Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Buna,de ce se spune cand luna nu e plina si ea jumate sau pe sfert, ca e mancata de varcolaci?
Am 23 de ani si sunt baiat. De cand ma stiu am un sentiment de veselie interioara care nu dispare niciodata. Daca cineva imi da o veste trista mi- e foarte greu sa fiu serios s- au suparat, dar in acelasi...? (mai mult)
Am 23 de ani si hobby- ul meu este sa practic actoria, in specia comedia si am urmatoarea problema. Atunci cand ma aflu intr- un metrou sau autobuz, simt ca explodez, nu am stare daca nu am cu cine ...? (mai mult)
Bună TPU...Am o întrebare ne- mai- ntâlnită pe TPU. Dacă o persoana cloceşte un "ou", ce s- ar putea întampla? P.S.:Nu am ştiu la ce categorie sa pun întrebarea, de- aia l- am pus "Ştiință"...? (mai mult)
La fete le plac baietii tunsi scurt sau cei cu par lung?
va bucurati ca maine incepe scoala?
cati dintre voi ati avut vise lucide?
Cum imi pot creste pagina de facebook? Sunt la inceput cu ea si e destul de greu...ma ajuta cineva? funda.
Cum sa agati o fata! Ce trebuie sa procedezi ca sa faci o impresie buna din prima?
Aveti blog? Despre ce? Vreau si eu sa imi facu unul si am niste idei despre ce sa scriu in el.
Buna, as avea nevoie de ajutor. Am vazut mai demult la cineva ca avea un cablu de internet dar acel cablu era impartit in doua ceva ca la cablul de la tv splitter cand vrei sa iti mearga tv- ul in mai...? (mai mult)
As vrea sa va intreb despre istorie. Stim ca Romania s- a format din daci si romani. Asa s- a format Romania. Atunci de ce mai tarziu au fost Principatele Romane : Moldova, Tara Romaneasca, Transilvania?...? (mai mult)
Va rog sa imi faceti o imagine cu numele Pr0* in flacari. Dau funda! Mersi.
TPU. am o probema. De fiecare data cand ascult muzica la casti, aud pe cineva care ma striga pe nume. Ma striga foarte tare! Incepe sa- mi bata inima foarte tare, dupa ce aud asta. oare care...? (mai mult)
Cum se numeste atunci cand absorbi doar problemele si energia negativa a persoanelor din jur? Ma refer la simptome pe care ti le induci singura. De exemplu o colega suferea de insomnie si ma temeam sa...? (mai mult)
ziceti-mi si mie niste replici de a cuceri o fata. Gen: Pentru tine traiesc :3. Repede. frunda+vot;)
Salut stiu ca nu e la tema Dar, eram in camera SI ma uitam la filmul the other woman SI atunci a intrat mama in camera SI a vazut la CE ma uit.Ce Sa fac?
Îmi dați câteva provocări? PS:Cum dau funda?
Ce intamplari amuzante ati mai avut? (plictiseala asta)
Stie cineva daca mai exista biblioteci in Bucuresti in care sa stai acolo si sa citesti? Sau locuri unde pot sta linistit sa citesc cateva ore, nu cafenele. Acasa nu rezist sa citesc ca dupa 3- 4 pagini...? (mai mult)
Daca un baiat te cheama langa el si langa persoanele apropiate, ca sora/prietena lui sau vorbeste cu tine cum are ocazia, in ciuda faptului ca are o prietena, credeti ca te place? Nu vreau sa il fac...? (mai mult)
Ajutati- ma, am o problema: aproape toti ma privesc insistent mereu, ca sunt pe strada, ca ma aflu intr un magazin sau in microbuz etc cei din jurul meu se uita insistent la mine si ma enerveaza chestia...? (mai mult)
Am o problema mare pentru mine, eu am 18 ani dar problema este ca sunt un baiat foarte timid nusti cum sa tin o conversatie cu o fata adica imi este asa rusine sa o bag si in seama, nici...? (mai mult)
Sunt feministe pe-aici? Daca da, ce principii urmati?
Ce ai face daca ai fi pentru o zi presedinte?
Hei TPU Noi toti traim intr- o lume in care predomina raul. Voi in ce fel de lume ati vrea sa traiti? 1- O lume rea in totalitate 2- O lume buna in totalitate 3- O lume echilibrata Eu sincer...? (mai mult)
Sunt studenta la ASE la invatamantul la distanta si se apropie perioada sesiunii in care 2 saptamani sunt nevoita sa stau in Bucuresti pentru ca naveta de la Ploiesti nu este tocmai comoda. Intrebarea...? (mai mult)
vreau catava fraze care te face cu adevarat sa suferi! funda!
spuneti mi va rag daca vreau sa trimit o comanda sau ceva de exemplu de la Brasov sa Buzau uni cumparator si il trimit prin posta sau curier bani eu cum ii primesc mi da posta cand pun coletul...? (mai mult)
Eu m- am gandit la un joc pe care sa- l jucam toti de pe TPU, dar nu stiu daca merge, adica oamenii sa puna intrebari cam asa:Ce animal de companie aveti voi?, iar cei care raspund pun poze cu...? (mai mult)
Stiti cum sa faceti o stampila
Ati reusit vreodata sa faceti ceva ce nu credeati ca este posibil sa va iasa?
Buna ..Sunt noua pe aici :3. Vroiam sa va intreb! In ce clasa sunteti?
Credeti ca va aparea GTA 6?
Cum vi se par persoanele care nu cer niciodata, nu accepta niciodata si nu au nevoie niciodata de sfaturile altora?
Salutatre TPU, obisnuiam sa fac desene in grafit, dar de o luna- ncoace nu mai pot, in sensul ca nu mai am starea aceea specifica ce ma ajuta sa stau calm, sa am rabdare si inpiratie. Apelez la ...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi compuna un text scurt si dragut pentru o felicitare...este vorba despre o fata caruia vreau sa.i multumesc pentru ca m-a ajutat cu iubita cand eram certati.multumesc
Sal, sunt o persoana pasiva nu pot bucura din viata din plin, imi pare ca nimeni nu ma asculta, dau sa vorbesc si ma bilbii, mi- e frica in fiecare zi de ce se poate intimpla, am 21 ani, uneori cind...? (mai mult)
imi dati niste dume de "intors" cand cineva zice : Ce o mai zis maca- ta aseara Ce mai face X(numele mamei) dume d- astea amuzante rau pentru ca de obicei lumea zice hai termina- te, dar acum...? (mai mult)
Heii, intrebare pentru fete. Daca iubitul vostru v- ar spune sa va scoateti toti baietii din lista de prieteni de pe facebook si sa nu mai adaugati niciun baiat, iar el ar face contrar si ar mai vorbi...? (mai mult)
Vreau sa.mi fac un tatuaj in koreana si as vrea sa aflu traducerea, daca cineva stie koreana de aici... Plansete, durere, toate pentru o singura placere. Te iubesc D. Stiu ca nu ar trebuii sa...? (mai mult)
Hello; ) Mi se pare destul de ciudat ca eu visez unele vise ce le mai avusem cu ani in urma si le pot spune tpate detaliile si am sa va povestesc acusi unul... Dar ideea e ca eu cum am mai avut visele ...? (mai mult)
Caut si eu idei pentru. "Adevar sau provocare". Idei?
Unde se fac cele mai bune credite?
Vreau sa va intreb pe voi ce inseamna acest tatuaj de pe mana mea daca acesati urmatorul link :...? (mai mult)
Cine stie sa deseneze in photoshop bine? Repaint/Imvu Dp etc.
Buna prieteni si prietene. De mult am impresia ca o sa mor rpede, la fel si acum. Poate ca n- am ce face, ca am pc stricat si stau doar pe fb la tel? :))). Si la fiecare durere de cap sau X, am impresia...? (mai mult)
Salut am si eu o rugaminte la cei care se pricep in probleme de genul asta, povestea incepe asa o prietena de a mea a intrat in discutie acum ceva timp pe internet cu un italian ok toate bune si frumoasa...? (mai mult)
Una! Am nevoie de o idee. Am de facut un * proiect * la germana, dar nu stiu despre ce. Trebuie sa fie ceva interesant... unii colegi au facut sceneta de teatru, altii au vorbit despre moda sau masini....? (mai mult)
Băi, am stat eu și am procesat în capul meu o chestie căreia nu i- am dat importanță. Recent m- am uitat la niște poze cu fete din China sau Coreea sau Japonia (nu îmi pot da seama, nu le deosebesc;...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.