Unde pot gasi planta carnicvora?
Am cumparat un diamant pentru taiat sticla cu ulei-130mm se poate folosi si ulei alimentar? :D Fundoi!
Am cumparat usi din mdf si in unele locuri s-a umflat termocolantul ce se poate face sa le fac la loc?
De unde pot cumpara tapet din vinil pentru pereti cu dungi orizontale alb negre sau negru cu argintiu sau negru cu rosu de pe net sau in magazinele din Suceava la un pret convenabil. Multumesc...? (mai mult)
TPU! Cum pot sa fac niste decoratiunii pentru petrecerea de halloween mai reale asa ca un fel de 4d? Sa nu imi spuneti gasesti pe internet sau vezi tu, ok? Bine, TPU dau funda cat un munte la best...? (mai mult)
Am in casa un sarpe si nu stiu cum sa-l scot afara fara sa ma muste. Ceva ideei?
Are cineva masina de cafea Melita Cafeo Solo sau doar Melita? Daca da imi spuneti si mie cum se face programul de curatare? Am o asemenea masina si instructiunile sunt in spaniola, engleza, germana dar...? (mai mult)
Ce inseamna confort 2 pentru un apartament? (suprafata, avantaje, dezavantaje etc.)
Sal TPU! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: de ce instalatia de apa cu hidrofor prinde aer in momentul in care deschid robinetul cu apa rece sau calda?
Am un IPhone 3GS si de cateva zile nu imi deschide anumite aplicatii, mai exact cand selectez aplicatia in nici o secunda se inchide si se pune pe ecranul secundar. I-am dat si o resetare generala!...? (mai mult)
Stie cineva in cat timp ma pot bucura de verdeata daca am plantat in ghiveci leustean si patrunjel?
Magneti pot afecta masina de spalat? N`am verificat buzunarul si mi-am amintit ca aveam un magnet in el... afecteaza masina de spalat?
Doresc sa imi instalez o centrala termica electrica (eventual de 7kw) pentru o casa de 70-80 mp. Stie cineva cat este consumul pe luna? Daca este mai convenabil sa pun o centrala electrica decat una "pe...? (mai mult)
Doresc sa cumpar casa in zonele limitrofe orasului constanta (lazu, valu, cumpana, navodari) in limita a 25000 euro cu plata in rate pe 7_10 ani si cu un avans de 5000 euro. Minim 200mp. Aveti oferte?!...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune centrale termice pe gaz?
Imi puteti spune daca cunoasteti vreo pepiniera pomicola in jud Timis sau Arad?
Am niste pantaloni verzi si are o chestie de la curea din piele intoarsa si este maro si toata maroneala aia a esit pe pantaloni cum sa fac sa iasa maroneala si sa ramana pantalonii verzi ca inainte?:S...? (mai mult)
am nevoie de niste scenete despre toamna, cine ma ajuta? Dau fundita
Hei^^. ma gandeam sa fac niste clatite, dar nu stiu cu ce sa le umplu :-S. as vrea ceva mai special :>. ca pana acum le'am facut tot cu gem sau finetti. Alte idei :>. funda;;)
Vreau sa pun gresia si faianta la casa. si nu stiu ce modele si cum sa le aranjez. vreau si eu niste poze sau site-uri pls. funda :)
Stie cineva daca frunzele de nuci pot fi folosite ca ingrasamant? Multumesc anticipat.
Dogs vs. cats ce iti place mai mult cainele sau pisica?
Unde se pot gasi astfel de "fotolii" atirnate pe pod? gen: http://www.google.com/imgres?cu=%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F+ %D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0& hl=ro& sa=X& biw=1280&...? (mai mult)
Cu ce arhitect/firma de arhitectura ati facut proiectul pentru inchiderea balconului cu termopan? (daca se poate si un pret/suprafata) Multumesc!
Cine imi spune si mie firme din suceava care fac mobila la comanda? mobila din asta mai moderna, cu electrocasnice incorporate, spatii pentru sticle alimente, etc.era mai demult in g. enescu in...? (mai mult)
Stie cineva ce materiale izolatoare sunt utilizate la contructia caselor de locuit?:) rasp pls
Cat costa un proiect de casa?
Salutare, am varsat lipici super glue pe lentila de ochelari, sunt ochelari de vedere nu de soare si nu stiu cu ce se poate lua, aveti ceva idei? Mersi
Care este cea mai buna rasa de caini
Ciao! vreau urgent un caine lup, pui de 2-3 luni.mascul,va rog daca stiti de unde imi pot cumpara sa imi raspundeti urgent, Va multumesc anticipat.
caut sa inchiriez un apartamnet in Constanta, dar pana acum nu am gasit nimic, stie cineva un apartament cu 2 camere, decomandat la 200 de euro. dau funditaaaaa...
Care este diferenta intre hotpan si victronic?
Chiar este tigaia hot pan atat de buna pe cat se spune?
Cand am fost la munte, am vazut o planta tip copacel mai mic. Avea frunzele ca marijuana dar rosii si cam cat frunzele de mar. Avea doar frunze simple, fara flori sau altceva. Imi puteti spune ce planta...? (mai mult)
Servus. M-am mutat intr-un apartament care are soba de teracota(pe gaz). Nu am mai stat cu soba vreodata, deci nu prea stiu sa o folosesc cum trebuie. Puteti sa-mi dati cateva sfaturi? Cam toate rezultatele...? (mai mult)
Cuptorul cu microunde Electrolux EMS 20200W are grill?
Cine are mullti caini?
SalutTPU care stiti cum se face o casa din paie si cat ma costa detaliat daca se poate plz (funda + vot)
Help! cat costa metru liniar /cub de cherestea pentru gard? p. s precizati si tipul de lemn. de preferinta brad! multumesc
As dori sa plantez copaci in fata blocului. Problema e ca e asfaltat. Cum as putea da gaura mai repede si sa plantez copacii? Cu o lingura as putea sa fac o groapa intr-o zi? ps: nu detin scule [ doar...? (mai mult)
parintii mei au spus ca imi voi renova camera, cateva sugestii de tapet avand in vedere ca ador albastrul si am 13 ani?
am 14 ani.1,70 m.si 59 de kg.cum vi se pare.ar trebui sa mai slabesc ca sa am un corp perfect? cat? tineti cont ca am sani marisori.
O intrebare: Cum se numesc aparatele alea care produc electricitate in continuare daca curentul se intrerupe? Pt centrale pe lemne; )...adica daca curentul se intrerupe pompa se opreste si se face presiune? (mai mult)
Cine are task-killer? Am auzit ca e foarte important pentru a face telefonul sa ruleze mai bine si pentru durata bateriei dar am vazut si multe pareri negeztive despre acesta. Voi aveti? Ar trebui sa imi...? (mai mult)
Ce sa fac daca am scapat mercurul din termometru pe podea? pai nici nu stiu precis daca e mercur e un fel de mingiuti rotunde mici mici si argintii, asta e mercur? ce sa fac?
Buna dimineata, acum ca m-am lamurit cu mp as vrea sa va intreab cat ar ajunge la rosu o casa din caramida de 155mp p+ 1 cu amprenta la sol de 88mp.sau o casa de 175 de mp demisol+ p+ 1 cu amprenta la...? (mai mult)
Care ma ajuta:o3...am vazut la o prietena ca ii aparedupa 10 minute in care nu umbla la pc balonashe pe ecran si le are acolo la properties si la screen saver care poate sa imi spuna cum sa am si eu? (mai mult)
Salut, TPU. URGENT:) Spuneti-mi si mie cum sa fac ciocolata menaj mai moale!?!? Nev. urgenta! Daca stiti cateva "trucuri" scrietile aici. Dau funda :D Multumesc☺
TPU am nevoie de mare ajutor mie numi trimite emailul la nici un joc care sa fie cu email de confirmare ce trebuei sa fac nici la spam nu primesc nicaieri ajutati-ma va rog cine stie dau funda
Imi doresc foarte mult un kovor nou pentru camera mea, cineva poate sa-mi sugereze vreun site? va rog mult! cat mai urgent ca weekendul acesta vreau sa-mi cumpar :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!