A folosit cineva cu succes AK-FIRE- Mortar de ciment refractar pentru caramizi refractare? Ma intereseaza pentru un gratar de gradina.
Am o mare problema legata de adezivul pe care ar trebui sa il folosesc pentru un gratar de gradina din caramida normala.Eu am folosit, din nefericire, Tenco dupa instructiunile unui meserias si a crapat...? (mai mult)
Stiti cumva daca exista firme care inalta usile? M- am mutat intr- un apartament nou si tocul usii este de cam 1, 90. Eu am peste 2, 10 m inaltime si as vrea sa le inalt, pentru comfort. Stiti cumva...? (mai mult)
Salut Ce index aveti la apometre? ma refer la apa calda si la apa rece.si ce index aveti la contorul care afiseaza consumul total de curent consumat.
Unde gasesc farfurii mici de tot de sticla in Bucuresti? Prin mici ma refet sa aiba diametrul de 10 cm sau mai putin chiar!
Am o problema cu centrala de apartament Motan. Are presiunea foarte mica. si imi apare eroarea E1 Care poate fi cauza? Urgent. Cum o rezolv?
Exista adeziv special pentru lipit sa zicem postere pe stalpi, geamuri etc prin oras? Afise ca cele care anunta un concert, orice. Daca da, de unde pot face rost?
Imi place foarte mult mirosul de mandarine. Cum pot sa fac sa miroase in camera a mandarine? Stiti cumva? Am luat un kg de mandarine spre consum, dar oare pot folosi coaja lor cumva ca sa generez un miros...? (mai mult)
Cum curat pete de rugina de pe gresie? Fac curat in hol si am observat ca intr- un colt e o urma destul de evidenta care e de fapt rugina. Am incercat sa curat cu toate solutiile de curatat pe care le-...? (mai mult)
Am o problema... În fiecare an împodobesc un brad artificial care mie îmi place foarte mult, pentru ca imi aduce aminte de copilărie. Însă anul acesta am primit cadou un molid adevărat...? (mai mult)
Am si eu o problema: Daca pun pompa de recirculare pe verticala se intampla ceva?
Heii! Cum se inmulteste roscovul(carobul) prin seminte?
ce culoare sa imi fac in camera tinand cont ca mobila o am de culoare maro inchis spre negru? PS. o culoare ceva mai serioasa sunt baiat FUNDA
Putin ajutor? Vor veni asa pe neasteptate niste prieteni in 4 ore, si nu stiu de ce sa ma apuc... E cam dezordine pste tot, dar mai si trebuie facut curat. Eu planuiam sa fac azi si maine, dar se pare...? (mai mult)
Hei... Am primit un termos si cred ca este defect.Nu este unul prea performant, se vede. Este din ceramica groasa. Cand il intorc cu capul jn jos curge putin pe langa capacul mare si pe langa capacul ...? (mai mult)
De ce hârăie găinile și sunt amețite? Ce tratament trebuie să le administrez? FUNDA!
Cum se ascute si cum se strange corect lantul la drujba? (Micul Padurar )
Salut am si eu o intrebare,, al carui raspuns il cam stiu,, dar am spus sa intreb totusi Daca ti s-a umflat parchetul mai poti face ceva sa il readuci la starea initiala?
Va salut.Am si eu o intrebare, cum deschid robinetul de umplere la centrala am incercat si nu merge nici in stanga nici in dreapta.Cum trebuie deschis mai exact si in ce parte, Multumesc
Am un laser http://www.electrostil.ro/lasere/laser-pointer-clasic-rosu numai ca are 50mW, ce ar trebui sa fac ca sa poata aprinde un chibrit?
Salut Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o firma de decoratiuni de craciun care vin si monteaza pe exterior/ interior luminite de craciun? Multumesc anticipat
Buna ziua TPU! As dori sa ma ajutati intr- o problema.Mobila mea de bucatarie este din lemn alba e mai veche ce- i drept dar sincer nu imi permit sa cumpar una noua.As dori sa o imbrac in autocolant, partea...? (mai mult)
Sall,TPU as dori și eu sa achiziționez o toporisca pentru spart lemne... Cam la 800/1000g Buget:150lei Aștept sugestii...
am o motopompa pe benzina pentru apa de 6.5 cai. ati putea sa imi spuneti cam ce presiune dezvolta aceasta in bari? am citit pe net ca 3 bari. eu am nevoie de aproximativ 1, 5 bari, stiu ca atat...? (mai mult)
Cam cat ar costa bransarea la curent pe un teren intravilan, primul stalp fiind la 20 metri de locul meu.
Cine poate sa imi dea o schama de functionare/instalare a unui puffer Sunsystem 1000 l fara serpentina?
Cum deosebesc daca perusul este baiat sau fata?
Salut am centrala prin condensatie ariston. Cand e oprit(caloriferele reci) presiunea e 1.3 cand apas pe buton sa o deschid scade la 1 apoi odata ce se incalzesc caloriferele creste la 1.6 1.7 si ramane...? (mai mult)
Salut am cumparat saptamana trecuta o drujba stern csg 5200a. Taie da cand o bag intrun lemn mai gros moare din ce cauza
Buna seara TPU, imi pare rau daca am gresit categoria. Acum cateva minute am bagat in priza un prelungitor si a explodat instantaneu si am ramas fara curent. Am iesit afara si am apasat pe butonul de...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor sa identific niste specii de cactusi. Nu ma pricep absolut deloc si vreau sa apelez la cineva cu experienta. Cactusii sunt acestia : http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/60234483/...? (mai mult)
voi ce mancati la micul dejun / ce v-ati dori sa mancati? Ce credeti ca este mai bine sa mananci la micul dejun?
Hei TPU.Mie si prietenului meu n- i s- a propus ceva.Eu si pr meu locuim in chirie in oraș iar o doamna cu 5 caini ne- a rugat sa avem grija de ei timp de un an, cat lucrează ea in Italia. Doamna sta...? (mai mult)
Stiti o curatatorie de haine serioasa in Pitesti?
Vreau sa imi fac un half pipe pentru skate, bike, etc stie cineva de unde pot cumpara lemnul?
Am dat comanda la aplast pentru un geam de termopan dar nici acum nu a venit si maxima este de 15 zile si au trecut 20 am sunat acolo dar zice odata ca nu are sticla ba odata ca nu au timp sa il asambleze...? (mai mult)
Salut, aveti idee daca pot sa fac un furtun cu lumini ( pentru craciun ), sa se aprinda pe muzica? Sau ceva LED-uri, instalatie de craciun ceva.? Vreau sa stiu si eu cum sa fac chestia asta...
Salut care lucreaza in constructii sa mi spuna si mie cam cat ma ajunge sa mi fac o ceamera cam 6mX4m cu tot cu acoperis tot tot de la pamant, ma refer la o adaugare la casa cu o camera, multumesc celor...? (mai mult)
Salut..am o centrala veche westen..de 2- 3 ori imi intra pe avarie si scade presiunea..la ce scade presiunea sau unde nu stiu..stiu doar ca are un ceas sub ea cu indicator pana la 3..si scade sub 1 si ...? (mai mult)
La centrala pompa de circulatie a apei merge continuu? si atunci cand flaca e oprita?
Vreau sa imi fac o camera noua! Dar grinzile sunt vechi si slabite, cum as putea sa le intaresc fara a da acoperisul vechi jos?
Buna,unde si cum gasesc accesorii de lipit pe faianta in bucatarie? fructe, legume etc. Ceva in genul magnetilor de lipit pe frigider...
Buna,unde si cum gasesc accesorii de lipit pe faianta in baie? alge marine,pesti, melci tot felul. Ceva asemanator precum magnetii de lipit pe frigider...
Mi- am cumparat recent o drujba micul padurar. Intai i- am facut rodajul cam 40 min, apoi am taiat lemne cu ea cam de vreo 4 rezervoare, si am observat ca lantul cam atarna adica nu era strans....? (mai mult)
Am si eu o dilema, si anume cum se calculeaza corect pretul unui goblen? Eu stiu ca depinde de ce dimensiuni are si de cate culori s- au folosit, insa nu stiu calculul exact. Va rog sa...? (mai mult)
Ce cantitate de apa consumati pe luna si cat platiti? Eu am consumat luna asta aproape 500 de m^3 deci trebuie sa platesc cam 140 de lei.Mentionez ca stau cu inca o persoana si incercam sa nu consumam ...? (mai mult)
Buna dimineata! Imi trebuie ceva pentru zugravit, ca sa acopar unele obiecte. Sa fie vorba de folii? Sa ma duc la Dedeman/Praktiker? La market-uri mai mici nu gasesc?
In ce culoare sa'mi colorez camera?
am o masina de spalat Indesit wixe127. de ceva timp la turatii mari, cand este incarcata se aude o bataie. cand invarte goala nu se aude. cand invart cu mana cuva parca ceva se rostogoleste...? (mai mult)
as dorii sa mi recomandati niste firme de aer conditionat, m ar interesa sa fie din bucuresti si constanta. am mai cautat pe net, si am gasit "clima construct service instal". este cunoscuta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mihaela2023 întreabă:
Emaemilia28 întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
Manugabi întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!