TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
alexandra698
în 24 Aprilie 2014 | alexandra698 întreabă:

Am o caprita cum o pot mulge?

3
Răspunde Raportează
Cristy2015
în 23 Aprilie 2014 | Cristy2015 întreabă:

Am acasa cativa mandarini. Am auzit ca trebuie altoiti pentru a face fructe. Daca nu-i altoiesc nu vor face fructe? Ofer funda celui mai bun raspuns.

2
Răspunde Raportează
bouchard33
Întrebare recomandată în 23 Aprilie 2014 | bouchard33 întreabă:

Salut, de curand mi- am pus parchet in camera insa in unele locuri a inceput sa se desfaca! Stie cineva cu ce il pot lipi? Stiu ca nu a fost montat cum trebuie dar eu vreau doar sa- l lipesc in acele ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
benga94
în 23 Aprilie 2014 | benga94 întreabă:

Care aveti pe acasa MASINA DE SPALAT RUFE FAGOR 3F- 109? Va intreb din cauza ca acel buton din mijloc care selectezi programele la care sa spele, s- a stricat nu mai intra inauntru, ea din ce stiam eu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristy2015
în 23 Aprilie 2014 | Cristy2015 întreabă:

Dati-mi si mie cateva link-uri despre apicultura. :D Ofer funda!

3
Răspunde Raportează
Tekla
în 22 Aprilie 2014 | Tekla întreabă:

Imi dati un site unde pot comanda arbusti de bujori. Va las o imagine cu bujoruul pe care as vrea sa il comand:http://blog.americanmeadows.com/2008/01/09/new- tree- peonies- for- spring/ Va rog ajutati-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
biancabibi98
în 21 Aprilie 2014 | biancabibi98 întreabă:

TPU! As avea nevoie de cateva idei si putina imaginatie. M- am hotarat sa am o casuta in copac care sa aiba un mini- etaj care sa fie inalt de 1, 20m si lung de 1, 50m (latimea lui sa fie latimea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Classy
în 21 Aprilie 2014 | Classy întreabă:

Am primit de vreo 3 saptamani o orhidee, si acum observ ca ii se ofilesc cateva dintre flori..pana acum i- a mers bine, a inflorit...am pus- o intr- un loc cu lumina, nu in razele soarelui...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alex
în 21 Aprilie 2014 | Alex întreabă:

De ce se usuca vita de vie?

4
Răspunde Raportează
MyKkeyy
în 21 Aprilie 2014 | MyKkeyy întreabă:

Pomi fructiferi infloriti se stropesc? daca da cu ce?

1
Răspunde Raportează
Starchild12
în 21 Aprilie 2014 | Starchild12 întreabă:

Cam cat ar fi pretul unei case cu 2 etaje si mansarda nemobilata?

7
Răspunde Raportează
Nicu_Damian_1983
în 20 Aprilie 2014 | Nicu_Damian_1983 întreabă:

Salut, Am un srl ce se ocupa cu consultanta si vanzare de materiale constructii pentru finisaje la exterior si interior si sunt in cautarea unui slogan... puteti sa-mi recomandati ceva?

1
Răspunde Raportează
IForgotMyNameAgain
în 20 Aprilie 2014 | IForgotMyNameAgain întreabă:

Vreau sa imi redecorez camera si am nevoie de niste idei. Vreau sa fie simpla si draguta(schimb si mobila). Imi puteti da niste link-uri cu imagini?

3
Răspunde Raportează
Vlach
în 20 Aprilie 2014 | Vlach întreabă:

Cum naibi scap de furnici? sunt peste tot! ieri mi-a intrat una in ureche si alalta-ieri era una langa ochiul meu! ce sa fac sa scap de ele!? E URGENT!

3
Răspunde Raportează
eugenhadan
în 20 Aprilie 2014 | eugenhadan întreabă:

Ce buget sa aloc pentru mobila de dormitor? Nu vreau mobila de PAL melaminat, m-ar tenta mobila din lemn masiv sau panouri furniruite.

5
Răspunde Raportează
MisakoYuiHey
în 20 Aprilie 2014 | MisakoYuiHey întreabă:

Cum as putea sa imi redecorez camera cu aceleasi obiecte dar sa aiba totusi un aspect nou?

2
Răspunde Raportează
AdinaDenisia
în 20 Aprilie 2014 | AdinaDenisia întreabă:

Am primit azi un pui de cocker si nu este activ, cred ca are 3-4 saptamani, totul este in regula, doar ca nu este activ... vreo idee?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Aprilie 2014 |

Salut, TPU, ce amplificator ar da mai bine in living? Akai as100ra- 311, sau AKAI AS110RA- 320 Tin sa mentionez ca boxele care vor fi conectate sunt pe 6 ohm, adica compatibile cu cel mai inferior(primul)de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Aprilie 2014 |

Salut, TPU, ce amplificator ar da mai bine in living? Akai as100ra- 311, sau AKAI AS110RA- 320 Tin sa mentionez ca boxele care vor fi conectate sunt pe 6 ohm, adica compatibile cu cel mai inferior(primul)de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ggradina
în 19 Aprilie 2014 | ggradina întreabă:

si la multi ani! am o intrebare, am un frigider indesit cu un singur motor dar am o problema congelaorul congeleaza foarte tare iar frigiderul nu raceste deloc am incercat sa reglez temperatura...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
persoanavisatoare
în 19 Aprilie 2014 | persoanavisatoare întreabă:

Buna TPU ...am o problema repede va rog ajutati- ma! A fost o ploaie cu gheata, dupa care s- a luat lumina (curentul) dar numai la mine, am iesit afara si am vazut ca clapeta de la contoar e data in ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bil_Ovi_1986
în 19 Aprilie 2014 | Bil_Ovi_1986 întreabă:

Vreau sa imi renovez apartamentul si vreau niste site cu pasi pe care trebuie sa ii fac in apartamentul meu

2
Răspunde Raportează
Revai_CRistian_1994
în 18 Aprilie 2014 | Revai_CRistian_1994 întreabă:

Am o intrebare am 15 pui de 3 zile si am o closca care trebuie sai iese puii pe 24 aprilie si cand ii iasa pui la closca pui care ii am o sa aiba 9 zile, si vreau ca dupa ce pui clostei o sa aiba...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
smyrobert
în 17 Aprilie 2014 | smyrobert întreabă:

Masina de spalat preia comenzile dar nu roteste cuva? Ma poate ajuta cineva Dau funda + Vot

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Aprilie 2014 |

si prieteni! de ce vaca mea strange laptele si nu da voie sa o mulg in primele trei zile de fatare? si va rog sa- mi dati niste modalitati de a o mulge? va rog sa- mi ziceti rapid! pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anaxor96
Întrebare recomandată în 17 Aprilie 2014 | Anaxor96 întreabă:

Salut :) Anul acesta am cumparat mobila noua in toata casa si am facut marea greseala de a cumparao alba :(( Acum problema e pe un dulap mi- a ramas urma de la un pahar prea fierbiente (a ramas un fel...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
gabril19
în 17 Aprilie 2014 | gabril19 întreabă:

Buna TPU.Va rog frumos sa ma ajutati sa iau legatura cu un agronom(persoana specializata in agronomie, care lucreaza in sectorul agricol).Dau funda. Va multumesc.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2014 |

As vrea sa imi iau un calorifer electric de pe eMAG si nu stiu cam cat curent ar consuma. Voi aveti idee cat ar cosuma, aveti acasa?

11
Răspunde Raportează
MihaiOlaru
în 16 Aprilie 2014 | MihaiOlaru întreabă:

Buna, Ma intereseaza mai multe feedback uri de la persoane care si au achizitionat un hamac in ultima perioada, am observat ca a mai fost pusa intrebarea "De unde sa- mi cumpar un hamac?" dar eu voiam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei1969
în 16 Aprilie 2014 | Andrei1969 întreabă:

Caut o geamgerie care mai primeste geamuri verzi cu model floral.Multumesc,si astept raspuns!

1
Răspunde Raportează
apademasa
în 16 Aprilie 2014 | apademasa întreabă:

Din moment ce se apropie Pastele, as vrea sa fac diverse decoratii. Ma puteti ajuta cu imagini sugestive sau diferite site- uri? Dar voi ce ati facut pentru a infrumuseta masa de Paste? astept...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anitza2000
în 16 Aprilie 2014 | anitza2000 întreabă:

Un bec din casa nu lumineaza desi nu e ars, care sunt problemele posibile? As putea sa fac eu ceva pentru a rezolva aceasta problema?

4
Răspunde Raportează
NuAmGasitUnNume
în 16 Aprilie 2014 | NuAmGasitUnNume întreabă:

Merita un iPhone 4s replica cu 150 de lei? Raspuns detaliat.

4
Răspunde Raportează
AdamKovacs15
în 15 Aprilie 2014 | AdamKovacs15 întreabă:

Am o masina de tuns iarba "al-ko comfort silver 46b" si nu stiu de ce se ambaleaza motorul foarte tare..stie cineva ce poate sa aiba, sau ce trebuie sa fac? (nu mai am garantie la ea.)

1
Răspunde Raportează
PinkPinkPink
în 15 Aprilie 2014 | PinkPinkPink întreabă:

Aia de la fotbal ece alearga daca nu au mingea si de ce sunt jumate intro culoare si jumate in alta?

5
Răspunde Raportează
imihaistoian
în 15 Aprilie 2014 | imihaistoian întreabă:

Cam cati metri patrati iti trebuie pentru o familie cu doi copii?

7
Răspunde Raportează
AlexAttac
Întrebare recomandată în 15 Aprilie 2014 | AlexAttac întreabă:

Salut TPU, Am o problema cu gazonul, este uscat si nu vrea deloc sa inverzeasca, pamantul este foarte sarac... Ce ingrasamant sa folosesc pentru a-l readuce la viata?

8
Răspunde Raportează
Beea5654
în 15 Aprilie 2014 | Beea5654 întreabă:

Vreau sa imi redecorez camera, am 16 ani. Vreau sa imi pictez peretii si sa fac cateva decoratiuni manuale.Idei?

7
Răspunde Raportează
Beea5654
în 15 Aprilie 2014 | Beea5654 întreabă:

Vreau sa imi renovez camera, am 16 ani. Vreau sa imi pictez peretii si sa fac cateva decoratiuni manuale.Idei?

2
Răspunde Raportează
Sfinnx
în 14 Aprilie 2014 | Sfinnx întreabă:

Stie careva unde pot gasi pat de genul?[site romanesc va rog] https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1411217949137830&set=a.1410470835879208.1073741828.1408165516109740&type=1&theater

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Aprilie 2014 |

Am gasit pe camp un loc unde se afla niste albine salbatice. Mentionez ca au niste gauri in pamant, nicidecum sa stea in scorburi. Este posibil sa pot scoate albinele?

4
Răspunde Raportează
Pikachu12345
în 14 Aprilie 2014 | Pikachu12345 întreabă:

Cum pot face un cosulet manual de paste? :* :D Funda!

3
Răspunde Raportează
VivianneNicole3
în 14 Aprilie 2014 | VivianneNicole3 întreabă:

Bună dimineaţa, dragilor! Caut un apartament unde să locuiesc cu fratele şi mama mea, iar aşa că am găsit unul foarte drăguţ la un preţ foarte rezonabil, ( http://www.tocmai.ro/oradea-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mariucaaa28
în 14 Aprilie 2014 | mariucaaa28 întreabă:

Ajutor! lac de unghii pe covor. cum pot sa il scot? dizolvantul pentru lac nu a sters foarte bine...

3
Răspunde Raportează
mazgalici24
în 14 Aprilie 2014 | mazgalici24 întreabă:

cat costa un sistem fotovoltaic care sa alimenteze continuu sau pe timp de zi, un radiator de 500w pentru incalzirea unei camere?

6
Răspunde Raportează
AnonimBS
în 13 Aprilie 2014 | AnonimBS întreabă:

Am acasa niste iepuri si fiindca a venit primavara am inceput sa le dau lucerna verde din gradina si am observat ca in ea este si cucuta si mi- e cam frica sa le dau deoarece nu syiu daca aceasta le face...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
arva
în 13 Aprilie 2014 | arva întreabă:

Salutare hop si eu. cred ca am o problema. izolez cu poliestiren casa pe exterior si meseriasii inainte de aplicarea tencuielii decorative nu au amorsat peretele spun ca nu e obligatoriu ca asa si pe dincolo,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LittlePerfectGirl12
în 12 Aprilie 2014 | LittlePerfectGirl12 întreabă:

Aici,am mare nevoie de ajutoul vostru,nu stiu cum sa-mi decore camera, dati idei va rog, imi plac culorile pastelate si sint adolescenta

2
Răspunde Raportează
Arwenn
în 12 Aprilie 2014 | Arwenn întreabă:

Merge sa dau cu tencuiala structurata peste glet? MA gandesc si la anii urmatori daca s-ar umfla sau altele.

5
Răspunde Raportează
wasilika24
în 12 Aprilie 2014 | wasilika24 întreabă:

Cam cit costa kilogramul de carne de miel in regiunea Botosani?

4
Răspunde Raportează
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Neagracaceara
    trimisă acum 18 ore

Neagracaceara întreabă:

E gresit sa iti lasi par pe maini? sa nu te epilezi ca femeie? daca o femeie iti da acest sfat sa ramai naturala sa lasi parul pe maini si o asculti e absurd?
    10 răspunsuri
  • AndreiAdrian012
    trimisă acum 10 ore

AndreiAdrian012 întreabă:

De ce ii folositi pe handicapatii inscenati ca tapi ispasitori? Sunteti dominatori? Nu credeti ca dominus diminus sau dominatori nu e numarul 1 ci cristosi isusi?
    10 răspunsuri
  • cipanella
    trimisă acum 10 ore

cipanella întreabă:

Salutare. Intrebare? Credeti in relatii serioase de pe siteurile de matrimoniale online? Ne putem gasi perechea de pe siteurile de matrimoniale sau totul este o vrajeala? Astept raspunsuri sincere din ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • AlExAlEx2000Bz
    trimisă acum 11 ore

AlExAlEx2000Bz întreabă:

Salut TPU am luat din targ o pereche de boxe Teufel vt 11 și nu știu ce amplificator să- i cumpăr, presupun ca ar trebui să- i găsesc un amplificator cu o putere mare sau egală cu acele boxe mă...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.501
  • Întrebări: 3.954.420
  • Răspunsuri: 17.663.004
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Bucataria italiana

Bucataria italiana

Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.873 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.354 Conversaţii