va rog spuneti-mi rapid care este pomul fructifer cu flori alb-roz tulpina cu coaja neteda si frunze zimtate?
Cand ar treebui sa incep sa pun seminte de petunii? Acum este bine? Avand in vedere ca le tin in casa ghivecele cu seminte la lumina si caldura. Vreau sa fie infloriti pana prin aprilie mai. funda la primul...? (mai mult)
Buna tuturor.am o intrebare. daca incep de acum sa pun seminte de petuni o sa am pe mai flori? sau cand trebuie sa pun eu la mine acasa seminte?
Caut un site sau un program usor de utilizat unde as putea sa imi schitez propria camera si sa o decorez ( vopsea ferestre usi optional mobilier ). Ma puteti ajuta?
Ce se intampla daca 2 calculatoare aprinse stau unele langa altele? funda, RASPUNS URGENTTT.
salut am o masina de spalat indesit wg633tx si nu mai incalzeste apa... stie cineva unde este montata rezistenta de incalzire?
Dac ai avea o gradina cu ce floari ai impodobio?
locuiesc la bloc si as dori sa trag lumina la subsol unde am o pivnita. As dori sa stiu care ar fi pasii si demersurile care ar trebui facute pentru acest lucru (in afara de faptul ca va trebui sa...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor...Cine si-a facut mobila(din asta moderna cu incorporabile, sertar pentru tacamuri, picurator vase, etc) la comanda in Suceava poate sa-mi spuna si mie la ce firma si? (mai mult)
Cine poate sa-mi spuna unde gasesc gratare pentru pignic in ploiesti?
Centrala ariston. De ce apa in baie se incalzeste greu? Las sa curga multa apa pana se incalzeste. Stie cineva care ar fi cauza?
Salut. Mergeam intr o zi pe strada cand am vazut pe o casa un fel de planta. Isi intindea bratele cuprinzand toata casa. Alteori am vazut acelasi lucru doar ca era mai groasa si nu avea nimic verde, un...? (mai mult)
Ce sa ma fac :((? niste hoti au intrat in casa si au furat 1500Euro :| au rupt usa si au luat ce am avut aur in jur de 5000 ron (la ora 12 pranz :|) eu n-am fost acasa am sunat la politie a venit criminalistica...? (mai mult)
Unde credeti ca e mai bine sa merg la facultate in Bucuresti sau in Cluj sau Iasi?
Ma intereseaza sa cumpar rame pentru tablouri(goblenuri) en-gross, direct de la producator, din jud Neamt. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc anticipat.
Pe ce site se gasesc imaginilea alea facute pe calculator.cu.fete inimi.si alte chestii?!?!? Primul raspuns in primele 10 min. FUNDAAA! Scuze de categorie:D
Cand si cum se face ingrijirea vitei de vie la un balcon?
Am vrut sa-mi fac un living si s. a daramat casa p mine ce pot face =))
Cum pot prepara un ingrasamant natural pentru plante acasa? TPU, promit funda.
Stiti cumva site-uri cu poze cu dormitoare pentru copii?
Salut :), unde as putea gasi si eu un loc de cazare in bucuresti, intr-un camin sau garsoniera, si pretul sa nu depaseasca 350 ron pe luna? cu tot cu intretinere.
Am o floare in ghiveci si pamantul de deasupra a inceput sa mucegaiasca. Probabil am udat-o prea mult. Ce sa fac? Trebuie schimbat tot pamantul neaparat? Daca nu se mai prinde la loc? E o floare mare...? (mai mult)
cineva mi-a furat un cont de IMVU pe nume Emogirldededrab, si am tinut foarte foarte mult la el, am muncit ff mult la el, si cu emailul nu merge, va rog sa ma ajutati sa imi recuperez contul,...? (mai mult)
Cum pot sa dau un raspuns anonim
as dori nume de pisicute fetite! daca stiti ceva raspundeti va rog!:-* multumesc!
cine stie sa-mi dea o reteta pentru tort
Spuneti-mi si mie niste jocuri de jucat in casa, ma plictisesc ceva gen vatiascunselea... Va rog Repede!
as dori un sfat despre plante de interior.sunt la a doua planta cumparata adica anthurium si nu le merge bine deloc adica prima m-i-a murit si acum a doua mai are doua frunze si o floare care se...? (mai mult)
Buna prin ce programa as putea construi casa mea de vis, adica exista vreo programa speciala prin care as putea construi o casa?
Scums Amm Ffn garduri meu dse
mi-ar trebui niste nume de pisicute si de fetita si de baietel...nu conteaza pentru pisoiasii mei... cele mai dragute nume dau raspunsul castigator:-*!
BUNA tuturor va rog ajutati-ma! Calc meu are o mica propleba nu pot sa ii dowlnadez windows 7 dc? FUNDA
Deci am un palton si pe eticheta e un simblol 30 taiat si alaturi scrie Do Not Wash. trebiu sa duc la o curatatori sau stiti cum altcumva o pot spala?
Cine vrea sa cumpere apartament pe str ghimpati 50 de mii de euro
Revin cu o intrebare: Am nevoie de niste Urelit R (plus intaritor IR). Vreau sa lipesc niste lemne... Stie cineva vreun furnizor sau de unde pot cumpara asa ceva in Prahova?
Cunoaste cineva un program de schitare a casei care nu necesita instalare.Doresc sa lucrez atat interiorul si cat exteriorul. Pe internet am gasit Autodesk Homsteiler dar este din google si necesita...? (mai mult)
BUNA! Sunt destul de interesata de plante si formarea lor imi puteti spune cateva tipuri de seminte pentru gradinarit, dar pentru incepatori? Ps:doresc seminte de flori.
As vrea sa stiu cum se planteaza gazonul?
Cine este fan pariu cu viata
Ajutor! Urgent! Am nevoie de un professionist in deblocari usi metalice, Targoviste (Dambovita). Nu gasesc nicaieri... :(
La cate zile incep iepurasii sa manance?;))
Salut la toata lumea. La casa de caramida trebuie tencuita inainte de a se izola? Please help me! + funda
Ce site-uri cu imagini de design pentru dormitor dormitor stiti? funda+Voturi.
(concurs) 5.Se ascunde peste tot: in aer, sub masa, sub, pat, in dulap, in apa si in foc. Ce este?
Locuiesc intr-un apartament de 36mp impreuna cu mama mea, iar camera este cam aglomerata.:-s! Peretele paralel cu usa este plin cu mobila, dar daca as muta mobila pe peretele cu usa as avea mult...? (mai mult)
Care este floarea ta preferata? daca este si a mea... mmm... funda
SALUT TPU|! Stie cineva cum se ingrijeste orhideea, e de culoare alba, si as vrea sa stiu cum se uda unde se tine(la soare sau la umbra :) ) FUNDITA
Vreau sa stiu si eu ce rasa este cainele meu http://imageshack.us/photo/my-images/441/0301121115.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/15/moto0407.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/403/moto0408.jpg/ Are...? (mai mult)
Cum se imperecheaza perusi? Adica la ce varsta?
Care este diferenta dintre lumina alba rece si cea fluorescenta? in cresterea unei plante indoor
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?