Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Salut.Dati-mi niste nume nickname tari.Ma cheama Andrei.Sugestii?
Hei, hei, TPU. Ce alinturi știți pentru numele Denisa (Denise) și Maria?
O data de nastere: 01.01.1997.In zodiacul chinezesc carui animal si carui element natural corespunde aceasta data?
E revelion', toti ne bucuram, dar de ce? Pana la urma vine alt an, unul si mai rau ca acesta, totusi nu exista speranta doar ca speranta moare ultima.
Voi cum veti petrece revelionul?
Daca ai avea o planeta. cum s-ar numi aceasta? si cum ar fi viata pe ea?
Credeti ca in zilele noastre ar trebui un hitler?
Am şi eu o nelămurire. Am citit undeva că o ţigară fumată în baie, în timp ce apa de la duș curge, nu va mirosi. Este adevărat? *scuzaţi categoria, va rog.* #DAU FUNDA.
Bună TPU! Ce planuri şi ce idealuri aveţi pentru 2015? Sunteţi pregătiţi pentru noul an?
Sall Am dat si eu intrebare la cei de e ask.fm cu "dati un
Salut, de ce suntem asa de nepasatori cu lucrurile pe care le avem? Adica noi ne plangem ca nu avem Iphone 6 iar oamenii cu adevarat saraci mor de foame. Majoritatea nu- si respecta parintii, chiar daca...? (mai mult)
Ce ati fi dispusi sa faceti pentru a salva lumea?
Cum sa-l facem pe lovesleep sa fie mai intelgator, sa-l ducem pe calea cea buna:)))
Caut scriitori buni pentru un parteneriat. Vreau să creez un blog cu2-3 admini (inclusiv eu) în care să scriem o poveste (genul îl stabilim împreună) pe episoade sau subcapitole. Cine se oferă?
Va e dor de desenele din ziua de ieri(anii 2000)? Mie da. Imi e dor de: Tom si Jerry,Prietenii din padure, Pettson si Findus.Vaca si Puiul, Babuin si Nevastuica ect.
Zilele trecute am citit un articol in care zicea ca 21 de copii au plecat intr- o excursie de cateva saptamani ( parca) si cand s- au intors 7 dinte- e fete erau insarcinate. Desigur aveau varste intre...? (mai mult)
Am si eu o intrebare : este adevarat ca tatal biologic al lui Paris si Prince Jackson nu este Michael Jackson? Am citit mai multe stiri pe internet si am ramas ingrozita. Puteti sa- mi raspundeti...? (mai mult)
Hei, TPU! Voi ce faceti de Revelion? :* :*
Heii TPU! Ieri o prieten de- a surori mele a rugat- o sa- i faca un credit la banca pe numele ei si sora mea nu i- a dat un raspuns, nu poti avea intotdeauna incredre in oamenii mai ales ca nu era o suma...? (mai mult)
Cum sa-mi creez o gasca a mea, eu sa fiu liderul, cu propiile reguli (desigur cu acordul prietenilor) cam de 10-13 prieteni?
Stiti daca in 2015 revista Super Bravo Girl va mai publica si carti alaturi de reviste?
Am fost cu colindul anul asta si am strans 5 milioane si nu prea stiu ce as putea face cu ei imi puteti spune si mie daca nu va suparati.
Ce as putea sa-i daruiesc surorii mele de anul nou? As dori idei cu privire la ceva original de exemplu ceva tapat pe foaie etc.
Ce v-a placut cel mai mult din darurile de sarbatori?
Care este reactia voastra la gelozie?
Ceva romanesc comedie, emisiuni gen doza de has, 10 lucruri despre de astea
Heii TPU am o prietena in strainatate(este cu mult mai mare ca minee) cu care eu ma inteleg foarte bine iar ea se intelege bine si cu mama mea...aseara am intrebat- o daca ma ajuta sa o conving pe mama...? (mai mult)
De ce la unele posturi TV apar deasupra imaginii niste linii subtiri si albe? Nu e de la televizorul meu, apar la toate televizoarele. DAU FUNDA!
Cum e sa te droghezi si sa mori de supradoza? Oare mai simti ceva?
De ce atunci cand dai sa descarci jocuri sau sa xumperi produse de pe siteuri de cumparaturi iti apare "adauga la lista de dorinte"? Dau funda
Doresc sa știu ce pregătire profesionala va scrie pe diploma de bacalaureat a unui elev care termina secția "turism". Mulțumesc.
Prin literatura romana exista expresia "frunza verde", luand in consideratie ca marijuana era legala inainte, ar putea fi o referinta spre aceasta?
Hei! Stie cineva de ce pe Instagram, dupa numele persoanelor publice (cantareti, actori etc) care au multi fani, este pus un semnul de ok, intr- o bulinuta albastra (de ex la Nina Dobrev sau Cara Delevigne)?...? (mai mult)
Ultima data cand am fost eu in tara a fost acum 3 ani. Ce schimbari s- au mai facut prin Romania? Stiu ca s- a schimbat presedintele. Atat, dar in rest? S- au mai imbunatatit lucrurile pe acolo...? (mai mult)
Stie cineva dacă caminele de la ASE sunt deschie în noaptea de revelion?
Eu pe viitor as vrea sa fac o afacere cu o ferma sau asa ceva... Bunicul meu mi- a dat un teren (care la anul mi- l pune pe numele meu). El mi- a zis ca pe acel teren o locuit stra- bunicul lui (adica...? (mai mult)
Programul carei televiziuni va place in noaptea dintre ani?
Merge sa transfer 1000 de mb de pe Orange pe Vodafone? Va rog ajutati-ma. Dau funda :*
remedii pentru o limba crapata? Dau funda celui care ma ajuta. :)
Care este numele jumatatii voastre?
Am visat ca eram la lucru si unul dintre sefi (nu cel care raspunde de mine) m- a chemat sa imi dea de mancare si m- am dus dupa el am ajuns la o masuta unde era o punguta legata cu nod si inauntru...? (mai mult)
Caut prietenii pe TPU activi in domeniul technologie si (sau) jocuri. Puneti comentarii daca va incadrati sau dati cerere de prietenie. Imi pare rau dar la aceasta intrebare nu pot da funda.
M-am gandit sa cumpar un carnetel. As dori niste idei :ce sa scriu in el? Multumesc! :)
Buna scuzati categoria. Vreau sa va intreb eu nu ma integrez sunt in a 6 a.pur si simplu nu pot fi ca celelalte fete.NU ma uit dupa baietii ca aproape celelalte fete.NU rad de nimeni si nu ma bag in vorba...? (mai mult)
V- ati gandit vreodata ca ce faceti sau vreuna din activitatile voastre este nefolositor pentru cei din jur si ai renuntat sa mai faci acel lucru doar ca altora li se parea inutil chiar daca tie iti placea? ...? (mai mult)
Ce va doriti de la noul an care vine, dragii mei?
Credeti in reincarnarea sufletului dupa moarte?
Cineva ask.fm? Schmb de aprecieri, intrebari? Sunt incepator ..va rog! :) Asta sunt eu : Grigore Bogdan Valentin. PS :
Un baiat a pus pe facebook o poza foarte urata cu mine, si daca ii zic sa o stearga sigur nu o va sterge. pentru ca m- am certat cu el. acum ce pot face ca sa nu mai fie poza aia acolo? ajutor...? (mai mult)
Ce credeti despre psiholog alina blagoi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!