.De ce o centrală termică pe lemne explodează? care este cauza? 2.Şi apropo am văzut ceva pe net că la cineva când a deschis uşa să alimenteze centrala a explodat. Care este cauza? Dau Fundă...? (mai mult)
Cum se numeste aceast fruct? [URL=http://www.imagebam.com/image/6de7ad228884304][IMG]http://thumbnails102.imagebam.com/22889/6de7ad228884304.jpg[/IMG][/URL]...? (mai mult)
M- am gandit sa fac o casa, cu : 2 dormitoare, bucatarie, living, baie, etc (1 singur etaj). Am deja pamantul. Cam cat m- ar costa sa o fac fara o firma de constructii? As vrea sa fie facuta...? (mai mult)
Ve muzica va place sa ascultati?
Câţi metri pătraţi de lemne consumă o centrală. Am 8 camere + baia, în total 9 calorifere. Dau fundăă pentru cel mai complex răspuns!
Iam luiat mamei un ghiveci de revelion si nu stiu unde sal ascund (vreau sa fie surpriza)si nu stiu unde sa depozitez asa "dinozaur" e genu http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&client=ubuntu&sa=N&tbo=d&channel=cs&biw=1280&bih=912&tbm=isch&tbnid=8A7Rm2pZZ00tgM:&imgrefurl=http://www.robertorossi.ro
Câţi metri pătraţi de lemne consumă o centrală. Am 8 camere + baia, în total 9 calorifere. Dau fundăă pentru cel mai complex răspuns.
As dori informatii despre panourile radiante. Doresc sa-mi achizitionez unul, dar vreau sa stiu daca se merita! M-ar interesa consumul si randamentul acestuia!
La cactusul meu a putrezit 1/7 (cred) din el, adica s- a facut maro.am taiat acea parte maro, am scos mizeriilea alea pana am ajuns la partea verde, apoi am curatat cu apa.problmea e ca nu stiu cu ce...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Se pot gasi locuri de munca pentru elevi/studenti gen scrierea de articole pentru ziare, publicitate online (bloguri, vloguri) sau alte lucruri asemanatoare?
Ajutor! Ce se intampla daca de REVELION esti trista si daca nu mai esti impreuna cu prietenul tau? Va rog ajutati-ma. oferfundita la celmai bun raspuns.
Crăciun Fericit! Am niște gânduri în ultima vreme care cam îmi dau de furcă. Eu sunt din Timișoara, mulți spun că e un oraș frumos, asta așa este dar tot îmi vine în gând că tot România...? (mai mult)
De la ce varsta se poate dresa ciobanescul german si la 4 luni cam ce marime are
Imi spuneti si mie cand incepe primul episod sez. 5 din Iubiri Secrete?
Buna dimineata TPU, sunt intr- o mare dilema cu aspiratoarele.De curand m- am hotarat sa imi procur ceva bun si eficient. toate drumurile m- au condus spre aspiratorul fara sac de la Philips FC8732/01.(dar...? (mai mult)
Buna TPU nu stiu daca o sa gasesc raspuns la intrebarea mea aici dar incer...Ce consum are un u445/ha cu o freza de 1.80m sau disc dupa el?
Avem o hala, cam de 40 m latime, iar tata vrea sa faca din ea manej pentru calarie, dar pe mijloc are niste stâlpi de susținere care ne cam incomodeaza, cum am putea sa renunțam la acei stâlpi,...? (mai mult)
Am vazut pe tumblr multe poze cu camere de adolescenti si mi- as dori si eu sa imi fac o camera exact la fel.I- am cerut tatei sa ma lase sa- mi pun tapet dar nu m- a lasat, doar postere. Puteti...? (mai mult)
Cum se cumpara tapetul si cât costa?
Cat costa minim o casa la rosu de 100 mp cu munca proprie?
:) Mama mea are o masina de spalat Pacific WM 847 H si de dimineata cred ca s- a defectat ceva la ea. Incepe programul, trage apa, spala, stoarce, tot doar ca la final ia procesul de la ...? (mai mult)
imi puteti spune si mie o compozitie buna de sarmale? Rog Seriozitate!
a utilizat cineva Dezumidificatorul Ceresit? este bun?
Cum se ingrijeste un ficus? Adica ii trebuie multa caldura / putina? apa. la fel :D funda
Http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc6/274304_100004762631552_884406798_q.jpg
Servus TPU. Am o calathea si mi- am luat un ingrasamant de la vita flora pentru plante decorative cu frunze. Numai ca nu am inteles instructiunile de folosire. Scrie ca trebuie diluata o cantitate la o...? (mai mult)
In ce culori ati impodobit bradul anul asta? Eun l-am impodobit in toate culorile mai putin verde...
Salut.As vrea sa stiu cu ce sa curat un Ceas Casio G-Shock GD-100-1B Extra Large? Raman cateodata pete albe si nu stiu din ce cauza.Materialul este de rasina.
Aseara am luat o craciunita si pe drum a cam degerat. Acum i s-au cam 'strans' frunzele si s-a cam uscat. Isi mai revine? Eu zic ca nu, dar mai e vreo sansa?
Astazi am montat pe terasa o instalatie pe tub de Craciun cam de 25 de metri. Dupa ce am terminat am bagat instalatia in priza si am vazut ca mai mult de jumatate din instalatie, mai exact culoarea...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cum pot sa fac o capcana pentru fazani? am auzit ca nu sunt foarte inteligenti. DAU FUNDA!
Buna dimineata TPU! Am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta. Am un bradut cu fibra optica, caruia i s- a ars transformatorul electric. Transformatorul avea urmatoarele caracteristici : - tensiune...? (mai mult)
Imi puteti da si mie un sit. de unde pot sa-mi achizitionez o tarantula,un sarpe,o soparla, ect..Doar ca situl. sa fi nu de acela care niste persoane le da la vanzare! D.
Buna,de unde pot cumpara o planta carnivora din aia care mananca muste? micuta? aveti vreo idee? dau fundita:*
Cum folosesti chinfire 3d? Necesita root Sau imi puteti da un program de overclocking pentru android 2.1?
Vreau sa stiu si eu daca freonul de la frigider ingheata daca da la cate grade?
Stie cineva daca si unde se gasesc sobe mici, de teracota, cu gaz?! Eventual si mobile, ca si caloriferele electrice?! Un link ar fi super, multumesc!
Eu am o idee...am gasit pe net un brad de craciun din ata la care se punea sub el un fel de circuit cu becuri care il lumena foarte frumos.Imi poate explica si mie cineva cum sa fac circuitul?...? (mai mult)
Ce tipuri de sol sunt in teleorman?
Ce sa fac cand ma plictisesc pe pc?
Ce adaptari prezinta plantele pentru a rezista pe timp de iarna? Primul raspuns bun primeste fundita, va rog e urgent.
Stie cineva sa- mi spuna detaliat care sunt etapele de constructie ale unui pod? Asa cu etape si subetape... 1.1, 1.2, eventual 1.2.1? Asa de la proiectare ma gandesc ca e prima, pana la ...? (mai mult)
Care este floarea ta preferata?
As vrea sa imi redecorez camera cu lucruri frumoase si haioase facute de mine, hand-made. Ce pot sa fac? dau funda! accept linkuri dar si instructiuni.
Hei TPU azi dimineata am bagat rufele in masina de spalat am programat-o la 1:30 min dau start si nu isi trage apa ce poate fi:( funda
Buna,as fi foarte recunoscatoare daca se va da raspuns la intrebare, 1 m cub de beton cu grosimea de 20 cm pe citi mp se toarna?
Care este mai buna:Stern PPW2000A sau Stern PPW2000B?
Buna,stie cineva de unde as putea cumpara sau comanda seminte de brad coreean?
Vreau si eu niste statsuri gen " Talent ca al meu nu vezi nici la Dumnezeu" Dau FUNDA:X
Cum fac un derdelus :?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!