De ceva vreme (de cand a inceput vara) imi vin in casa o gramada de insecte din-acelea verzi(gen gandaci zburatori) care au un fel de carapace asa.par mai "solide". De multe ori le iau cu un servetel ceva...? (mai mult)
Am si eu un mascul rasa saint bernard, ce nume sugerati sa-i pun? multumesc. dau funda.
Heei. Funda! Am vazut pe site-ul Tiffany ( cel de lampi nu de bijuterii)O lampa foarte draguta cu Coca-Cola. Imi puteti da site-ul, pentru ca nu il mai gasesc?:( Multumesc:)
Ce parere aveti despre apartamentele la demisol? avantaje si dezavantaje :)
Cumpot sa pun jocul,, vrei sa fi miliardar" in limba romana?
Cum ingrijesc o floare.
Cand este ziua recunostintei? funda raspunsul corect.SCZ categoria
Am un papagal cantator, si la vara as vrea sa-mi fac o voliera, cu ceas putea tine acesti papagali, as vrea cel mai mult cu pasarile dragostei ( o pereche ) si as mai cumpara o femela pentru el. Cine...? (mai mult)
Care este cea mai tare gluma sa ma sparg de ris?
Buna!:* As vrea si eu niste site`uri sau ceva.care sa fie cu case de vanzare...si as vrea sa fie pretul pana in 700 de milioane inclusiv 700 de milioane.Si as vrea in Braila in chercea... fundita!? (mai mult)
Vreau sa fac mazare cu curnati dar nu cu legume telina patrunjen morcovi cum am citit pe net deci simpla va rog pentru cea mai explicita dau funda = vot
Cum pot sa scap de sobolani pentru totdeauna? Am pus otrava dar tot vin in continuare. imi intra chiar si pe canalizarea de la WC.
Ce pamant trebuie la o camelie si ce altceva trebuie sa fac ca sa o ingrijesc. Funda +vot pentru cel mai complet si mai rapid raspuns
Hei! :-* Nu gasesc nicaieri pretul unui feon Rion suflant de aer cald ca acesta: http://www.mecanoplastica.ro/aparate-manuale-pentru-sudura-materiale-plastice-cu-aer-cald-duze-role-de-presare Stie careva...? (mai mult)
Imi puteti zice si mie niste melodii rock, hard rock, metal si alte de genu asta care is noi? Funda(nu bagati in seama categoria)
Aveti idee cum miros acei gandaci verzi? (cred ca plosnite)
Poze cu cd-uri suspendate pe tavan va rog mult fundita
Cata miere produce o albina intr-o zii?
Ce culoare sa dau la casa. daca am acoperisul albastrul?
Stiti cumva unde gasesc verde de Paris in Bucuresti imi trebuie neaparat dar cred ca nu se comercializeaza daca ma puteti ajuta va voi fi recunoscatoare. Multumesc anticipat
Am o camasa albastra patata cu fond de ten. Din pacate, am crezut ca se ia la spalat si am bagat-o direct la masina. N-a fost asa, ba chiar mai rau, cred ca a intrat in tesatura. Credeti ca-i...? (mai mult)
Nuna TPU as vreau sa stiu totul despre planta plaman dau vot si funda si puncte pentru raspunsuri bune
Am nevoie de un program pentru.:am o poza din care vreau sa imi decupez doar capul si am reusit pe pizap, dar vreau sa ii pun si o imagine de fond cu niste flori care am gassit-o eu, ci nu cele pe care...? (mai mult)
Helau, cu ce iese calcarul de pe faianta(in afara de anti calcar, ca nu ajuta)?
Buna tuturor, am primit de la cineva cateva crengute de rozmarin, si un ghiveci in care era plantata aceasta "mirodenie". Crengutele sunt acum intr-un borcan cu apa, frumoase, verzi si cu radacina,...? (mai mult)
Ieri a murit totu meu intru-n acident de masina maine il inmormanteaza si nu mai are viata pentru mine rost totul sa intors in potriva mea saptamana viitoare am operatie asa ca luna viitoare ma duc in franta...? (mai mult)
Stiati de chestia asta? http://www.slideshare.net/kmediratta/magic-mesmerising-presentation?src=related_normal&rel=120289 alegi o carte si dupa vezi ca a disparut? Aveti idee cu a facut?
Mi-a murit fetita acum 2 luni din cauza sindromului dawn am cancer la san am divorta. ce mai e de facut?
Ajutati.ma si pe mine pentru un ierbar va rog.Cand infloresc urmatoarele plante: -marar -sunatoare -castravete -grau -mana maicii domnului -par -rosia -scovarc -coada soricelului -gura leului -bostan -regina...? (mai mult)
Care este timpul de formatare al bateriei unei surubelnite cu acumulator Black&Decker EPC14? Eu stiam de 12 ore... dar vreau sa fiu sigur.
Parul poate fi stropit si cu piatra vanata?
Cum se foleste masina de spalat? adica ce pui ii ea ca sa iti speli hainele :Ddore? lenor? da da stiu ca ii aiurea intrebare da chair nu stiu. Voi ce solutii folositi pentru spalara hainelor :D
Buna am si eu o intrebare care suna cam asa: de curand am zis sa imi fac si eu un lac in curte am investit multi bani in cele necesare sam niste pest nuferi o cascada pentru oxigenare... toate astea au? (mai mult)
Cat costa un iepure de casa care sa aiba 2 kg?>plz urgent
Birourile albe se murdaresc repede? Si imi puteti da niste imagini cu custi de caini? Nu conteaza culoare, forma, etc...doar sa fie mai maricele.:)) Funda:)
CIne stie cam cat costau materialele de constructii prin anul 1997.
Cine stie cat costa un sac de ciment prin anul 1997? Dau fundita cine stie
Hei, imi poate spune si mie cineva cum se trateaza carile din LEMN? Dar daca se poate sa-mi spuneti solutii care costa mai putin, sau ceva care chiar nu costa, cum ar fi am auzit ca se poate indeparta...? (mai mult)
Vine iarna. ce fac cei bransati la Termoficare (Radet sau care o fi): raman in continuare cu incalzirea furnizata de termoficare sau procentul de Debransari a crescut? -Cei care se debranseaza, cu ce...? (mai mult)
Cand se face cosmetizarea pomilor?
As dori sa stiu criteriile de importanta pe care le aveti in vedere, in achizitionarea de catre voi, a unui frigider? http://www.frigidere-reparatii.ro
Stie careva cam cat m-ar costa sa izolez apartamentul cu polistiren exapandat?(sa zicem cam 23 mp) Adica cam care sunt preturile pe piata... dau funda mersi up
Este sau nu eficienta izolarea termica a zidurilor din caramida cu polistiren atat la exterior cat si la interior? (argumente va rog, si multumesc!)
Stie cineva cum trebuie intretinute / udate plantele Clematis si Glicinia? Isi pierd aproape toate frunzele. Doar in varf mai au frunze. Stiti cumva de ce? Multumesc mult anticipat.
Buna tuturor.am si eu o problema.am niste flori in ghiveci, le-am scos afara si lea cam ars soarele pe petale.acum nu stiu e as putea sa le mai fac fiindca vad ca se strica de tot.niste solutii?
Cum fac legatura de la click net la telefon?
Vreau si eu niste statusuri de prietenie falsaa ...de invidieee... Fundaa;;):x!:*
Ce spray pentru paraziti si gandaci (gandaci de apa, si tot felul, paduchi, purici etc ) stiti (ceva pentru paduchi in special) de dat prin casa, rapid si eficient, si un pret acolo. funda
Vreau si eu niste poze cu camere de copii ( 12-16 ani ). Camera de apartament ( 200 (cm) pe 1.50 (cm) ) aprooximativ da nu va luati dupa dimenisuni :-j. Poze cat mai multe vaaa roggggg :* Multumesc fundita...? (mai mult)
Cum sa ma descurc mai repede cu munca? Cel mai rapid rasp Funda! Repede Am de scos cartifii si de pus muraturi!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!