Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Funda! De unde as putea sa-mi cumpar o geaca de toamna care sa NU fie din piele? am fost in mall si nu prea am gasit decat din piele. si nu-mi sta bine in aia si nici nu imi placa.plss.sunt din bucuresti....? (mai mult)
eu sunt din iasi si as dori sa aflu de un de sa imi iau un catel mascul cu tot ce trebuie si cam cat mar costa?
Va place grey's anatomy? daca da care e scena /personajul preferat? funda!
Ce parere aveti despre betonul amprentat, e mai bun decat pavajul obisnuit? E mai rentabil? ca din cate am citit pe net e foarte laudat de catre producatori, dar as vrea parerea cuiva care l-a si folosit...? (mai mult)
Unde gasesc gazon natural pentru gradina?
Cum sa cresc un trandafir curcubeu in mod natural?
Buna, Imi puteti recomanda o curatatorie mai ieftina in Bucuresti? Doresc sa curat 2 rochii de ocazie si nu doresc sa ma coste f.mult. Multumesc,
Cati m3 de cherestea cu grosimea de 5 cm imi trebuie pentru o suprafata de 32m2?
DAU FUNDOI Stiti site-uri cu mostre gratuite, premii telefoane, in afara de e-gratis.biz? Dau impecabilul si gloriosul FUNDOI!
Buna are ceva daca mananci noaptea ou?
Buna seara.As dori sa stiu care sunt cele mai bune termopane? firma ...si unde pot fi si oameni seriosi. Daca stie cineva pretul...
Vreau sa-mi decorez camera in alb negru si mov si nu am nici o idee ca sa arate bine fundita pentru ceeea ce o sa pun in aplicare:*:*:*
Vreau s-imi decorez camera in culori negu si mov. Am vazut un model cu un negru pus pe un contur de flori albe deci practic erea combinat si dacama puteti ajuta sa-mi dati niste idei:D fundita:*:*...? (mai mult)
Unde va place munte sau mare
De unde pot cumpara online, dar si ceva mai ieftin cutii decorative de acest gen : http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://img.kudika.ro/images/article_pictures/slideshows/12867_0_1231521810.jpg& imgrefurl=http://condo.kudika.ro/articol/condo~home-deco/1154/slideshow/cutii-decorative-pentru-depoz
Cum se construieste un solar? vreau sa stiu de la voi, sau daca e un site...sa fie unul bun si cu detalii.mersi mult FUNDITA!
Cate kg are un metru liniar de treava de 4 toli, avand grosimea de 6 mm?
Cate kg are un metru liniar de teava de 4 toli, grosimea peretelui fiind de 6 mm
Mi-ar putea da si mie cineva niste informatii, ce mi-ar trebui si cum sa il pun (vreau sa il pun singur) m-am plictisit sa astept sa astept maistri :|
Hey as vrea si eu sa stiu cum se construieste un solar si cam ce trebuie sa fac ca pamantul sa fie destul de bun pentru legume? care ma poate ajuta? fundita
Cati toli are teava industrala cu diametrul de 120 mm
Am 6 pisici si nu mai pot sa le tin in casa iarna asta pentru ca trebuie sa-l tin pe sotul meu si nu le suporta.Va rog sa-mi dati idei de casute de animalute ca sa le tin afara pe terasa si sa reziste la...? (mai mult)
Buna TPU. am o floare. Sporul casei (in ghiveci). http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.floraria-crina.ro/flori/impa%25202.jpg& imgrefurl=http://www.floraria-crina.ro/index.php%3Fpage%3Dfloare%26action%3D75&...? (mai mult)
am un trandafir chinezesc l-am cumparat de la Plus si i-a mers bine 2 zile iar dupa aproape toate frunzele inclusiv bobocii sau ingalbenit iar dupa sau uscat si bineinteles au cazut. gaseam dimineata...? (mai mult)
Am rasad de tuia si este plina de costrei si as vrea sa stiu cu ce erbicid ar treui sa-i dau. Mltumesc.(euro_gazon@yahoo.com)
Mi s-a infundat chiuveta de la buctarie... o pot desfunda cu mr muscolo?
Buna dimineata.Stiti careva dintre voi un zugrav bun in Bucuresti? In curand vine bebele si vrem sa-i zugravim camera, dar nu stim nici un zugrav bun.Multumesc!
Cate kg de ciment si var se folosesc la m3 de nisip pentru tencuiala peretilor
Buna;). imi puteti spune cum se scot petele de oja si acetona?
Mi s-a spus ca nu se mai fabrica regent pentru gandaci ca fabrica din germania a fost inchisa, deci se mai gaseste undeva, si sa fie original si nu contrafacut(cum am auzit ca se gaseste )Oare mai...? (mai mult)
Vreau sa ma tund drept ca diana dumitrescu si cu breton dar bretonul nu-l vreau asa il vreau intr-o parte si pe net nu am gasit nimic deosebit sa-mi placa. Ma puteti ajuta:D :*
Help pls! :D. Cum imi pot decora camera, handmade [[sunt fata]]; )) si pe pereti ce as putea pune? am un perete care e gol, pe restul' am pus postere :)) Da`ti`mi va rog idei. de decoratiuni handmade....? (mai mult)
Sall.Mama mea avea plantat intr-un ghiveci seminte de Kiwi, dar in fiecare an crestea vreo 20 cm si se usca (pana la radacina). Oare de ce?:(:( P. S. o tinea in camera, avea lumina, caldura, apa,...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum se prind trandafiri sub sticla? Fundita:P
Cine stie daca se mai da prima de la stat pentru programul prima casa prin banca pentru locuinte?
Vreau si eu niste site-uri in care spune cum se impacheteaza un buchet de flori, cum se fac coroanele funerare si asa mai departe. daca puteti sa ma ajutati si pe mine va rog frumos! ....? (mai mult)
Cat costa mp la manopera pavaje? dau funda
Vreau si eu niste site-uri in care spune cum se impacheteaza un buchet de flori, cum se fac coroanele funerare si asa mai departe. daca puteti sa ma ajutati si pe mine va rog frumos!
In cateva zile imi este gata camera si as vrea sa imi dati cateva idei de camera pentru fete nu foarte mare. si am si o oglinda veche pe care as vrea so redecorez, aveti cateva idei? funda pentru cea mai...? (mai mult)
am un laptop DELL de vanzare, este cineva interesat?
O salcie pletoasa ar rezista intr-o zona de deal tinand cont ca este un copac care creste pe langa apa? Eu stau intr-o zona deluroasa si as vrea foarte mult sa-mi pun niste salcii in gradina, ce credeti...? (mai mult)
Cum se ralizeaza coloanele gen cele de la acropole, si se poate face asa ceva la noi in Romania? Ma refer daca se poate realiza o constructie in asa fel sa aiba coloane de genul ala? Si ar fi costisitor?...? (mai mult)
A folosit cineva panouri radiane sa-mi spuna cat sunt de eficiente?
Salut, am aer conditionat marca Dinamic si am stricat telecomanda, stie cineva unde pot gasi o telecomanda universala compatibila cu acest tip de marca.
Mi-am cumparat un catelus dragut si mic si nu stiu ce nume sa-i pun daca-mi place mult numele dau fundita
Pentru jucatorii de Barn buddy :) add http://marryyy-marry.hi5.com and http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852& view-params=%7B%22src%22%3A%22refurl%22%2C%22r%22%3A%22390795716%22%7D si...? (mai mult)
am un apartament in harsova si vreau sa-l vand este cineva interesat?
Salut m-am patat un tricou cu ulei de gatit, tricoul este gri si se cunoaste foarte mult (l-am spalat odata si nu a iesit pata) si as vrea sa-mi spuneti o modalitate sa o indepartez. :)
Salutare lume ))) Am nevoie urgenta de un sfat. Ce culoare ar putea fi folosita pentru a vopsi pe dinafara o casa pe pamant? Am nevoie de game de culori deschise. Mentionez - casa are un etaj si are cam...? (mai mult)
Cam cat e chiria in Bucuresti in zona "sectorul 5"? ma intereseaza sa fie aproape de Universitatea-din-Bucuresti.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!