TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
PVAAVU329
în 6 Ianuarie 2024 | PVAAVU329 întreabă:

Salut. Unde găsesc un analist de piața muncii? Vreau să știu ce șanse am să găsesc post de chimist cu licența în farmacie. Sau și un elm (expert în legislația muncii) îmi poate spune...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
marian21333
în 6 Ianuarie 2024 | marian21333 întreabă:

Se poate intra la etti cu diploma de locul 1 la judeteana la acadnet?

4
Răspunde Raportează
RaulCamatarul
în 6 Ianuarie 2024 | RaulCamatarul întreabă:

Salut! Cât durează un transfer de la un liceu la altul între module?

1
Răspunde Raportează
Marya125
în 5 Ianuarie 2024 | Marya125 întreabă:

Buna! Știți vreo metoda prin care pot face bani rapid? Am niste datorii și trebuie să le plătesc urgent, dacă știți va rog sa îmi spuneți.

1
Răspunde Raportează
iuliana777mn
în 5 Ianuarie 2024 | iuliana777mn întreabă:

Buna! Sunt la inceput de drum cu pregatirea la medicina, insa nu ma tin de invatat, deoarece eu sunt mai lenesa, eu cred ca imi place insa imi e putin frica sa intru si sa nu fac fata, as vrea parerea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Ianuarie 2024 |

Buna seara! Am frumoasa varsta de 20 de ani, sunt la inceput de cariera, cam dezorientat, cu multe ganduri asupra viitorului sa fiu sincer. Vreau sa ajung la un salar bunicel, nu vreau sa ma plafonez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Rexofere
în 5 Ianuarie 2024 | Rexofere întreabă:

Cum imi pot dezvolta vocabularul in afara sa citesc?

9
Răspunde Raportează
Toni1p000
în 5 Ianuarie 2024 | Toni1p000 întreabă:

Salut. Azi mi-am scos diploma de la scoala sunt operator cnc nivel 3 dar nu am experienta am 18 ani. Oare as avea șanse sa ma ia la o fabrica pe postul asta?

4
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 5 Ianuarie 2024 | 123gabialexandra întreabă:

Ce face un consultant artistic angajat la un ansamblu folcloric?

2
Răspunde Raportează
123gabialexandra
în 5 Ianuarie 2024 | 123gabialexandra întreabă:

Dacă am terminat studii culturale- etnolgie și folclor (am avut și materie de muzicologie) se poate a fi recunoscută ca studii. Superioare unui solist vocal angajat al unui ansamblu folcloric....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexPop667
în 5 Ianuarie 2024 | AlexPop667 întreabă:

Salutari TPU! M ar putea ajuta cineva cu un sfat despre cum este in străinătate deoarece acum sunt in Austria si doar ce am facut 18 ani deocamdată nu plătesc nimic deoarece stau la sora mea, am găsit...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
cat7162
în 5 Ianuarie 2024 | cat7162 întreabă:

Aș dori să mă transfer la un liceu care are ultima notă de intrare mai mare decât media mea de la capacitate. ce fac? renunț complet? se poate da "diferența"? am nevoie de ajutor.

2
Răspunde Raportează
Lester23
în 4 Ianuarie 2024 | Lester23 întreabă:

Salut. Daca sunt angajat 4 ore undeva si mai vreau sa ma angajez undeva tot 2- 4 ore, trebuie sa aduc adeverinta de salariat de la primul angajator ca sa- mi faca contract de 2 sau 4 ore ca sa plateasca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2024 |

Bună! Ce părere aveți dacă m-aș angaja la Mastercash?

4
Răspunde Raportează
Sammede
în 4 Ianuarie 2024 | Sammede întreabă:

Bună. Exista cumva posibilitatea de a deveni militar veterinar în România? Din câte știu exista doar profilele de Medicina generală, dentară și farmaceutica. Mulțumesc cui va răspunde

5
Răspunde Raportează
judyy234
în 4 Ianuarie 2024 | judyy234 întreabă:

La ce profil trebuie să intru ca să dau la actorie?

3
Răspunde Raportează
Allex1210
în 4 Ianuarie 2024 | Allex1210 întreabă:

Vreau sa dau la ASE. Care sunt facultăți bune, fara cele de drept si de cibernetica? Ce job plătit bine pot avea?

5
Răspunde Raportează
Cristina6h7hy
în 4 Ianuarie 2024 | Cristina6h7hy întreabă:

Bună! Care este tipsul pe care îl primești lunar la o casă de pariuri?

3
Răspunde Raportează
Mihaiqw95
în 4 Ianuarie 2024 | Mihaiqw95 întreabă:

Salut! Zilele astea mă tot gândeam la ce aș vrea sa fac pe viitor.Ma pasionează mult construirea unui PC, așa că m- am gândit că ar fi interesant sa mă apuc sa practic acest domeniu.La momentul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 3 Ianuarie 2024 | AlexandraN21 întreabă:

Bună! Am și eu o întrebare. Dacă m- am angajat pe termen determinat (pe un an) printr- o firmă de recrutare și din motive obiective vreau să demisionez, pot face acest lucru? Sau trebuie să stau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andrei1871
în 3 Ianuarie 2024 | Andrei1871 întreabă:

Sunt un elev in anul 2 la liceu si caut job part-time Craiova.

1
Răspunde Raportează
premiumself
în 3 Ianuarie 2024 | premiumself întreabă:

Salut! Credeti ca e grea meseria de agent de penitenciar? Implica multe riscuri? Cu programul este usor sa te acomodezi sau este unul dificil? Din ce stiu eu, este 12 - 24 si 12 - 48. Si tinand cont...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Ianuarie 2024 |

Vreo sanșa sa îți găsești o slujba bine plătită în străinătate fără sa ai o facultate?

5
Răspunde Raportează
1234568807
în 3 Ianuarie 2024 | 1234568807 întreabă:

Daca am deschis la banca acum 2 saptamani un cont pe care nu il folosesc in cat timp il pot inchide?

9
Răspunde Raportează
PaulAdrian17
în 3 Ianuarie 2024 | PaulAdrian17 întreabă:

S-a angajat cineva printr-o firma de recrutare? Sunt de incredere? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

5
Răspunde Raportează
Robitzuu20
în 3 Ianuarie 2024 | Robitzuu20 întreabă:

Salut TPU și la mulți ani. Vreau sa dau de permis anul asta si cand il iau vreau sa ma angajez imediat pe glovo pentru ca am auzit ca, castigi foarte bine la glovo cu masina, am auzit daca muncesti...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 3 Ianuarie 2024 | Lolkkk întreabă:

Am si eu o întrebare? În ziua de astăzi se mai caută lăutari pentru muzică lautarească? Mă refer la muzica la orgă Întreb asta pentru că am o orgă acasă dar nu fac scoala muzicala sau ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Corinamariuca234
în 2 Ianuarie 2024 | Corinamariuca234 întreabă:

Buna! Sunt foarte indecisa intre 2 cariere acestea fiind de arhitect sau de designer de interior. Nu sunt sigura care mi- s- ar potrivi mai bine, mereu mi- a placut arta si contruirea dar arhitectura ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2024 |

Bună! Profesorii și în special directorii se duc de mâine la școală, chiar dacă elevii revin la școală de luni? Ma gândesc ca transferurile trebuie aprobate și sunt multe lucruri de făcut...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2024 |

De ce au judecătorii, procurorii și avocații salarii atât de mari? Sunt în general mai mari decât medicii sau contabilii! Eu cred ca medicii sunt cei care ar trebui sa aibă cele mai mari...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2024 |

Salut TPU! unde ma pot angaja la 18 ani daca nu am experienta si am permis de conducere de 2 luni? doresc program full-time

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2024 |

An nou fericit grup! Merita sa dau categoriile C+ E si sa devin pe sofer pe TIR? Momentan lucrez în domeniul turismului de aproape 2 ani însă as vrea sa ma îndrept spre un domeniu care zic eu e mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2024 |

Salutare, ma intereseaza sa fac un studiu de caz asupra unui spatiu de birouri din Bucuresti, poate cineva sa imi sugereze cateva?

4
Răspunde Raportează
CatiEcaterinaCatalina
în 2 Ianuarie 2024 | CatiEcaterinaCatalina întreabă:

Ce ar trebui sa fac sa devin fizioterapeut pentru familia mea

4
Răspunde Raportează
Mirelamireandreea
în 2 Ianuarie 2024 | Mirelamireandreea întreabă:

Hey, pentru paramedic o să fac mai înainte postliceale de Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie civilă, din Boldești nu? și după o să dau examenul?

1
Răspunde Raportează
Mirelaana66
în 2 Ianuarie 2024 | Mirelaana66 întreabă:

Bună sunt din Pitești și vreau să mă înscriu la școală de postliceală pentru paramedic, care sunt școlile postliceale din Pitești pentru parâme

1
Răspunde Raportează
Mirelaana66
în 2 Ianuarie 2024 | Mirelaana66 întreabă:

Bună, dacă vreau sa devin paramedic și sunt din Pitești la ce școală se postliceală trebuie sa mă duc?????

2
Răspunde Raportează
Deny5082yy
în 2 Ianuarie 2024 | Deny5082yy întreabă:

Buna! Sunt in clasa a 11 și mereu mi- a plăcut domeniul stomatologic. De cele mai multe ori merg la medic stomatolog din plăcere și îi apreciez enorm pe medici si asistenții lor. De ceva timp tot...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Danynbn151389
în 1 Ianuarie 2024 | Danynbn151389 întreabă:

Salut, am o pasiune pentru trupele speciale(s.ia.s.- s- a.s)am 15 ani și 1, 62 înălțime, trebuie sa ating o anumită înălțime sau trebuie doar sa trec probele?(am forța și știu sa ma lupt ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Dianaaa567
în 1 Ianuarie 2024 | Dianaaa567 întreabă:

Buna! Sunt in clasa a 11 a (pe științe sociale ) și de mică m- am gândit mereu ca vreau să devin medic stomatolog. Chiar m- aș vedea să repar dinții și să- i ajut pe oameni, îmi place domeniul...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Valeennavoleena65
în 1 Ianuarie 2024 | Valeennavoleena65 întreabă:

Buna TPU! eu sunt la un asistent maternal pe 17 ianuarie este ziua mea şi fac 18 ani, cei de la direcţie mi- au spus că la 18 ani pot pleca dar pe 3 ianuarie am comisia ce se întamplă acolo? adică...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
random1620
în 1 Ianuarie 2024 | random1620 întreabă:

Buna! Anu asta termin liceul. Sunt bun la matematica si informatica, in viitor as vrea sa am ceva gen slujba la birou sau la banca ceva in gen. Ce facultate sugerati sa urmez? Ce imi sugerati sa fac pe...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 1 Ianuarie 2024 | SingleForOne întreabă:

Personalul hotelier sau de restaurant sunt în vacanță în perioada sărbătorilor? 25, 26 de Crăciun și 1, 2 de Revelion

2
Răspunde Raportează
EricCristian20
în 1 Ianuarie 2024 | EricCristian20 întreabă:

Dacă termin școala de subofițeri jandarmii, când voi aplica la Academie pentru a obține studii superioare și a deveni ofițer o să mai dau toate probleme(cea fizică și cele scrise română, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AdelinaC
în 31 Decembrie 2023 | AdelinaC întreabă:

Ce job pot cauta ca sa am un salariu de la 2700-3000 de lei?

15
Răspunde Raportează
LaraClarice
în 31 Decembrie 2023 | LaraClarice întreabă:

Buna tuturor! Anul acesta voi termina postliceala AMG și vreau să plec în altă țară. Aveți cunoștinte care lucrează în Olanda? Ce trebuie sa fac pentru a-mi fi recunoscută diploma?

1
Răspunde Raportează
Deny5082yy
în 31 Decembrie 2023 | Deny5082yy întreabă:

Buna! Merită să fac facultatea de medicină dentară + rezidențiat chiar dacă nu o să am propriul meu cabinet?

8
Răspunde Raportează
andreeabigail5
în 31 Decembrie 2023 | andreeabigail5 întreabă:

Buna! Mai am 7 luni sa ma pregătesc pentru examenul de admitere la medicina Oradea, de asta as alege sa dau la Tg Mureș, unde admiterea e doar din Biologie. Dacă intru si închei anul 1 si ma transfer...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mihaelaclaudia77
în 30 Decembrie 2023 | mihaelaclaudia77 întreabă:

Bună! VĂ ROG DIN SUFLET, am nevoie urgent de răspunsuri la întrebare. Deci. eu sunt în clasa a 11- a, și îmi doresc să urmez facultatea de Design Interior din București. și nu găsesc informațiile...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andaajsajsjas
în 30 Decembrie 2023 | andaajsajsjas întreabă:

Ce ma pot face daca termin facultatea de Geografie, si exista un job care plateste bine sau nu?

2
Răspunde Raportează
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Vlad69000
    trimisă acum 5 ore

Vlad69000 întreabă:

Salut! Sunt a8a si situatia nu e cum ma asteptam.Am schimbat scoala anul ăsta pentru că la cealaltă școala nu s- au luat note asa mari la E.N. (acum sunt la cea mai buna scoala din tot orasul dupa ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 4 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Pe unde vă mai plimbați voi, constănțenii? Eu mă plimb pe la Cazinou și prin Portul Tomis, dar vreau să știu și pe unde alte locuri aș putea să ies.
    6 răspunsuri
  • Buaiaisia
    trimisă acum 5 ore

Buaiaisia întreabă:

Rog seriozitate! Știe cineva ce pot face daca am caderi de par mai masive? Înainte aveam parul foarte des si frumos si acum abia imi mai ajunge de o coada împletită, sunt vopsita de jumate de an dar...? (mai mult)
    5 răspunsuri
  • Baiaram
    trimisă acum 10 ore

Baiaram întreabă:

Buna ziua. Pot sa comand Bolt pentru altcineva?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.212
  • Întrebări: 3.953.910
  • Răspunsuri: 17.659.211
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Psihologie clasa a X-a

Psihologie clasa a X-a

Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a

Start quiz
Categorii