TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
Kidd4Kiddutza
Întrebare recomandată în 15 Ianuarie 2013 | Kidd4Kiddutza întreabă:

In seara asta, am avut un incident. Mi-a luat foc aragazu cu hota + corpurile de bucatarie. As dori cum pot sa scot funiginea de pe pereti, fiind o neglijenta. As dori cu ce pot sa scot catralu'.

5
Răspunde Raportează
Oyasumi
în 15 Ianuarie 2013 | Oyasumi întreabă:

Care este pretul unei plante Dionaea Muscipula? as vrea s-o cumpar dar nu stiu cam cat ar costa

3
Răspunde Raportează
Mihai_Vlad_1998
în 15 Ianuarie 2013 | Mihai_Vlad_1998 întreabă:

Vare anotimp preferati (primavara, vara, toamna, iarna) eu unu prefer irana de ce? fiindca e zapada te dai cu saniuta cu schiurile patineti si multe altele e Craciunul Sarbatoarea mea preferata.Imi place...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
danydavid
în 15 Ianuarie 2013 | danydavid întreabă:

As dori sa ma ajute careva am un cuptor incorporabil si dupa ce aprind flacara si o las 5 minute si cand o reduc dupa 20 de secunde flacara se stinge.

2
Răspunde Raportează
AlexBalauca
în 14 Ianuarie 2013 | AlexBalauca întreabă:

Stiti unde gasesc KNO3, Nitrat de potasiu? Am nevoie la tara pentru ingrasamant si pentru saramura ca sa nu ziceti ca- l folosesc la bombe cum am vazut in alte post- uri. Dar stit daca exista vreun...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
deskjet97
în 14 Ianuarie 2013 | deskjet97 întreabă:

Ma ajuta si pe mine cineva. Am o masa careia i-s-a rupt un picior, cu ce il pot lipi fara se se cunoasca?

6
Răspunde Raportează
byzuzu
Întrebare recomandată în 14 Ianuarie 2013 | byzuzu întreabă:

Cine ma ajuta cu niste detalii despre : Centrala termica Baxi ECO3 Compact 240FI -24 kw, imi arata o eroare E 03... Dau fund!

4
Răspunde Raportează
flanhay
în 14 Ianuarie 2013 | flanhay întreabă:

Salut,stie cineva cum pot rebobina o pompa de masina de spalat dar pentru 12v

2
Răspunde Raportează
vladbadea
în 14 Ianuarie 2013 | vladbadea întreabă:

Cum pot să fac niște boabe de fasole să creasca intr-o saptamana este posibil?

9
Răspunde Raportează
Perry18
în 13 Ianuarie 2013 | Perry18 întreabă:

Se da tain la vaca atunci cand ii dai tratament de galbeaza Tain = Tarata amestecata cu malai

3
Răspunde Raportează
Stefan_Ionut_Danyel_1989
în 12 Ianuarie 2013 | Stefan_Ionut_Danyel_1989 întreabă:

Salutari TPU. am si eu o probema cu hidroforu l- am bagat in functiune prima data si imi aparea pe ceas 2.5 bar si am luat si apa faza care este ca acum creste si scade in acelasi timp doar pana la 1 bar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
danel76
în 12 Ianuarie 2013 | danel76 întreabă:

am un balcon de 8, 5x1, 2m si am pus scandura pe el si vreau sa torn sapa peste si sa pun gresie.Ce sfaturi imi dati cum credeti k e mai bine si mai rezistent? mersi

6
Răspunde Raportează
dydy22
în 12 Ianuarie 2013 | dydy22 întreabă:

Salutare cine stie cat ma poate costa un proiect la o fundatie doar structura atat. fundatia casei as vrea sa fie de 14 m lungime si latimea de 7 metri, din ce am calculat eu as avea cam 100 mp as ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
iustin987
în 12 Ianuarie 2013 | iustin987 întreabă:

Buna sunt din Suceava si as dori niste adrese/magazine de unde sa imi cumpar un hasky multumesc

2
Răspunde Raportează
MiniLoveYou
în 12 Ianuarie 2013 | MiniLoveYou întreabă:

Cum se scot petele de lichid de baterie?

3
Răspunde Raportează
556ionut
în 11 Ianuarie 2013 | 556ionut întreabă:

Cine imi spune si mie CUM SE LIPESTE GHEATA DE STICLA DE VIN? plzzz :*

1
Răspunde Raportează
You_Denisse_1998
în 11 Ianuarie 2013 | You_Denisse_1998 întreabă:

Auziti cum pot sa desenez asta http://pictures.4ever.eu/cartoons/hand-drawn/i-love-london-154353?

2
Răspunde Raportează
HyenaV2
în 11 Ianuarie 2013 | HyenaV2 întreabă:

Cat dureaza contructia unei case cu doua etaje si 150 mp?

4
Răspunde Raportează
ana112233
în 11 Ianuarie 2013 | ana112233 întreabă:

Buna,vreau sa imi decorez camera, dar nu prea stiu cum.As vrea sa semene cu cea a Hannei Marin din Pretty Little Liars.dar sunt recunoscatoare si pentru alte idei..deci cum sa o fac? Multumesc :*

1
Răspunde Raportează
udreaella
în 11 Ianuarie 2013 | udreaella întreabă:

am si eu o problema ..cat costa un dus de mana? mersi frumos pentru ajutor.

3
Răspunde Raportează
deeli
în 11 Ianuarie 2013 | deeli întreabă:

Va rog sa imi spuneti si mie site-uri cu ornamente handmade pentru camera. Multumesc anticipat! Dau Fundaaa!

3
Răspunde Raportează
juliedidi
în 11 Ianuarie 2013 | juliedidi întreabă:

Cum pot scoate mirosul de fum ars din haine? Soba bunicii a luat foc si a ars o parte din casa, mai mult in interior, un pat, un dulap si in restul casei s- a impregnat un miros teribil de ARS! Cum ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Madalina68
în 11 Ianuarie 2013 | Madalina68 întreabă:

As vrea sa cumpar si eu o masina de cusut Sew Whiz, stie cineva daca e buna de ceva?

8
Răspunde Raportează
Doηηa
în 11 Ianuarie 2013 | Doηηa întreabă:

Sunt cam "obsedată" de curățenie, chiar și atunci când mă așez pe un pat o fac cu grijă.Îmi place sa arate totul perfect mereu.Mie mi se pare o problemă, cum scap de ea? P.S Mama mea este la...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Mironescu_Caty_1982
în 11 Ianuarie 2013 | Mironescu_Caty_1982 întreabă:

Buna,TPU! Am o orhidee alba care nu a mai facut boboci de 1 an.Ar fi bine daca i-as taia tulpinile pana la jumataye? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
vio1977
în 11 Ianuarie 2013 | vio1977 întreabă:

Buná,as vrea sa fac un costum Mikey Mosue pentru fiul meu are 4ani.Nu gasesc nicáeri un tipar ca sa fac pantaloni scurti si bluza. Maina de cusut am dar tipare nu, stiu sá cos dar de croit nu.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Ianuarie 2013 |

Mi- am cumparat recent o garsoniera in Bucuresti dar nu sunt deloc multumita de administrator si loc in general. Acum m- am uitat pe net si am vazut o garsoniera draguta in Brasov, mult mai spatioasa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
madalinaelena27
în 10 Ianuarie 2013 | madalinaelena27 întreabă:

Cum se calculeaza punctajul anl?

3
Răspunde Raportează
miri100
în 10 Ianuarie 2013 | miri100 întreabă:

Imi scartaie scaunul de la birou cand ma las pe spate si cand ma asez, sar si cand ma misc rotile.ce sa fac? ma enerveaza, deja nu mai suport! funda

4
Răspunde Raportează
Cristina57Mcari
în 10 Ianuarie 2013 | Cristina57Mcari întreabă:

M-am mutat cu casa si nu stiu cum sa-mi fac camera mea, dar vreau sa fie una frumoasa:D

5
Răspunde Raportează
yoana22
în 10 Ianuarie 2013 | yoana22 întreabă:

am patat o geaca de salata de ceapa, mai exact maioneza(ulei) si cu ce pot scoate pata? heeeeeeeeeeeelp!

7
Răspunde Raportează
alexa2829
în 10 Ianuarie 2013 | alexa2829 întreabă:

Vreau sa fac acum o supa falsa doar fidea si cub vegeta dar nu stiu cum va rog ajutati-ma dau funda.

5
Răspunde Raportează
123456789x
în 10 Ianuarie 2013 | 123456789x întreabă:

Care sunt costurile renovarii interioare a unei case batranesti inclusiv amenajarea si dotarea unei bai (pereti, sape, parchet 2 usi interioare, 2 usi termopan-exterior, 4 ferestre termopan

5
Răspunde Raportează
g2012
în 10 Ianuarie 2013 | g2012 întreabă:

stiti vreo metoda pentru a "curata" si "dezinfecte" masina de spalat?

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie 2013 |

am si eu o nelamurire, daca cineva a folosit masina de cusut sew whiz imi poate spune si mie de ce nu intoarce tighelul? iar pedala la ce foloseste? am cumparat o masina d cusut sew whiz d la top-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
frankdeboer
în 10 Ianuarie 2013 | frankdeboer întreabă:

Vreau sa construiesc un semineu doar din caramida (refractara, samota) cu focarul din caramida, cu fumuri ca la sobe, eventual cu un geam de protectie in fata focarului. As fi profund recunoscator acelui...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gabi20CM
în 9 Ianuarie 2013 | Gabi20CM întreabă:

Cum se construieste un horn de 5 metri? Am o cabana de lemn si as dori sa fac un horn.Cine stie sa ma ajute am mare nevoie.Mersi.

4
Răspunde Raportează
tinasong
în 9 Ianuarie 2013 | tinasong întreabă:

Am in camera parchetul si mobila de cires, in afara patului care e ceva mai vechi si are o culoare mai inchisa. stie cineva daca exista vreo metoda de schimbare a culorii in afara de lacul pentru...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
lorenicamutu111222
în 9 Ianuarie 2013 | lorenicamutu111222 întreabă:

Ce animalut de companie aveti? Sau ce animalut va murit? Eu am 4 caini dintre care 1 mi-a murit avea 6 luni. Am 4 pisicute, Si nu stiu cati iepuri. Funda. =))

11
Răspunde Raportează
Zettt
în 9 Ianuarie 2013 | Zettt întreabă:

Am si eu o intrebare Stiti cumva cum se face o baterie artificiala sau un generator de energie?

3
Răspunde Raportează
YrlizEU
în 9 Ianuarie 2013 | YrlizEU întreabă:

TPU am nevoie de ajutor! Cum scap de petele de carmin (materialul-matase).Va rog dau funda daca merge.

2
Răspunde Raportează
tinasong
în 9 Ianuarie 2013 | tinasong întreabă:

Buna as dori sa imi cumpar drapeli pentru camera. va dor dati- mi si mie idei sau un link cu modele si culori de drapelii ce s- ar potrivi si ce se poarta anul acesta, mentionez ca am in camera pereti...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Ianuarie 2013 |

Dati- mi si mie niste sfaturi. Vreau sa- mi vand apartamentul si ma gandeam ca daca i- as mai face niste imbunatatiri, as putea sa- l vand mai scump. Nu are termopane, nu e recent zugravit, usile sunt...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Irina01
în 9 Ianuarie 2013 | Irina01 întreabă:

Am primit de revelion o orhidee. Cum nu am fost citeva zile acasa, o vecina mi- a spus sa pun intr- o farfurioara putina apa. Acum cind am revenit frunzele se usuca iar florile parca sunt vestejite....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Emilianoxxxxxxxx
în 8 Ianuarie 2013 | Emilianoxxxxxxxx întreabă:

As dori o informative despre o motosapa fiabila,la un pret foarte bun, avantajoasa din toate punctele de vedere.De unde pot sa o achizitionez.Va rog frumos fara chinezarie. Dau funda!

3
Răspunde Raportează
SorinELoo7
în 8 Ianuarie 2013 | SorinELoo7 întreabă:

TPU spuneti-mi si mie un site bun cu sobe de teracota mobile deoarece as vrea sa cumpar una. Astept raspuns!

7
Răspunde Raportează
slv30
în 8 Ianuarie 2013 | slv30 întreabă:

Salut,am un bmx si vreau sa il vopsesc ce culoare? sugestii? dau funda cea mai faina culoare

19
Răspunde Raportează
adiww
în 8 Ianuarie 2013 | adiww întreabă:

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema pentru o antena tv eterna in zona in care stau eu se emite pe UHF49. Eu stau in piatra neamt. Funda celui care ma ajuta.

1
Răspunde Raportează
DreamComeTrue
în 8 Ianuarie 2013 | DreamComeTrue întreabă:

Bunna! Imi puteti da cateva idei de lampi home-made?! Am cautat si pe Google, You Tube...etc,dar nu am gasit ceea ce mi-am dorit eu. Multumesc!:):)

1
Răspunde Raportează
ZuZuliicii99
în 8 Ianuarie 2013 | ZuZuliicii99 întreabă:

Baaaiiii TPU, la mess vreau sa vad si eu arhiva, adica la mine la calculator nu merge sa o vad daca nu am vorbit de pe calculatorul asta, ce pot sa fac, ca sa vad arhiva?

4
Răspunde Raportează
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă pe 25 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 25 Decembrie

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • homosapiens
    trimisă acum 5 ore

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Mocanu1234
    trimisă pe 25 Decembrie

Mocanu1234 întreabă:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate? Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.528
  • Întrebări: 3.954.482
  • Răspunsuri: 17.663.481
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Desperate Housewives

Desperate Housewives

Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!

Start quiz
Categorii
  • 652.081 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.875 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.368 Conversaţii