TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
RalucaNiță
în 1 Septembrie 2012 | RalucaNiță întreabă:

Ce culori imi recomandati pentru exteriorul casei? Vreau link-uri. Dau funda :)

13
Răspunde Raportează
Anny1
în 31 August 2012 | Anny1 întreabă:

Http://www.okazii.ro/rozatoare/iepuri/iepuri-superbi-urias-german-a117733220

1
Răspunde Raportează
Andreeacordos
în 31 August 2012 | Andreeacordos întreabă:

Cum sa fac sa lung depresia din viata mea? la scoala n-am prieteni, acasa...sora mea ma necajeste, toti isi bat joc de mine.iar pe langa asta si niste chestii personale

8
Răspunde Raportează
XSmile_Myhha_1990
în 31 August 2012 | XSmile_Myhha_1990 întreabă:

Am scapat din greseala oja pe un pantalon din bumbac si nu iese pata am incercat si cu acetona dar n-a functionat. cum altfel as putea sa scot pata de oja?

1
Răspunde Raportează
Alexandru8712
în 30 August 2012 | Alexandru8712 întreabă:

Cum sa imi conving parintii sa imi iau un soricel unu singur, mittitel acolo, chiar daca am 4 pisici in casaam si 2 papagali cu care sau obisnuit si nu le fac nimic si nu reusesc sa ii conving.Da ii ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
XenofX
în 30 August 2012 | XenofX întreabă:

As dori sa imi spuneti ce flori de toamna as putea pune in gradina daca nu e prea tarziu :o3 Fundita:X:*!

2
Răspunde Raportează
here
în 30 August 2012 | here întreabă:

1- Cat costa un mp de pamant in comuna Sultea judetul Vaslui oficiu postal Viisoara problema ca acolo nu este apa curent electric si nici canalizare, mama si cu fratii si surorile ei au mostenit pamantul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
mellisa_1721
în 30 August 2012 | mellisa_1721 întreabă:

De la ce varsta pot sa le dau puilor de gaina grau? au deja 3 luni. funda

6
Răspunde Raportează
artistu55
în 30 August 2012 | artistu55 întreabă:

Spalam si eu linistit gresia si am dat din greseala peste galeata cu apa si a sarit apa pe jos, pe pereti si pe o priza.Priza era putin scoasa in evidenta, adica putin trasa din perete, dar ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
TrifoiIoana
în 30 August 2012 | TrifoiIoana întreabă:

daca poate cineva sa ma ajute caut o garsoniera in sighetul marmatiei aproape de liceul dragos voda as dori sa cumpar pana in data de 08 septembi.

2
Răspunde Raportează
here
în 29 August 2012 | here întreabă:

Vreau sa stiu daca cumpar apartament cu 7000 de euro sau mai mult in province si il inchiriez cat pot sa iau adica din chirie pot sa traiesc sa platesc alta chirie la alt apartament si imi ajung pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Georrggy
în 29 August 2012 | Georrggy întreabă:

Care este floarea voastra preferata? Funda daca imi place si mie :)

10
Răspunde Raportează
babypowder87
în 29 August 2012 | babypowder87 întreabă:

Pentru toamana va ganditi sa va decorati casa intr-un mod mai special?

4
Răspunde Raportează
Inovssakura
în 29 August 2012 | Inovssakura întreabă:

Buna TPU. Am muncitori la mine acasa si mi- au pus parchetul. M- am trezit ca e zgariat in intregime de catre ei la fel si vopseaua e murdara. Am dat o caruta de bani si nu stiu ce sa fac. Firma are director...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
mabuhay
în 29 August 2012 | mabuhay întreabă:

Cum as putea sa- mi intretin mai bine florile, le pun dimineata si seara putina apa.Ce le- as mai putea pune pentru a creste mai frumos, sa dea un randament mai bun? Multumesc. Ofer fundita pentru cel...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
marcelinio11
în 29 August 2012 | marcelinio11 întreabă:

va rog sa ma ajutati in legatura cu umezeala la o casa din chirpici cu fundatie de caramida, daca as sapa un sant in jurul casei la 0, 50 m de casa, pe langa trotuar, adanc de 0, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TrololoLM
în 28 August 2012 | TrololoLM întreabă:

Am voie sa lansez lampioane in prezenta unui adult? Funda! :D

8
Răspunde Raportează
posuk
în 28 August 2012 | posuk întreabă:

Bună ziua. Eu sunt student la Hankuk University of Foreign Studies, la Departament de Limba Română din Coreea de sud. În 4 septembrie, voi merge în România să studiez limba română la Universitatea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Valeria27
în 28 August 2012 | Valeria27 întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu o lista a zonelor din Bucuresti si Jud. Ilfov unde apa are o duritate foarte mare? Multumesc foarte mult!

2
Răspunde Raportează
lucigabi
în 28 August 2012 | lucigabi întreabă:

ciupercile de toamna se pot pune in rasadinita?

1
Răspunde Raportează
posuk
în 28 August 2012 | posuk întreabă:

Eu sunt student la Hankuk University of Foreign Studies, la Departament de Limba Romana din Coreea de sud. In 4 septembrie, voi merge în Romania sa studiez limba romana la Universitatea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
here
în 27 August 2012 | here întreabă:

Buna ziua am nevoie de ajtor traiesc in strainatate intro zona cu probleme tatal e strain si mama romanca dar a decedat si vreau sa ma intorc in Romania dar imi este frica sa imi pierd serviciul aici ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
posuk
în 27 August 2012 | posuk întreabă:

Bună ziua. Eu sunt student la Hankuk University of Foreign Studies, la Departament de Limba Română din Coreea de sud. În 4 septembrie, voi merge în România să studiez limba română la Universitatea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
justyoung9
în 27 August 2012 | justyoung9 întreabă:

Unde pot trimite o mostra de planta ca sa vad daca e otravitoare? Sunt din Braila

1
Răspunde Raportează
justyoung9

Exista vreo metoda prin care pot verifica daca o planta e otravitoare?

5
Răspunde Raportează
lovitddefulger
în 27 August 2012 | lovitddefulger întreabă:

Fac o statistica, deci fiecare raspuns conteaza. Ati prefera sa locuiti intr- o casa de mici dimensiuni, luxoasa asemeni unui hotel de cinci stele, sau intr- o casa de dimensiuni mai mari, insa ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
justyoung9

Cum se cheama in popor planta Lycium chinense? Stie cineva daca e comestibila?

3
Răspunde Raportează
Adax3
în 27 August 2012 | Adax3 întreabă:

Buna TPU:). As avea nevoie de parerile voastre... Imi refac camera, si nu stiu ce culoare sa mi- o fac. As prefera ceva mai gotic, pentru ca sunt mai rockerita. Puteti sa imi dati si ceva site- uri daca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
uunseral
în 27 August 2012 | uunseral întreabă:

Hello! Vreau sa fac un credit prima casa si nu stiu foarte multe detalii despre asta. pot cumpara un apartament unde vreau eu? sau o casa unde vreau eu? sau sunt obligat sa cumpar ce vor ei? de cat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Catalyna306
în 26 August 2012 | Catalyna306 întreabă:

As dori sa adresez o intrebare pentru cei care locuiesc in Bucuresti. Zonele :Oltenitei, Berceni, Metalurgiei, Brancoveanu, Giurgiului, Ti neretului, Militari sau Ghencea sunt departe de centru?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
justms
în 26 August 2012 | justms întreabă:

aveti incredere in produsele top- shop? ma intereseaza mai mult Masina de cusut Sew Whiz. ati avut? nu ma astept sa fie cine stie ce, la pretul de 200 lei, dar oricum, n- as vrea nici s- o folosesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lollypop14dragutza
în 26 August 2012 | lollypop14dragutza întreabă:

Buna TPU avem niste probleme si acum tatal meu a cumparat un ap de 3 camere la bloc ma rog nu e astta pb....problema este ca am fost sa vad ap si mi- a aratat camera a zis sa imi aleg unul din dormitoare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 August 2012 |

Hi, de unde as putea sa cumpar puieti sau seminte de arborele paulownia sau arborele printesei?

13
Răspunde Raportează
ralluca15lp
în 26 August 2012 | ralluca15lp întreabă:

Mama mea are un ficus si are cateva frunze care au niste pete maro...cu ce sa le trateze?

2
Răspunde Raportează
gratian
în 26 August 2012 | gratian întreabă:

Cum sa scap de furnicile din camera mea

4
Răspunde Raportează
Synapse
în 26 August 2012 | Synapse întreabă:

Salut.La un centru de developare a pozelor, se poate sa- mi faca o copie a unei casete(din aceea pe care se filma inainte) pe un dvd? N- as vrea sa ma complic eu acasa cu pus caseta in camera, camera conectata...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Radu115
în 26 August 2012 | Radu115 întreabă:

Buna tuturor. deci. sa zicem ca am o pompa pe curent, (la priza de 220V) care are x putere(nu ma pricep cu electrica). daca de la priza de curent pun un prelungitor cu doua prize, si mai asamblez inca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
myelys
în 25 August 2012 | myelys întreabă:

imi puteti soune va rog aceasta planta salbatica din muntii Carpati? https://picasaweb.google.com/112075615965266624979/FloriDinMuntiiCarpati?feat=flashalbum#5497379671002290274

1
Răspunde Raportează
Mode
în 25 August 2012 | Mode întreabă:

Este vina mea. daca am ajutat o batrana sa treaca strada si dupa ce am plecat a calcat-o un tir? nu am stiut ca e oarba.

6
Răspunde Raportează
RoNTsi
în 25 August 2012 | RoNTsi întreabă:

Hei PTU. imi renovez camera si nu stiu ce culoare sa ii dau. parchetu e maro iar soba are nuante deschise si nu stiu ce culoare sa ii dau... putin ajutor? please?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 August 2012 |

Cum as putea face ca crizantemele din gradina sa infloreasca mai devreme

2
Răspunde Raportează
BloodMoon
în 25 August 2012 | BloodMoon întreabă:

Buna TPU.As vrea niste sfaturi pentru a fi mai ordonata si mai orientata? Fundita si Vot!

3
Răspunde Raportează
EmilyFra
în 24 August 2012 | EmilyFra întreabă:

Am o intrebare... Azi am calcat o camasa si avea niste litere de cauciuc ca decor... Si am patat camasa... Cu ce as putea sa scot pata de pe indument Funda la cine raspunde mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Filipoiu_Andrei_1989
în 24 August 2012 | Filipoiu_Andrei_1989 întreabă:

Am uitat la incarcat bormasina BOSCH psr 14.4 v (Lithium-ion battery)cam 7 ore..si acum nu mai merge ..nu mai raspunde la nimic. ce e de facut? stie cineva?

2
Răspunde Raportează
angerdragut
în 24 August 2012 | angerdragut întreabă:

Buna,stie cineva cat ar costa sa faci o casa la rosu p+m? cam cate mii pss in IASI vreau sa fac.

7
Răspunde Raportează
justyoung9
în 24 August 2012 | justyoung9 întreabă:

Care este diferenta dintre izma si menta?

3
Răspunde Raportează
Japonitzaa
în 24 August 2012 | Japonitzaa întreabă:

TPU stie cinevaa cum se numestee floare din urmatoarea pozaa? http://imageshack.us/photo/my-images/829/24082012299.jpg/

2
Răspunde Raportează
Robipiloiu23
în 24 August 2012 | Robipiloiu23 întreabă:

Buna vreau un sfat stau in casa aceasta de o luna jumate sunt in vacanta la unchiul meu in Franta si seara cand intru in bucatarie ma simt de parca tot timpul ma priveste cineva cateodata se face frig ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TheDarkDragon
în 23 August 2012 | TheDarkDragon întreabă:

Plzz help me! Am varsat spirt pe lemnul dela canapea, si nu m-a interesat.Cand am intrat in camera, se uscase, si era alb acolo unde a curs.Cum pot sa curat, plz.

6
Răspunde Raportează
Fillaide
în 23 August 2012 | Fillaide întreabă:

M-am cam plictisit de aspectul camerei mele si as vrea sa mai schimb ceva.Ma puteti ajuta cu idei? Ce as mai putea agata pe pereti? ce decoratiuni as putea face de una singura?

5
Răspunde Raportează
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • homosapiens
    trimisă acum 18 ore

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 18 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce a fost scoasa pedeapsa cu moartea in Romania? Pana in 1989 a fost. In locuri precum America, Malaezia, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si in alte tari inca exista si se aplica. Eu unul sunt...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Aly012
    trimisă acum 18 ore

Aly012 întreabă:

Va gadilati?:) Where?:))
    10 răspunsuri
  • Arsenie2025
    trimisă pe 26 Decembrie

Arsenie2025 întreabă:

Buna seara, pe 30 noiembrie a fost ziua mea de nume si pe 9 decembrie de nastere iar fata cu care sunt intr- o cunoastere nici nu m- a bagat in seama. Doar de sfantul Andrei am primit un mesaj sec pe...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.538
  • Întrebări: 3.954.499
  • Răspunsuri: 17.663.602
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
The Smurfs

The Smurfs

Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!

Start quiz
Categorii
  • 652.082 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.875 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.372 Conversaţii