Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Buna TPU. Am si eu o problema. Am un nepotel de 9 ani si cred ca a fost speriat de cineva afara sau s-a jucat cu focul deoare ce a facut pipi in pat. Am o canapea din material carpa sau ceva de genul si...? (mai mult)
Am sufrageria galben -lamaie verzuie si vreau un perete de alta culoare, care sa fie?
Unde pot sa merg, de ce am nevoie si cam cat ar costa ca sa fac o cheie pentru broasca de la usa camerei mele? (fara sa fie nevoie sa o scot si sa o duc la locul respectiv). Mersi anticipat.
Am avut acum cativa ani la ghiveci Crinul Pacii, fiind planta mea preferata, am iubit-o foarte mult, dovada faptului ca imi facea flori incontinuu. Anul trecut mi-am luat alt ghiveci cu aceeasi planta,...? (mai mult)
La ce temperatura si ce program sa bag (la masina de spalat)o jucarie bleu de plus?
Buna seara tuturor.sunt fooarte bucuroasa pentru raspunsurile voastre un lucru vva rog de la inceput si va rog sa fiti seriosi cu mine nu sa ma luati la misto si sa fiti rai ca ceilalti daca ma puteti ajuta...? (mai mult)
Am o mica/mare problema...Ieri cand am intrat pe balcon am vazut la un ghiveci(care este mai mare si are pamantul neschimbat de vreo 5 ani:D)viespi ce scormoneau in el.:|Au facut gauri si acum locuiesc? (mai mult)
Sarea sau piperul?
Am auzit ca iti poti face o frumusete de terasa pe acoperis. Asa caldura e mai mica vara si ai si o mica gradina intre atat beton. Cei care sunt din domeniu sau care si-au facut terase/acoperisuri verzi,...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma! Am niste pete mici negre de asfalt pe o pereche de jeansi si nu au iesit la spalat.Va rog, daca stiti ce as putea faca sa le scot ajutati-ma. Jeansii sunt bleu, deci nu prea pot sa...? (mai mult)
Hey TPU! maine am banchet...si nu stiu cum sa-mi fac unghiile...rochia mea e gri cu paiete negre.sandalele sunt negre cu paiete grii geanta e neagra simpla ce culoare sa-mi fac unghiile daca se poate? (mai mult)
Eucaliptul poate supravietui in romania?
Ce inseamna sa "ciupesti"planta ca sa dea alte ramuri? Sa-i tai varfurile cu foarfeca? Cand se face asta si daca trebuie sa-i tai varfurile cum mai face flori ca la varf are boboci?
Cine are planta sporul casei sa-mi spuna ce trebuie sa fac casa faca mai multe flori(face cate o floare doar)? Si cum sa-l inmultesc? La florarie mi-a spus ca unele plante sporul case nu se prind din seminte...? (mai mult)
Help! Cum pot sa usuc niste plante pentru ierbar mai repede ( pana joi )? plsssss :((
Am facut dulceata de nuci si mi s-a inverzit degetele ( nu toate ca am avut 2 perechi de manusi ). cu ce pot sa scot verzeala aia? nu e multa decat pe degetul mare stang si in rest nu prea multa. FUNDA...? (mai mult)
Plantele mor de batranete?
Daca sunteti in pana de idei pentru amenajarea gradinii, va invit sa va inspirati din ideile mele + imagini. Va astept si comentariile dumneavoastra. O seara frumoasa link: http://copyrightdea.wordpress.com...? (mai mult)
Sal, ma numesc Ciprian si vreau sa fac un id cu acest nume dar nu gen scumpitel... nu vreau chesti de astea cel mai bun raspuns dau
Cum sa fac chipsuri de casa? eu am incercat dar se primesc ca cartofii prajiti. Cum sa fac ca sa mi se primesca tari?
Cum fac sa am o gradina frumoasa? Cu multe flori:D:D. Am flori dar... nu stiu unde sa le asej.Va rog sfatuiti-ma! Dar in camera mea? Unde sa le asej? Urgent! Cel mai bun raspuns primeste Fundita!
Va salut cu respect! din cauza energiei electrice scazute, 190 de volti, mi s-a stricat centrala termica.cum pot cere despagubiri de la enel? vreau sa va spun ca mi s-a ars placa electronica si nu costa...? (mai mult)
Nu este o intrebare dar poate fi util anuntul meu, daca cineva din Bucuresti sau din apropiere de Bucuresti vrea sa construiasca o casa, sau tot ce depinde de domeniul constructiilor(tencuieli, zidarii,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Cat are vecinul meu drept din curtea mea avand in vedere ca are streasina catre curtea mea? Am auzit ca in jur de 10 cm, dar nu stiu sigur.
Stie cineva vreun site in care sa se precizeze montarea placiilor de rigips pe pereti? Multumesc mult! funditaaa!
Servus Toate becurile din casa palpaie Precizez ca sunt becuri clasice, nu economice De asemenea, priza la care este conectat laptopul face zgomote Stau la bloc Pe casa scarii nu se manifesta aceste...? (mai mult)
Buna imi tot cere la laptop un driver se numeste network controller de unde pot sa il iau am un laptop dell inspiron n5030?!
Care este floarea voastra preferata? Cine are aceeasi floare preferata ca si a mea primeste FUNDA.
Am facut si eu o mica prostioara azi...am bagat o camasa mai deschisa galbena cu picatele si un hanorac gri impreuna cu niste haine rosii in masina de spalat... din pacate acum camasa si hanoracu au pete? (mai mult)
Da`ti`mi si mie o reteta cu " Musuroi de cartita fara coacere, cu biscuiti si banane " Funda :)!
Buna ziua TPU. Am cativa metri patrati acoperiti cu capsuni de soi foarte bun. Azi cand cand i-am adunat am observat ca unii sunt muscati de niste taratoare, iar altii sunt stricati avand la suprafata...? (mai mult)
Daca plantez niste samburi de cirese, va rasari un cireş? Si, daca da, la ce adancime trebuie sa plantez samburii? Dau funda raspunsurilor adevarate...
Da`ti`mi si mie reteta " Musuroi de cartita sau de furnici " Si. un blat de tort delicios si mai usor :)! Multumesc. funda :)!
Mama a primit de la cineva un ghiveci cu flori. Florile sunt micute si albe, mai multe la un loc. Dimineata miros a tamaie si parca sunt facute din ceara si au un miros specific. Cum se numeste floarea?...? (mai mult)
:). cine stie cum pot inmulitii un ficus pentru ca are un pui lateral. fundita! :D
Buna TPU. Imi spune cineva si mie cum ar trebui sa'mi aranjez camera in stil feng shui? Puteti da likn'uri cu imagini, nu ma supar.
Dati-mi o metoda mai buna sa imi fac curatenie in camera. Si mai amuzanta. Ofer fundita!
Am o intrebare cine stie si cine a facut stie sau are camera antifonata cu cofraje de oua! Cu ce sa lipsec cofragul pe perete? Vreau sa reziste sa nu ma trezesc ca imi pica de pe tavan sau de...? (mai mult)
Cum sa fac sa ii creasca mai repede lui mama legumele in gradina?
Va place i'm into you dde la jenifer lopez?
Cum scot petele de pix de pe haine? :D
Am o intrebare pentru cei care au papagali perusi. Miam cumparat un papagal perus, dar e foarte rau, ciupeste nu ma lasa sama joc cu el ( nimic ) il am mai mult de 1 an. As vrea niste sfaturi cum...? (mai mult)
Am un gratar facut de curand in gradina si fumul iesse pe cai gresite adica nu iese pe cos Aveti idee?
Am vopsit nu demult masina si cand am ajuns acasa cu ea, a sarit pe capota cainele, deci a realizat un model, , frumos" pe vopseaua proaspat aplicata. Zgarieturile sunt superficiale. Ce produs as putea...? (mai mult)
Cum arata gradina visurilor tale?
Care era mancarea voastra preferata cand erati mici, pe la 8 ani sa zicem :)?
Hei! Am nevoie de niste site-uri de design. Cel care imi da cele mai multe site-uri are funda!:*
Acum o luna, mi.am cumparat niste pantalonii foarte draguti si din pacate, i.am patat de sange. Am incercat sa ii spal acasa cu Vanish si nu a iesit. La curatatorie au zis ca nu se poate, ca se vor albii....? (mai mult)
Deci am un iaz si vreau sa aflu cati litri am in el... cum pot afla? problema este ca nu e patratos! e in forma de Fasole :) si nu e intr-o adancime undeva e 60 cm undeva e 1 m si max e 1, 50 :)? (mai mult)
Imi puteti da si mie site-uri de unde sa vad cum sa fac mancarea din mezeluri arde rosii etc. si sa iasa un model arici etc. plizz va rog sambata este ziua me si imi trebuie neaparat. Adica apweritive
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!