Ce culori imi recomandati pentru exteriorul casei? Vreau link-uri. Dau funda :)
Http://www.okazii.ro/rozatoare/iepuri/iepuri-superbi-urias-german-a117733220
Cum sa fac sa lung depresia din viata mea? la scoala n-am prieteni, acasa...sora mea ma necajeste, toti isi bat joc de mine.iar pe langa asta si niste chestii personale
Am scapat din greseala oja pe un pantalon din bumbac si nu iese pata am incercat si cu acetona dar n-a functionat. cum altfel as putea sa scot pata de oja?
Cum sa imi conving parintii sa imi iau un soricel unu singur, mittitel acolo, chiar daca am 4 pisici in casaam si 2 papagali cu care sau obisnuit si nu le fac nimic si nu reusesc sa ii conving.Da ii ...? (mai mult)
As dori sa imi spuneti ce flori de toamna as putea pune in gradina daca nu e prea tarziu :o3 Fundita:X:*!
1- Cat costa un mp de pamant in comuna Sultea judetul Vaslui oficiu postal Viisoara problema ca acolo nu este apa curent electric si nici canalizare, mama si cu fratii si surorile ei au mostenit pamantul...? (mai mult)
De la ce varsta pot sa le dau puilor de gaina grau? au deja 3 luni. funda
Spalam si eu linistit gresia si am dat din greseala peste galeata cu apa si a sarit apa pe jos, pe pereti si pe o priza.Priza era putin scoasa in evidenta, adica putin trasa din perete, dar ...? (mai mult)
daca poate cineva sa ma ajute caut o garsoniera in sighetul marmatiei aproape de liceul dragos voda as dori sa cumpar pana in data de 08 septembi.
Vreau sa stiu daca cumpar apartament cu 7000 de euro sau mai mult in province si il inchiriez cat pot sa iau adica din chirie pot sa traiesc sa platesc alta chirie la alt apartament si imi ajung pentru...? (mai mult)
Care este floarea voastra preferata? Funda daca imi place si mie :)
Pentru toamana va ganditi sa va decorati casa intr-un mod mai special?
Buna TPU. Am muncitori la mine acasa si mi- au pus parchetul. M- am trezit ca e zgariat in intregime de catre ei la fel si vopseaua e murdara. Am dat o caruta de bani si nu stiu ce sa fac. Firma are director...? (mai mult)
Cum as putea sa- mi intretin mai bine florile, le pun dimineata si seara putina apa.Ce le- as mai putea pune pentru a creste mai frumos, sa dea un randament mai bun? Multumesc. Ofer fundita pentru cel...? (mai mult)
va rog sa ma ajutati in legatura cu umezeala la o casa din chirpici cu fundatie de caramida, daca as sapa un sant in jurul casei la 0, 50 m de casa, pe langa trotuar, adanc de 0, ...? (mai mult)
Am voie sa lansez lampioane in prezenta unui adult? Funda! :D
Bună ziua. Eu sunt student la Hankuk University of Foreign Studies, la Departament de Limba Română din Coreea de sud. În 4 septembrie, voi merge în România să studiez limba română la Universitatea...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu o lista a zonelor din Bucuresti si Jud. Ilfov unde apa are o duritate foarte mare? Multumesc foarte mult!
ciupercile de toamna se pot pune in rasadinita?
Eu sunt student la Hankuk University of Foreign Studies, la Departament de Limba Romana din Coreea de sud. In 4 septembrie, voi merge în Romania sa studiez limba romana la Universitatea ...? (mai mult)
Buna ziua am nevoie de ajtor traiesc in strainatate intro zona cu probleme tatal e strain si mama romanca dar a decedat si vreau sa ma intorc in Romania dar imi este frica sa imi pierd serviciul aici ...? (mai mult)
Unde pot trimite o mostra de planta ca sa vad daca e otravitoare? Sunt din Braila
Exista vreo metoda prin care pot verifica daca o planta e otravitoare?
Fac o statistica, deci fiecare raspuns conteaza. Ati prefera sa locuiti intr- o casa de mici dimensiuni, luxoasa asemeni unui hotel de cinci stele, sau intr- o casa de dimensiuni mai mari, insa ...? (mai mult)
Cum se cheama in popor planta Lycium chinense? Stie cineva daca e comestibila?
Buna TPU:). As avea nevoie de parerile voastre... Imi refac camera, si nu stiu ce culoare sa mi- o fac. As prefera ceva mai gotic, pentru ca sunt mai rockerita. Puteti sa imi dati si ceva site- uri daca...? (mai mult)
Hello! Vreau sa fac un credit prima casa si nu stiu foarte multe detalii despre asta. pot cumpara un apartament unde vreau eu? sau o casa unde vreau eu? sau sunt obligat sa cumpar ce vor ei? de cat...? (mai mult)
As dori sa adresez o intrebare pentru cei care locuiesc in Bucuresti. Zonele :Oltenitei, Berceni, Metalurgiei, Brancoveanu, Giurgiului, Ti neretului, Militari sau Ghencea sunt departe de centru?...? (mai mult)
aveti incredere in produsele top- shop? ma intereseaza mai mult Masina de cusut Sew Whiz. ati avut? nu ma astept sa fie cine stie ce, la pretul de 200 lei, dar oricum, n- as vrea nici s- o folosesc...? (mai mult)
Buna TPU avem niste probleme si acum tatal meu a cumparat un ap de 3 camere la bloc ma rog nu e astta pb....problema este ca am fost sa vad ap si mi- a aratat camera a zis sa imi aleg unul din dormitoare...? (mai mult)
Hi, de unde as putea sa cumpar puieti sau seminte de arborele paulownia sau arborele printesei?
Mama mea are un ficus si are cateva frunze care au niste pete maro...cu ce sa le trateze?
Cum sa scap de furnicile din camera mea
Salut.La un centru de developare a pozelor, se poate sa- mi faca o copie a unei casete(din aceea pe care se filma inainte) pe un dvd? N- as vrea sa ma complic eu acasa cu pus caseta in camera, camera conectata...? (mai mult)
Buna tuturor. deci. sa zicem ca am o pompa pe curent, (la priza de 220V) care are x putere(nu ma pricep cu electrica). daca de la priza de curent pun un prelungitor cu doua prize, si mai asamblez inca...? (mai mult)
imi puteti soune va rog aceasta planta salbatica din muntii Carpati? https://picasaweb.google.com/112075615965266624979/FloriDinMuntiiCarpati?feat=flashalbum#5497379671002290274
Este vina mea. daca am ajutat o batrana sa treaca strada si dupa ce am plecat a calcat-o un tir? nu am stiut ca e oarba.
Hei PTU. imi renovez camera si nu stiu ce culoare sa ii dau. parchetu e maro iar soba are nuante deschise si nu stiu ce culoare sa ii dau... putin ajutor? please?
Cum as putea face ca crizantemele din gradina sa infloreasca mai devreme
Buna TPU.As vrea niste sfaturi pentru a fi mai ordonata si mai orientata? Fundita si Vot!
Am o intrebare... Azi am calcat o camasa si avea niste litere de cauciuc ca decor... Si am patat camasa... Cu ce as putea sa scot pata de pe indument Funda la cine raspunde mai...? (mai mult)
Am uitat la incarcat bormasina BOSCH psr 14.4 v (Lithium-ion battery)cam 7 ore..si acum nu mai merge ..nu mai raspunde la nimic. ce e de facut? stie cineva?
Buna,stie cineva cat ar costa sa faci o casa la rosu p+m? cam cate mii pss in IASI vreau sa fac.
Care este diferenta dintre izma si menta?
TPU stie cinevaa cum se numestee floare din urmatoarea pozaa? http://imageshack.us/photo/my-images/829/24082012299.jpg/
Buna vreau un sfat stau in casa aceasta de o luna jumate sunt in vacanta la unchiul meu in Franta si seara cand intru in bucatarie ma simt de parca tot timpul ma priveste cineva cateodata se face frig ...? (mai mult)
Plzz help me! Am varsat spirt pe lemnul dela canapea, si nu m-a interesat.Cand am intrat in camera, se uscase, si era alb acolo unde a curs.Cum pot sa curat, plz.
M-am cam plictisit de aspectul camerei mele si as vrea sa mai schimb ceva.Ma puteti ajuta cu idei? Ce as mai putea agata pe pereti? ce decoratiuni as putea face de una singura?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!