In seara asta, am avut un incident. Mi-a luat foc aragazu cu hota + corpurile de bucatarie. As dori cum pot sa scot funiginea de pe pereti, fiind o neglijenta. As dori cu ce pot sa scot catralu'.
Care este pretul unei plante Dionaea Muscipula? as vrea s-o cumpar dar nu stiu cam cat ar costa
Vare anotimp preferati (primavara, vara, toamna, iarna) eu unu prefer irana de ce? fiindca e zapada te dai cu saniuta cu schiurile patineti si multe altele e Craciunul Sarbatoarea mea preferata.Imi place...? (mai mult)
As dori sa ma ajute careva am un cuptor incorporabil si dupa ce aprind flacara si o las 5 minute si cand o reduc dupa 20 de secunde flacara se stinge.
Stiti unde gasesc KNO3, Nitrat de potasiu? Am nevoie la tara pentru ingrasamant si pentru saramura ca sa nu ziceti ca- l folosesc la bombe cum am vazut in alte post- uri. Dar stit daca exista vreun...? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva. Am o masa careia i-s-a rupt un picior, cu ce il pot lipi fara se se cunoasca?
Cine ma ajuta cu niste detalii despre : Centrala termica Baxi ECO3 Compact 240FI -24 kw, imi arata o eroare E 03... Dau fund!
Salut,stie cineva cum pot rebobina o pompa de masina de spalat dar pentru 12v
Cum pot să fac niște boabe de fasole să creasca intr-o saptamana este posibil?
Se da tain la vaca atunci cand ii dai tratament de galbeaza Tain = Tarata amestecata cu malai
Salutari TPU. am si eu o probema cu hidroforu l- am bagat in functiune prima data si imi aparea pe ceas 2.5 bar si am luat si apa faza care este ca acum creste si scade in acelasi timp doar pana la 1 bar...? (mai mult)
am un balcon de 8, 5x1, 2m si am pus scandura pe el si vreau sa torn sapa peste si sa pun gresie.Ce sfaturi imi dati cum credeti k e mai bine si mai rezistent? mersi
Salutare cine stie cat ma poate costa un proiect la o fundatie doar structura atat. fundatia casei as vrea sa fie de 14 m lungime si latimea de 7 metri, din ce am calculat eu as avea cam 100 mp as ...? (mai mult)
Buna sunt din Suceava si as dori niste adrese/magazine de unde sa imi cumpar un hasky multumesc
Cum se scot petele de lichid de baterie?
Cine imi spune si mie CUM SE LIPESTE GHEATA DE STICLA DE VIN? plzzz :*
Auziti cum pot sa desenez asta http://pictures.4ever.eu/cartoons/hand-drawn/i-love-london-154353?
Cat dureaza contructia unei case cu doua etaje si 150 mp?
Buna,vreau sa imi decorez camera, dar nu prea stiu cum.As vrea sa semene cu cea a Hannei Marin din Pretty Little Liars.dar sunt recunoscatoare si pentru alte idei..deci cum sa o fac? Multumesc :*
am si eu o problema ..cat costa un dus de mana? mersi frumos pentru ajutor.
Va rog sa imi spuneti si mie site-uri cu ornamente handmade pentru camera. Multumesc anticipat! Dau Fundaaa!
Cum pot scoate mirosul de fum ars din haine? Soba bunicii a luat foc si a ars o parte din casa, mai mult in interior, un pat, un dulap si in restul casei s- a impregnat un miros teribil de ARS! Cum ...? (mai mult)
As vrea sa cumpar si eu o masina de cusut Sew Whiz, stie cineva daca e buna de ceva?
Sunt cam "obsedată" de curățenie, chiar și atunci când mă așez pe un pat o fac cu grijă.Îmi place sa arate totul perfect mereu.Mie mi se pare o problemă, cum scap de ea? P.S Mama mea este la...? (mai mult)
Buna,TPU! Am o orhidee alba care nu a mai facut boboci de 1 an.Ar fi bine daca i-as taia tulpinile pana la jumataye? Multumesc!
Buná,as vrea sa fac un costum Mikey Mosue pentru fiul meu are 4ani.Nu gasesc nicáeri un tipar ca sa fac pantaloni scurti si bluza. Maina de cusut am dar tipare nu, stiu sá cos dar de croit nu.
Mi- am cumparat recent o garsoniera in Bucuresti dar nu sunt deloc multumita de administrator si loc in general. Acum m- am uitat pe net si am vazut o garsoniera draguta in Brasov, mult mai spatioasa ...? (mai mult)
Cum se calculeaza punctajul anl?
Imi scartaie scaunul de la birou cand ma las pe spate si cand ma asez, sar si cand ma misc rotile.ce sa fac? ma enerveaza, deja nu mai suport! funda
M-am mutat cu casa si nu stiu cum sa-mi fac camera mea, dar vreau sa fie una frumoasa:D
am patat o geaca de salata de ceapa, mai exact maioneza(ulei) si cu ce pot scoate pata? heeeeeeeeeeeelp!
Vreau sa fac acum o supa falsa doar fidea si cub vegeta dar nu stiu cum va rog ajutati-ma dau funda.
Care sunt costurile renovarii interioare a unei case batranesti inclusiv amenajarea si dotarea unei bai (pereti, sape, parchet 2 usi interioare, 2 usi termopan-exterior, 4 ferestre termopan
stiti vreo metoda pentru a "curata" si "dezinfecte" masina de spalat?
am si eu o nelamurire, daca cineva a folosit masina de cusut sew whiz imi poate spune si mie de ce nu intoarce tighelul? iar pedala la ce foloseste? am cumparat o masina d cusut sew whiz d la top-...? (mai mult)
Vreau sa construiesc un semineu doar din caramida (refractara, samota) cu focarul din caramida, cu fumuri ca la sobe, eventual cu un geam de protectie in fata focarului. As fi profund recunoscator acelui...? (mai mult)
Cum se construieste un horn de 5 metri? Am o cabana de lemn si as dori sa fac un horn.Cine stie sa ma ajute am mare nevoie.Mersi.
Am in camera parchetul si mobila de cires, in afara patului care e ceva mai vechi si are o culoare mai inchisa. stie cineva daca exista vreo metoda de schimbare a culorii in afara de lacul pentru...? (mai mult)
Ce animalut de companie aveti? Sau ce animalut va murit? Eu am 4 caini dintre care 1 mi-a murit avea 6 luni. Am 4 pisicute, Si nu stiu cati iepuri. Funda. =))
Am si eu o intrebare Stiti cumva cum se face o baterie artificiala sau un generator de energie?
TPU am nevoie de ajutor! Cum scap de petele de carmin (materialul-matase).Va rog dau funda daca merge.
Buna as dori sa imi cumpar drapeli pentru camera. va dor dati- mi si mie idei sau un link cu modele si culori de drapelii ce s- ar potrivi si ce se poarta anul acesta, mentionez ca am in camera pereti...? (mai mult)
Dati- mi si mie niste sfaturi. Vreau sa- mi vand apartamentul si ma gandeam ca daca i- as mai face niste imbunatatiri, as putea sa- l vand mai scump. Nu are termopane, nu e recent zugravit, usile sunt...? (mai mult)
Am primit de revelion o orhidee. Cum nu am fost citeva zile acasa, o vecina mi- a spus sa pun intr- o farfurioara putina apa. Acum cind am revenit frunzele se usuca iar florile parca sunt vestejite....? (mai mult)
As dori o informative despre o motosapa fiabila,la un pret foarte bun, avantajoasa din toate punctele de vedere.De unde pot sa o achizitionez.Va rog frumos fara chinezarie. Dau funda!
TPU spuneti-mi si mie un site bun cu sobe de teracota mobile deoarece as vrea sa cumpar una. Astept raspuns!
Salut,am un bmx si vreau sa il vopsesc ce culoare? sugestii? dau funda cea mai faina culoare
Cine ma poate ajuta si pe mine cu o schema pentru o antena tv eterna in zona in care stau eu se emite pe UHF49. Eu stau in piatra neamt. Funda celui care ma ajuta.
Bunna! Imi puteti da cateva idei de lampi home-made?! Am cautat si pe Google, You Tube...etc,dar nu am gasit ceea ce mi-am dorit eu. Multumesc!:):)
Baaaiiii TPU, la mess vreau sa vad si eu arhiva, adica la mine la calculator nu merge sa o vad daca nu am vorbit de pe calculatorul asta, ce pot sa fac, ca sa vad arhiva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!