TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
gabygi
în 23 Octombrie 2011 | gabygi întreabă:

Unde pot gasi planta carnicvora?

3
Răspunde Raportează
Sclipiciosu
în 23 Octombrie 2011 | Sclipiciosu întreabă:

Am cumparat un diamant pentru taiat sticla cu ulei-130mm se poate folosi si ulei alimentar? :D Fundoi!

2
Răspunde Raportează
d3du
în 22 Octombrie 2011 | d3du întreabă:

Am cumparat usi din mdf si in unele locuri s-a umflat termocolantul ce se poate face sa le fac la loc?

3
Răspunde Raportează
klaud3lu
în 22 Octombrie 2011 | klaud3lu întreabă:

De unde pot cumpara tapet din vinil pentru pereti cu dungi orizontale alb negre sau negru cu argintiu sau negru cu rosu de pe net sau in magazinele din Suceava la un pret convenabil. Multumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sddsdsdewre
în 22 Octombrie 2011 | sddsdsdewre întreabă:

TPU! Cum pot sa fac niste decoratiunii pentru petrecerea de halloween mai reale asa ca un fel de 4d? Sa nu imi spuneti gasesti pe internet sau vezi tu, ok? Bine, TPU dau funda cat un munte la best...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kazimir
în 22 Octombrie 2011 | Kazimir întreabă:

Am in casa un sarpe si nu stiu cum sa-l scot afara fara sa ma muste. Ceva ideei?

21
Răspunde Raportează
Dany19
în 22 Octombrie 2011 | Dany19 întreabă:

Are cineva masina de cafea Melita Cafeo Solo sau doar Melita? Daca da imi spuneti si mie cum se face programul de curatare? Am o asemenea masina si instructiunile sunt in spaniola, engleza, germana dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DeniZu
în 22 Octombrie 2011 | DeniZu întreabă:

Ce inseamna confort 2 pentru un apartament? (suprafata, avantaje, dezavantaje etc.)

5
Răspunde Raportează
badi
în 21 Octombrie 2011 | badi întreabă:

Sal TPU! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: de ce instalatia de apa cu hidrofor prinde aer in momentul in care deschid robinetul cu apa rece sau calda?

4
Răspunde Raportează
cossy30
în 21 Octombrie 2011 | cossy30 întreabă:

Am un IPhone 3GS si de cateva zile nu imi deschide anumite aplicatii, mai exact cand selectez aplicatia in nici o secunda se inchide si se pune pe ecranul secundar. I-am dat si o resetare generala!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Octombrie 2011 |

Stie cineva in cat timp ma pot bucura de verdeata daca am plantat in ghiveci leustean si patrunjel?

6
Răspunde Raportează
Smileeeeeee
în 21 Octombrie 2011 | Smileeeeeee întreabă:

Magneti pot afecta masina de spalat? N`am verificat buzunarul si mi-am amintit ca aveam un magnet in el... afecteaza masina de spalat?

2
Răspunde Raportează
byancaralu
în 21 Octombrie 2011 | byancaralu întreabă:

Doresc sa imi instalez o centrala termica electrica (eventual de 7kw) pentru o casa de 70-80 mp. Stie cineva cat este consumul pe luna? Daca este mai convenabil sa pun o centrala electrica decat una "pe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
janvaljan
în 21 Octombrie 2011 | janvaljan întreabă:

Doresc sa cumpar casa in zonele limitrofe orasului constanta (lazu, valu, cumpana, navodari) in limita a 25000 euro cu plata in rate pe 7_10 ani si cu un avans de 5000 euro. Minim 200mp. Aveti oferte?!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cossy30
în 20 Octombrie 2011 | cossy30 întreabă:

Care sunt cele mai bune centrale termice pe gaz?

5
Răspunde Raportează
lilit
în 20 Octombrie 2011 | lilit întreabă:

Imi puteti spune daca cunoasteti vreo pepiniera pomicola in jud Timis sau Arad?

1
Răspunde Raportează
MISSROMANIA1
în 20 Octombrie 2011 | MISSROMANIA1 întreabă:

Am niste pantaloni verzi si are o chestie de la curea din piele intoarsa si este maro si toata maroneala aia a esit pe pantaloni cum sa fac sa iasa maroneala si sa ramana pantalonii verzi ca inainte?:S...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Elcik
în 20 Octombrie 2011 | Elcik întreabă:

am nevoie de niste scenete despre toamna, cine ma ajuta? Dau fundita

1
Răspunde Raportează
CookieMonsterRawr
în 20 Octombrie 2011 | CookieMonsterRawr întreabă:

Hei^^. ma gandeam sa fac niste clatite, dar nu stiu cu ce sa le umplu :-S. as vrea ceva mai special :>. ca pana acum le'am facut tot cu gem sau finetti. Alte idei :>. funda;;)

11
Răspunde Raportează
cristinuta01
în 20 Octombrie 2011 | cristinuta01 întreabă:

Vreau sa pun gresia si faianta la casa. si nu stiu ce modele si cum sa le aranjez. vreau si eu niste poze sau site-uri pls. funda :)

4
Răspunde Raportează
viulia
în 19 Octombrie 2011 | viulia întreabă:

Stie cineva daca frunzele de nuci pot fi folosite ca ingrasamant? Multumesc anticipat.

8
Răspunde Raportează
xiusa2003
în 19 Octombrie 2011 | xiusa2003 întreabă:

Dogs vs. cats ce iti place mai mult cainele sau pisica?

13
Răspunde Raportează
ralukaa0011
în 19 Octombrie 2011 | ralukaa0011 întreabă:

Unde se pot gasi astfel de "fotolii" atirnate pe pod? gen: http://www.google.com/imgres?cu=%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F+ %D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0& hl=ro& sa=X& biw=1280&...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maximax
în 19 Octombrie 2011 | Maximax întreabă:

Cu ce arhitect/firma de arhitectura ati facut proiectul pentru inchiderea balconului cu termopan? (daca se poate si un pret/suprafata) Multumesc!

6
Răspunde Raportează
carmenik_3098
în 19 Octombrie 2011 | carmenik_3098 întreabă:

Cine imi spune si mie firme din suceava care fac mobila la comanda? mobila din asta mai moderna, cu electrocasnice incorporate, spatii pentru sticle alimente, etc.era mai demult in g. enescu in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrasimpaticka
în 19 Octombrie 2011 | andrasimpaticka întreabă:

Stie cineva ce materiale izolatoare sunt utilizate la contructia caselor de locuit?:) rasp pls

10
Răspunde Raportează
oxanalungu
în 19 Octombrie 2011 | oxanalungu întreabă:

Cat costa un proiect de casa?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Octombrie 2011 |

Salutare, am varsat lipici super glue pe lentila de ochelari, sunt ochelari de vedere nu de soare si nu stiu cu ce se poate lua, aveti ceva idei? Mersi

7
Răspunde Raportează
xiusa2003
în 17 Octombrie 2011 | xiusa2003 întreabă:

Care este cea mai buna rasa de caini

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Octombrie 2011 |

Ciao! vreau urgent un caine lup, pui de 2-3 luni.mascul,va rog daca stiti de unde imi pot cumpara sa imi raspundeti urgent, Va multumesc anticipat.

1
Răspunde Raportează
isabell22
în 17 Octombrie 2011 | isabell22 întreabă:

caut sa inchiriez un apartamnet in Constanta, dar pana acum nu am gasit nimic, stie cineva un apartament cu 2 camere, decomandat la 200 de euro. dau funditaaaaa...

1
Răspunde Raportează
cristinaargint
în 17 Octombrie 2011 | cristinaargint întreabă:

Care este diferenta intre hotpan si victronic?

2
Răspunde Raportează
cristinaargint
în 17 Octombrie 2011 | cristinaargint întreabă:

Chiar este tigaia hot pan atat de buna pe cat se spune?

3
Răspunde Raportează
ÎngerCretin
în 17 Octombrie 2011 | ÎngerCretin întreabă:

Cand am fost la munte, am vazut o planta tip copacel mai mic. Avea frunzele ca marijuana dar rosii si cam cat frunzele de mar. Avea doar frunze simple, fara flori sau altceva. Imi puteti spune ce planta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Laura01
în 16 Octombrie 2011 | Laura01 întreabă:

Servus. M-am mutat intr-un apartament care are soba de teracota(pe gaz). Nu am mai stat cu soba vreodata, deci nu prea stiu sa o folosesc cum trebuie. Puteti sa-mi dati cateva sfaturi? Cam toate rezultatele...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Innovation
în 16 Octombrie 2011 | Innovation întreabă:

Cuptorul cu microunde Electrolux EMS 20200W are grill?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Octombrie 2011 |

Cine are mullti caini?

5
Răspunde Raportează
Octavian007
în 16 Octombrie 2011 | Octavian007 întreabă:

SalutTPU care stiti cum se face o casa din paie si cat ma costa detaliat daca se poate plz (funda + vot)

4
Răspunde Raportează
mady_7279
în 16 Octombrie 2011 | mady_7279 întreabă:

Help! cat costa metru liniar /cub de cherestea pentru gard? p. s precizati si tipul de lemn. de preferinta brad! multumesc

3
Răspunde Raportează
iEmonel
în 16 Octombrie 2011 | iEmonel întreabă:

As dori sa plantez copaci in fata blocului. Problema e ca e asfaltat. Cum as putea da gaura mai repede si sa plantez copacii? Cu o lingura as putea sa fac o groapa intr-o zi? ps: nu detin scule [ doar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2011 |

parintii mei au spus ca imi voi renova camera, cateva sugestii de tapet avand in vedere ca ador albastrul si am 13 ani?

6
Răspunde Raportează
besk18
în 15 Octombrie 2011 | besk18 întreabă:

am 14 ani.1,70 m.si 59 de kg.cum vi se pare.ar trebui sa mai slabesc ca sa am un corp perfect? cat? tineti cont ca am sani marisori.

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2011 |

O intrebare: Cum se numesc aparatele alea care produc electricitate in continuare daca curentul se intrerupe? Pt centrale pe lemne; )...adica daca curentul se intrerupe pompa se opreste si se face presiune? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
TheSpecialOne
în 15 Octombrie 2011 | TheSpecialOne întreabă:

Cine are task-killer? Am auzit ca e foarte important pentru a face telefonul sa ruleze mai bine si pentru durata bateriei dar am vazut si multe pareri negeztive despre acesta. Voi aveti? Ar trebui sa imi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dema
în 15 Octombrie 2011 | Dema întreabă:

Ce sa fac daca am scapat mercurul din termometru pe podea? pai nici nu stiu precis daca e mercur e un fel de mingiuti rotunde mici mici si argintii, asta e mercur? ce sa fac?

8
Răspunde Raportează
claudia198y
în 15 Octombrie 2011 | claudia198y întreabă:

Buna dimineata, acum ca m-am lamurit cu mp as vrea sa va intreab cat ar ajunge la rosu o casa din caramida de 155mp p+ 1 cu amprenta la sol de 88mp.sau o casa de 175 de mp demisol+ p+ 1 cu amprenta la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2011 |

Care ma ajuta:o3...am vazut la o prietena ca ii aparedupa 10 minute in care nu umbla la pc balonashe pe ecran si le are acolo la properties si la screen saver care poate sa imi spuna cum sa am si eu? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MâţulMov
în 14 Octombrie 2011 | MâţulMov întreabă:

Salut, TPU. URGENT:) Spuneti-mi si mie cum sa fac ciocolata menaj mai moale!?!? Nev. urgenta! Daca stiti cateva "trucuri" scrietile aici. Dau funda :D Multumesc☺

3
Răspunde Raportează
STeEaaNuuTtTzZz
în 14 Octombrie 2011 | STeEaaNuuTtTzZz întreabă:

TPU am nevoie de mare ajutor mie numi trimite emailul la nici un joc care sa fie cu email de confirmare ce trebuei sa fac nici la spam nu primesc nicaieri ajutati-ma va rog cine stie dau funda

1
Răspunde Raportează
monnica
în 14 Octombrie 2011 | monnica întreabă:

Imi doresc foarte mult un kovor nou pentru camera mea, cineva poate sa-mi sugereze vreun site? va rog mult! cat mai urgent ca weekendul acesta vreau sa-mi cumpar :D

5
Răspunde Raportează
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 28 Decembrie

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 3 ore

9PM întreabă:

De ce nu mai mă lăsa să plătesc numerar pe Bolt Food? Vad că mă lasă să plătesc doar cu cardul! Ce are? Până acum plăteam numerar, pe restul îmi permite!
    19 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • sefuisefsiinpijamale
    trimisă acum 8 ore

sefuisefsiinpijamale întreabă:

Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.585
  • Întrebări: 3.954.582
  • Răspunsuri: 17.664.325
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
American Pie

American Pie

Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.111 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.382 Conversaţii