael întreabă:

Bună dimineața, am fost ieri la solar și mi- am dat și cu o lotiune, a fost a patra oara când m- am dus, am stat 8 min, acum sunt roșie peste tot in afara de gat și piept și un rosu foarte ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ambivert
în 21 Mai 2024 | Ambivert întreabă:

Este original acest parfum de la Bleu de Chanel? https://imgur.com/a/6Nce8NT

3
Răspunde Raportează
BogdanStefanita
în 21 Mai 2024 | BogdanStefanita întreabă:

Salut, am un orient automatic si nu l-am mai purtat de 2 zile si s-a oprit, cum este indicat sa se incarce?

3
Răspunde Raportează
StellarMary
în 21 Mai 2024 | StellarMary întreabă:

Salut. Azi mi- am facut snake bites piercing si cand am ajuns acasa am observat ca o gaura e mai sus si una mai jos. Nu zic ca is eu profesionista sau ceva, dar bijuteria se tot misca din loc, iar cealalta...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 21 Mai 2024 | newaccountbye întreabă:

Bună! Am nevoie să ajut o prietenă cu niște sfaturi. Ea are părul natural și ar vrea un ușor blond. S- a gândit la balayage pentru ca e prima dată când se vopsește. Dacă face balayage, apoi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Stef124639
în 20 Mai 2024 | Stef124639 întreabă:

Daca ai 13 ani ai voie sa te dai cu spf? Verisoara mea mai mica isi doreste unul si nu stiu daca sa-i cumpar sau nu.

5
Răspunde Raportează
Secretarulanonim
în 20 Mai 2024 | Secretarulanonim întreabă:

Bună! Voi ce bijuterii purtați la școală?

3
Răspunde Raportează
Boncea_Maria_1990
în 20 Mai 2024 | Boncea_Maria_1990 întreabă:

Buna! Ați mai comandat de pe site-ul www.just-Trend.ro? În cât timp a ajuns comanda?

6
Răspunde Raportează
Raina90
în 20 Mai 2024 | Raina90 întreabă:

Salutt TPU! Cum aș putea să scap de coșuri? Am o rutină de igienă și folosesc cremă hidratantă dar nu își face efectul, doar dispar puține coșuri și unele își mai scad dimensiunile dar ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
idontreallycare
în 20 Mai 2024 | idontreallycare întreabă:

Hei. Stiti cumva site uri de unde pot cumpara jorts/blugi baggy? Marimi 3xl sau mai mari, dar sa ajunga comanda in mai putin de 5 zile? Dau funda. Multumesc anticipat

5
Răspunde Raportează
Ambivert
în 20 Mai 2024 | Ambivert întreabă:

1.Ce adidași recomandati pentru un bărbat care transpira mult vara? 2. Ce tricouri? Știu că din bumbac, dar se găsesc tricouri in care nu prea se transpira?

2
Răspunde Raportează
giuliaaaV
în 20 Mai 2024 | giuliaaaV întreabă:

Buna! Stie cineva de unde pot lua alte arome de lipgloss JUICY BOMB de la essence pentru ca in DM am gasit numai Lovely Litchi, Witty Watermelon, Poppin Pomegranate si Proud Papaya.Stiu ca sunt pe site-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
valentina2728
în 20 Mai 2024 | valentina2728 întreabă:

Buna ziua, am nevoie neaparat de niste informatii. Exact acum o lună si ceva, mi- am luat un inel de la Swarovski, este acela "Attract Soul" mentionez ca materialul este: cristale, placat cu rodiu,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gabi102ia
în 20 Mai 2024 | Gabi102ia întreabă:

Dacă ma fac cu bicul la testicule se va extinde parul?

3
Răspunde Raportează
Razvan2497
în 19 Mai 2024 | Razvan2497 întreabă:

Salut TPU, As vrea sa îmi iau un hanorac de pe un site, eu am mărimea în lățime 52 și în lungime 62, ideea e ca aceasta mărime o găsesc fix la ultima secțiune la categoria copii, la ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Chirodeadavid0199293
în 19 Mai 2024 | Chirodeadavid0199293 întreabă:

Dacă ai parinți pocăiți poți purta lanțuri și brățări?

16
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 19 Mai 2024 | DaciaRomania întreabă:

Elastice din astea ar trebui sa găsesc de cumpărat pe la magazinele de chinezi? Ce ziceți? Am incercat la doua magazine chinezesti, și nimic! https://www.mihairdistribution.com/resize/MiHairDistribution%20-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 19 Mai 2024 | DaciaRomania întreabă:

Ar fi OK acest gen de ținută pentru liceu? Gen liceu privat? https://pb2.jegy.hu/imgs/system-4/program/000/148/666/abigel-original-215293.jpg

10
Răspunde Raportează
Aaa13579
în 19 Mai 2024 | Aaa13579 întreabă:

Voi cu ce va epilati? Eu foloseam un aparat insa imi lasa fire mici si vizibile si nu mi prea mai place, in special pe picioare

8
Răspunde Raportează
EqinoxPrada33
în 19 Mai 2024 | EqinoxPrada33 întreabă:

Salut,ce parfumuri arabesti aveti si de care sunteti in mod preferat mai multumiti? Eu de exemplu am parfumul Shaghaf Oud Azraq Swiss Arabian, foarte persistent si este aproape 200 Lei

5
Răspunde Raportează
Ambivert
în 18 Mai 2024 | Ambivert întreabă:

Dintre adidașii aceștia care costa 85 de lei https://www.olx.ro/d/oferta/incaltaminte- slip- on- baieti- IDf0Ehu.html Și aceștia care costa de la 600 de lei în sus https://www.olx.ro/d/oferta/adidas-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
YoungScarecrow
în 18 Mai 2024 | YoungScarecrow întreabă:

Salut, îmi recomanda și mie cine un salon sau o persoana care face piercieng-uri în Bârlad

9
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 18 Mai 2024 | AlexandraN21 întreabă:

Fetelor ați încercat uleiul de păr Elseve Frizz Killer Serum? Este bun pentru părul electrizat, își face efectul?

3
Răspunde Raportează
Delitra666
în 18 Mai 2024 | Delitra666 întreabă:

Bună. Cine știe un salon din Iași care poate să îmi facă butterfly cut sau layers până în 200 lei?

1
Răspunde Raportează
Popescuama
în 17 Mai 2024 | Popescuama întreabă:

Bună,aș vrea să știu cat timp te țin șuvițele pe păr? Adica după cat timp se duc

5
Răspunde Raportează
Boncea_Maria_1990
în 16 Mai 2024 | Boncea_Maria_1990 întreabă:

Bună! Am plasat o comandă pe site- ul Cropp marți și m- am mai interesat cam în câte zile va veni comandă, acolo spunea ca sunt 3 6 zile dar au trecut cele 6 zile plus ca azi era a doua zii cu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ambivert
în 16 Mai 2024 | Ambivert întreabă:

Întrebare pentru băieți : voi de pe ce site va comandați încălțăminte? Ce adidași purtați? Vad că toți sunt cu Alexander Mcqueen și fete și băieți. Voi ce purtați?

1
Răspunde Raportează
Cristinacrs16
în 16 Mai 2024 | Cristinacrs16 întreabă:

Știe cineva in cât timp ajung produsele de pe Aria magazinul de gene?

2
Răspunde Raportează
CalinaXandra
în 15 Mai 2024 | CalinaXandra întreabă:

Îmi recomandați un fond de ten calitativ, cremos? Nu contează ca e mai scump. Pentru ten măsliniu. De la ce firma sunt cele mai bune?

5
Răspunde Raportează
ZeulMuschilor
în 14 Mai 2024 | ZeulMuschilor întreabă:

Exista frizerie in Bucuresti in care omul care tunde sa fie asiatic?

9
Răspunde Raportează
777anonim345677
în 13 Mai 2024 | 777anonim345677 întreabă:

Bună, vreau să îi cumpăr un parfum unui prieten, știu deja ce parfum vreau să ii iau, dar dacă îi iau la 50ml este o idee bună? Vă rog răspundeți cat mai repede deoarece mâine este ziua...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Mai 2024 |

Buna TPU, vreau un tratament naturist pentru creșterea parului, toate fetele din neamul și familia mea au parul extrem de lung și eu am avut parul peste fund acum 2 ani dar l- am distrus cu placa,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Belgravistan
în 12 Mai 2024 | Belgravistan întreabă:

Crema autobronzantă ( de la Gerovital), de cate ori trebuie aplicată pe zi, până se obține rezultatul final dorit?

3
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 12 Mai 2024 | HotinAlexandra întreabă:

Ce alegeti, epilare cu lama sau cu ceara sau epilator?

10
Răspunde Raportează
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandru9971
    trimisă acum 12 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. Ieri am fost la douglas sa imi achizitionez un parfum Versace Eros, am ajuns la magazin, am cerut direct ''vreau un Versace Eros 100ml apa de parfum'', a zis ca revine, a adus parfumul, ...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 18 ore

anonim_4396 întreabă:

Bună...sunt îndrăgostită de un politist ce lucrează la post la mine în sat. Și el ma urmărește mereu de la geam când trec prin fata. Când ma vede se uita la mine fix după își întoarce repede...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 8 ore

Ion1989 întreabă:

Nu cumva in ziua de azi Vladimir Putin este unul dintre cei mai nebuni oameni care sunt in viata? Dupa Hitler el este
    15 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 13 ore

Ion1989 întreabă:

Prin alte tari in afara de Romania sunt si acolo oameni rai si invidiosi? Sau doar in Romania?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.895
  • Întrebări: 3.951.952
  • Răspunsuri: 17.646.339
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Friends

Friends

Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.

Start quiz
Categorii
  • 651.934 Adolescenţi
  • 55.539 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.733 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.006 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii