Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Buna ziua am o intrebare. daca primesc de la cineva bani din străinătate cat timp imi raman in banca daca nu ma duc sa ii scot? sau ce se intampla cu ei?!
Pentru cine aveti cel mai mare respect? Inafara de rude.
Care este bautura ta preferata? Eu prefer Vodka.
Stiti cand apare sezonul trei din kuroko no basket? funda
Ciao TPU! Voua ce seminte si ce sprayuri va plac?
Buna Cei care sunteti ateni sau va numiti voi, povestiti ceva despre voi vreau sa aflu. Funda.)
Cu ce ati fi de acord cu ce a gandit / facut hitler in viata lui?
Spuneti-mi va rog din ce se confectioneaza haina caprei de anul nou (de aceea care se merge cu colindatul)
Imi puteti spune va rog frumos ce inseamna cind visez o pesoana moarta care iti intinde mina..Am visat- o pe bunica mea, care deja de 7 ani a decedat, am visat cum imi intindea mina, dar eu nu ...? (mai mult)
Am nevoie de o porecla. Da- timi voi o porecla dupa descrierea mea. Baiat 14 ani caruia ii plac filmele horror, povestile de groaza, vreau sa devin scriitor, scriu dstul de mult, ma intereseaza...? (mai mult)
Ce parere aveti de sfatul scriitorului irlandez George Bernard: "Fereste-te de omul al carui Dumnezeu este in ceruri."?
Salut. Ce ai face daca ai fii președinte pentru o zi?
Buna sunt zodia gemeni(fata) am decis sa imi fac tatuaj pe zona bikini din fata, precum sunt zodia gemeni m- am gindit sa fac pe- o parte un ingeras pe de alta un dracusor! ce parere aveti? am mai citit...? (mai mult)
In ziua de azi sportul preferat de toti, si din ce in ce mai multi, a devenit sexul. Asta o stie toata lumea. Dar ma uitam mai mult la baietii de varsta mea, 20- 21 de ani, cand ii vad cu fete de ...? (mai mult)
Am facut foarte multi urmaritori pe facebook si vreau ca unele persoane sa nu ma mai urmareasca (adica sa ii scot de la urmaritori ) Cum pot face asta?
Salut.Am o intrebare pe care poate unii o sa o considerati puerila : de ce multi oameni ii considera pe cei care asculta muzica rock sau pe cei care au stil de imbracaminte mai gotic drept fiind satanisti?...? (mai mult)
Buna TPU care este diferenta dintre o carte si un film facut dupa o carte
Stiti niste texte dragute legate de carti pentru cani personalizate, de exemplu: I like my coffee strong and my book long? Sau stiti vreun site pe care pot gasi de comandat astfel de cani gata...? (mai mult)
Voua vi s- a intamplat sa ajutati o prietena/colega si sa picati voi de fapt? Mai exact....prietenul ei sa se dea la voi si dupa o saptamana sa ii spuneti fetei si ea sa se supere pe moment, sa ...? (mai mult)
Oameni de obicei vor minciuni frumoase decat purul adevar?
Hmmmm...ce nume merge cu Sofia?
ce parere aveti despre persoanele care fumeaza?
am vazut azi un tatuaj intersant pe cineva, cu un semn al infinutului...ce semnifica semnul infinitului? funda cine stie! :-*
Am vazut niste pocnitori mici, mici din hartie.Erau facute acasa si cam cat un bob de fasole. Cine imi spune cum se fac?
ce parere aveti despre oamenii timizi?
De ce lumea vorbeste numai de sex/relati peste tot?
Eu m- am aratat dispus sa plec si sa ne vedem fiecare de viata lui ea a facut tot posibilu la acel moment sa nu fac asta nu inteleg de ce atat timp ca eu sincer sa fiu nu tin la ea relatia asta nu duce...? (mai mult)
Pro sau contra avort? Daca alegeti sa raspundeti la intrebarea asta, va rog argumentati, nu fac statistici, vreau pareri documentate de fiecare parte, nu "ca nu e bine, ca asa e rau". Si vreau in ...? (mai mult)
Cati dintre voi aveti habar ca, oracolul asta drag este o mica oglinda a mintii voastre? Un caracter psihologic al individului?(asta daca este suficient de destept si nu oferi date corecte).
Ce inseamma cand visezi ca un mort este la tine casa intins pe jos pe o patura (mortul fiind o ruda de a ta in cazul mei bunicul) si dintro data se ridica si incearca sa vorbeasca dar nu poate pentru ca...? (mai mult)
Salut, am 18 ani si in unele zile ma simt foarte deprimat, deoarece ma simt urat(ca am nasul mare, ca am capul tuguiat...ma vad eu airea), chiar daca numai eu ma vad! Ce as putea sa fac sa scap de complexele...? (mai mult)
Buna Ieri am visat ceva si chiar nu stiu ce inseamna Deci visul a fost in felul urmator:. , , Cica aveam un cui (piron) in picior(pe talpa) si am mers la medic sa mi- l scoata si sa- mi deie tetanos....? (mai mult)
Buna la toti sunt nou nu prea stiu cum functioneaza treaba pe aici dar sper sa o aflu in curand.:) pana atunci vreau si eu sa va intreb ecva poate ma puteti ajuta.am o prietena care locuieste in Anglia...? (mai mult)
De ce se pun atatea intrebari stupide aici,cand exista Google, Wikipedia etc.?
Si- a facut un prieten o tigara electronica din bucati, a dat in jur de 120 de lei pe ea.Si a zis ca nu e toxica pentru ca nu are vatelina ca celelalte ca e un abur ce iese din ea si ca acel ...? (mai mult)
Ce numere ies mai des (aproximativ) la Grecia - kino, sau Polonia - multi?
Buna, eu si prietena mea facem in curand 1 an de relatie.Ei ii plac foarte mult pozele cu trandafiri negrii, care la noi in tara dupa cum vad nu se gasesc. Aveti vreo idee cum as putea transforma un trandafir...? (mai mult)
Nume dragute de fetite? :)) nu stiam la ce categorie sa pun! Dau funda! :*
Hei guys. deci um, nu am mai intrat de cativa ani xD k deci am cateva intrebari si..mda 1. Otakus prin Buc? ~chuu~ 2. Hm, ce parere aveti despre realtiile intre persoane de acelasi sex? :>> 3. Gosh...? (mai mult)
De ce toti oamenii pe care ii iubesc, nu sunt langa mine. De ce pleaca? De ce viata e nedreapta? :(
Vreau sa ma ascultati si sa am cat mai multe raspunsuri. Eu stiu ca Michael Jackson este mort, dar sunt foarte multe speculatii cum ca el inca ar trai fiindca sicriul lui nu era deschis la funeralii,...? (mai mult)
Nu stiu ce sa fac, un baiat zice ca ma place. Mie nu prea imi vine sa- l cred pentru ca el e genul 'bad boy". Multa lume imi spune sa nu ma incurc cu el pentru ca a vorbit urat fetele cu care...? (mai mult)
Va părea inutilă întrebarea mea... Dar, ajutor! Eu aveam o prietenă bună pe Stardoll.com, merlia. diva... Păi, ea își făcuse un alt cont în care făcea concurs de frumusețe....? (mai mult)
Ce este wattpad si ce poti face pe el, as vrea un raspuns amanuntit, FUNDA!
Daca face cineva glume pe seama mea ce sa-i reprosez inapoi
Vreau si eu cateva povesti de dragoste intre baieti rai si fete bune :)) genu asta imi plac si as vrea sa citesc.Daca voi cunoasteti sau faceti povesti de genu acesta as dori sa le citesc. Multumesc!
Cum ne ferim de mincinosi? Cred ca fiecare dintre noi, copil fiind obinuiam sa spunem cate o mica minciunica! Pentru ca ne era frica de consecintele faptelor nostre. Poate si adoloesenta...? (mai mult)
Azi am facut o farsa la telefon si am zis o injuratura si nu mi s- a ascuns nr de telefon. O colega a zis ca e sora mea si isi cere scuze. Eu am 12 ani si cred ca era un baiat de 11- 12 ani. Ce se poate...? (mai mult)
Ieri cand am fost la scoala am stat de vorba cu profesorul meu de instrument... si el la un moment dat ma intreaba "ce inseamna iubirea pentru tine?" Si nu am stiut sa ii dau un raspuns concret...? (mai mult)
Cine stie postari de genu: 1)Am primit culoarea alb de la...: A- ...(nume) L- ... B- ... Comm si iti dau o culoare. 2)Comm cu; ) si iti parerea pe chat. 3)Am primit materia mate: Imi place:100% ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)