Vreau sa realizez un banner si nu stiu ce vopsea trebuie sa folosesc si de unde sa o cumpar :( va rog sa ma ajutați :) funda
vreau sa- mi securizez casa, si nu stiu la ce firma de paza sa ma abonez, va rog frumos sa- mi spuneti care firma de paza ofera CELE MAI PERFORMANTE SISTEME DE SECURITATE ȘI PRETUL ACESTUIA! ...? (mai mult)
cat costa sa faci o fantana? Multumesc
Aveti idee ce este asta? se foloseste in bucatarie.https://www.facebook.com/1501765950057227/photos/a.1697944573772696.1073741829.1501765950057227/1701995946700892/?type=1
Tocmai m- am mutat si apartamentul are un contor destul de nou cred, in fine, nu stiu exact sa il citesc si daca stie cineva poate sa imi spuna cat sa consumat intre: 5272 si 5292 ideea e urmatoare...? (mai mult)
Salut, TPU! As vrea sa imi cumpar un tapet textil cum este acesta : http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?id=32310781 problema e ca as prefera sa il cumpar din Romania,...? (mai mult)
In fiecare dimineata vecinul meu incepe sa dea gauri in pereti cu bormasina. Problema este ca a facut asta toata vara si de obicei incepe la ora 9 si termina la ora 12- 1. Are cineva idee de ce da atatea...? (mai mult)
Buna! Cine ma poate ajuta sau informa daca este rentabil sa cumpar centrala electrica pentru casa, si cam cat ar consuma pe o luna referitor la factura. Am nevoie urgent de raspunsuri! Multumesc...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac o camera si nu stiu care e cel mai bun sistem de incalzire. Ce parere aveti? Ce imi recomandati? Multumesc!
M-am trezit azi dimineata si am vazut niste viermi mici cat un bob de mazare am gasit si in bucatarie si in camera. nu stiu ce sa fac ajutati-ma va rog
daca nu o sa locuiesc in apartament pe perioada iernii ce pot sa fac sa nu platesc caldura...
De unde imi pot cumpara si eu o planta carnivora? Cam ce pret ar avea.
Am si eu o curiozitate.Cum poate fi pusa la punct o casa din barne de lemn care are structura de rezistenta afectata (barne macinate, infestate de ciuperci, umezeala, etc.) fara reconstruirea...? (mai mult)
Buna TPU.,mi-am cumparat din farmacie Chimen si vreau sa stiu daca semintele chimenului se poate folosi ca samanta sau nu, e buna de plantat?
Va rog, cateva sfaturi despre ce flori pot pune in balcon de cu toamna, ca sa le mearga bine la anul. Multumesc!
Salutari. As dori sa stiu daca pot gasi in Bucuresti un camin cu pretul de pana 100 e/luna. Sunt student la cu taxa, asa ca imi vine destul de greu sa gasesc unul. Sper ca voi fi ajutat. Drept recompensa,...? (mai mult)
Ajutor in ce Luna rasar narcisele si in cesezon dispar?
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste site- uri de inchirieri apartamente? Caut de ceva vreme un apartament cu 2 camere in Bucuresti zona Romexpo, Crangasi sau ceva apropiat de cele doua...? (mai mult)
Am avut o petrecere cat ai mei au fost plecati si cineva mi- a ars manerul de la șezlong cu tigara, si cand am incercat sa curat nu a mers si am incercat chiar si cu pila! Va rog cine crede ca ma poate...? (mai mult)
Am un king craft de spalat masini, cum il folosesc? Niste instructiuni de utilizare?
Salutare pentru o cameră a cărei pereți au dimensiunile : L:4metri și l: 2. 70metri câtă cantitate de lavabilă îmi va trebuii? Pereți se vor finisa cu Rimano Ten iar lavabila va fi de la DEUTEK...? (mai mult)
Salut, am si eu un pui de labrador de 3 luni cum as putea sa.mi dau seama daca este labrador ps( al meu nu are botul asa mare ca cei din poze e putin mai subtire )
Ce parere aveti despre centralele NovaFlorida?
De unde pot cumpara napi topinambur?
Am inchiriat un apartament cu o camera. Chiria este de 200 €. Pana acum nu am stat in chirie. As vrea sa va întreb cat dau pe luna la întretinere. MENTIONEZ CA SUNTEM DOUA FETE
Are cineva vreun remediu care funcționează împotriva ploșnițelor verzi? (Chestiile alea înfiorătoare care bâzâie urât, put când sunt strivite și- s un adevărat coșmar). Fundă pentru remediul...? (mai mult)
Salut.Am si eu o problema cu centrala termica. Termostatul este oprit dar centrala baga caldura in calorifere. Ce as putea face? Sa o scot din priza si sa o bag din nou? sa ii dau resetare? sa umblu la...? (mai mult)
Doriti sa va renovati casele?
Buna seara, am zugravit camera si nu am curatit soba de funingine.Ce pot face pentru scapa da funingine fara a face mizerie?
imi dati si mie idei pentru decoratiuni de halloween? Vreau ceva înfricoșător, terifiant si as prefera ca decoratiunile sa fie handmade. Vreau ceva original si repet infricosator si niste...? (mai mult)
Salut, cine si- a cumparat mocheta recent, am cateva intrebari. Vreau sa imi pun mocheta in camera ca am un linoleu vechi si cat il spal tot se simte nasol. Vreau sa stiu, cand te duci sa iei o mocheta...? (mai mult)
Vreau sa acopar un singur perete din camera cu tapet lavabil.Am cumparat doua role de tapet netesut Charming Florals CF- 88105 si o cutie de adeziv universal Bison.Este "compatibil" adezivul...? (mai mult)
Salut.Cam cat costa un apartament cu 2 camere,baie, hol si bucatarie in zona Hunedoara? (mai exact Lupeni).
În magazinul Flanco din afi palace Cotroceni există o secțiune în care te poți juca pe ps4, Wii etc. Acolo, cei de la Flanco au niște perne mari pe care poți sta să te joci. Știe cineva care...? (mai mult)
M- am apucat sa zugravesc sufragerie.peste rigipsul ds pe tavan am dat cu amorsa apoi cu vopsea alba de la Savana.imediat ce am dat cu vopseaua peste rigips a iceput sa se umfle doar la imbinarile...? (mai mult)
Din ce magazine as putea cumpara aparat Aroxol de bagat in priza? Multumesc anticipat
Salut, unde gasesc sa cumpar un astfel de frigider http://imgur.com/gTNcZ0U, imaginea e cam incetosata, n-am gasit una mai buna, l-am vazut intr-un sketch si mi-a placut.
Nu stie cineva cumva unde as putea duce niste mobile care trebuie aruncata, avand in vedere ca s- a inchis groapa de gunoi, nu stiu unde as putea sa o duc (CLUJ), ofer funda pentru un raspuns...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor.Am primit o orhidee acum un an aproape(cred) si nu ma prea pricep sa am grija de ea.Am tot cautat pe internet dar, in zadar.De cand e la mine o singura data a avut flori, chiar...? (mai mult)
Salut tpu....imi puteti spune si mie cat este o capitea pentru cal urgent? Dau funda la primul!;)
Hei! Acum vreo 4- 5 luni mi- am luat de la un magazin un lucky bamboo.Cand l- am luat parea sanatos dar nu avea radacini inca.Am avut grija de el, intr- e timp a dat si niste radacinute dar de 2- 3 saptamani...? (mai mult)
Salut,Vreau sa schimb centrale si sa pun una prin condensatie, Care marci de centrale sunt mai bune? ce tevi sa folosesc la calorifere?
Ce este un coral vietuitor sau planta?
Este cineva pe aici care este la facultate la bucurești, nu sta la cămin și își caută o garsoniera / apartament? Dacă da, lasati- mi un mesaj. poate închiriem ceva împreună. sunt cam...? (mai mult)
Cat consuma o centrala electrica de 4 kw pe luna in timp de iarna. Am o nenorocita de garsoniera in Iasi si asta e cam singura posibilitate de a ma incalzi. eventual de unde sa iau una mai ieftina....? (mai mult)
panourile acustice marca Jocavi de tip Canvas credeti ca sunt bune pentru izolarea fonica a unui apartament. Mentionez ca am probleme cu vecinii care sunt extrem de galagiosi si petrecareti....? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu cat costa un fir de bambus aprox. (planta) O prietena mi-a spus ca a vazut undeva cu 3 lei e posibil?
Trebuie să îmi zugrăvesc în cameră îmi dați sugestiv ce culoare ar merge cu mobilă galbenă?+FUNDA
Salut comunitatea TPU! Vreau si eu idei de asezari camere pentru adolescente, poze sau orice aveti. Primiti si funda!
Heii,salut! Imi poti spune cum as putea face un adalboc sau tau la rau sa se faca apa mare? Pentru baie macar un metru si jumatate?! Te rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
4andrea567 întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!