Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
E deschis iarna la zoo? Ce animale sunt? ma gandesc ca o sa fie f frig si nu le mai lasa afara...
Care credeţi că sunt principalele motive pentru insuccesul românilor? Încercaţi să veniţi cu o părere generală privind principalele probleme cu care se confruntă românul de rând în drumul...? (mai mult)
Salut am un canal de youtube...Cum fac sa fie vizibil? Adica cand il caut sa imi apara? Pls help me! Dau funda.Mersi anticipat!
Imi place de un baiat cu care am tot vorbit si cred ca si el ma placea, dar acum are o prietena. Ce sa fac ca sa se intoarca la mine?
Cum ma puteti ajuta cu un nume de firma, am 16 ani si facem niste exercitii pentru liceu. Facem economie, Antreprenoriale si gestiune economica.Aceste materii m- au fascinat, vreau sa fac afaceri si...? (mai mult)
TPU ^_^ Daca iubitul/iubita v-ar cere parola de facebook ati accepta sa i-o dati?
Oare o sa se ajunga sa se faca demonstratie la limba romana la Delia-Ipotecat sau Florin Salam-Constantine, Constantine? Sau oricare alt hit? :)))))
Dau funda :D Buna, am si eu o problema. este primul meu an la o sc postliceala din localitate la mine. la inceput tot felul de promisiuni frumoase insa acum totul este pe dos. orarul este haotic..nici...? (mai mult)
Am nevoie de un discurs(am aplicat pentru postul de director al Departamentului de Relatii Externe la Consiliul Şcolar al Elevilor si se face o departajare a candidatilor - pe baza discursurilor...? (mai mult)
DAca confectionez un piston din carton face parte din masini termice. Funda
Buna TPU vreau ca pe facebook sa am cate70 sau 80 de like-uri la fiecare poza.cum fac sa intru fara ca lumea sa imi de-a like?
Am o problema foarte mare de cand m- am nascut cred laughing, sunt "BANTUIT" de frica imi este frica de orice aproape... sad imi e frica sa dau cu pumnu, imi e frica sa vorbesc cu...? (mai mult)
Cu descoperi ce iti place sa faci? Nu vreau raspunsuri din carti sau bloguri, ci din sufletul vostru :d Multumesc frumos! O zi buna
Salut, in 2015 vreau sa ma duc la dream hack, in Bucuresti. Faza este ca ma gandeam sa ma duc in toate cele 3 zile cat este. Doar ca, daca vreau sa ma cazez la hotel trebuie sa am 18 ani? Merge si daca...? (mai mult)
La ce varsta credeti ca e bine sa aveti primul iubit? Voi la cati ani ati avut primul iubit? Intrebare pentru fete.
cam cat timp dureaza pana se termina substanta din aerosol? funda!
Unde pot gasi concursuri reale in care premiile sunt : Telefoane (smartphoneuri), Tablete, Laptop-uri? :) FUNDA! Urgent! :)
Salut pieteni! Lucreaza cineva in club Chaboo sau il frecventati des? am si eu o pb, avand fobie de aglomeratie si frica de incendiu dar totusi vreau sa ies la distractie un pic.Are mai multe intrari ...? (mai mult)
Cum se numesc animalutele alea mici din videoclipurile amuzante de pe youtube care fura chestii si le ascund sub pad sau in alte parti?
stie cineva daca in spital exsista aparatura pentru a scoate un tatuaj? sau e doar la saloane de tatuaje?
Va rog ajutati ma! Ce cuvant ar fii frumos sau ar rima dupa numele Flavia?
Până la ce vârstă se modifică fizionomia feței?
Cu totii stim. Generatia mea (94" ) si cei dupa e vai si amar. Deseori am discutii pe aces site cu diferite persoane care zic " parintii sunt de vina, nu isi cresc copii si uitei cum ajung niste analfabeti...? (mai mult)
Iata in ce mai cred romanii! Voi in ce credeti din cele enumerate in articol? http://www.b1.ro/stiri/eveniment/studiu- mai- pu- in- de- 20- dintre- romani- se- considera- supersti- io- i- iar- 60- urmaresc-...? (mai mult)
Stie cineva niste statusuri minunate? :3 | Fundaa
Vreau sa imi pun poze in rama. Unde, in Bucuresti, as putea sa scot poze daca le am pe stick?
Voi mai aveti incredere in cineva? Eu abia daca mai am in parinti.
De ce Romania e plina de cocalari si fete usurice(c***e)? Stiti voi baietii aia care sunt obsedati de fotbal, au nu stiu ce frizuri, poarta aproape in fiecare zi imbracamintea compusa din: trening nike,...? (mai mult)
Ce carte as putea face despre ceva care sa se enumere? Ca de exemplu: Problemele fetelor, 20 de tipuri de fete etc. Dau fundita. :D
Deci, salut, as dori sa stiu si eu unde isi au cei de la antena sediul, mai precis sectorul, eu stiu ca se afla pe Bulevardul Ian Mihalache, da am uotat sectorul, dau fundaaaaaa. Ms anticipat.
Cine stie sa-mi explice care e intelesul expresiei "cand elevul e pregatit, profesorul apare"? Sau daca exista vreo boaba de adevar?
La banchetul din clasa a 8-a trebuie sa te duci cu partenera? Daca invit o fata din 8B (Eu fiind din A) trebuie sa stau la masa cu ea,cu colegii ei, sau ne despartim si numa dansam din cand in cand?
FUNDA. Cum credeti, de ce e important ca sa studiem tipurile si structura crustei?
Ma ajutati cu cateva citate celebre despre iubire?
Am urgent nevoie de ideile voastre! Pina miine trebuie sa fac un pod, adica sa confectionez din ceva. Cine ma poate ajuta? Pentru ce a mai buna idee dau funda. Sau puteti reveni cu un link, rog...? (mai mult)
Cine stie niste cantece cu video amuzante, precum raggae shark de la the key of awesome?
Pentru cei care suferă de aceeasi boala ca mine, data de soarta, din cauza liceului sa- mi răspundă. Deci, in clasa cu mine sunt 3 proaste, care in fiecare pauza tipa, tipa, mereu tipa. M- au ...? (mai mult)
Buna TPU. Am cumparat de la magazinul meu niste bezele dar habar n- am cum, cand am terminat o bezea am simtit ca si cum am inghitit cu totul altceva, de parca ar fi avut ceva in ea desii nu cred. un...? (mai mult)
Care este diferenta dintre "filtru de securitate" si "tabara de filtrare"?
Salut,sunt si oameni din Buzau pe aici? sunt nou in oras daca pot sa spun asa si nu cunosc pe nimeni
Buna am o curiozitate ce vrea sa zica zicala asta nu cauta fericirea ci creazo?
Sal TPU! Fetelor, cum vedeti voi baiatul perfect? Puteti descrie? Am pus intrebarea pentru ca voiam sa vad ce vi se pare voua in ziua de azi atractiv la un baiat. :P
Voi ce parere aveti despre tatuaje?
Ai prefera să fii singura persoană din lume care poate citi gândurile altor persoane sau ai prefera ca toate persoanele de pe pământ să poată citi gânduri, doar tu să nu poţi, dar în acelaşi...? (mai mult)
Am si eu nenoie de mesaje de La multi ani frumoase pentru. o fata de care implineste 12 ani {ca sa scriu pe o felicitare} ex O viață lungă să trăiești, Cu multă demnitate, Să ai mereu doar bucurii...? (mai mult)
Daca ai putea sa dai timpul inapoi pentru a repara greselile sau deciziile pe care le regreti, ai face-o? sau le-ai accepta pentru ca ele te-au facut ceea ce esti acum?
Are cineva cont de TopMembru pe LiveJasmin?
Ce parere aveti de urmatoarea situatie:ai niste prieteni foarte apropiati, discutati, vorbiti, radeti pana intr- un moment cand are loc o despartire. Spre exemplu, plecati la facultate departe de acestia...? (mai mult)
Ce inseamna mama si frate vitreg? FUNDA
De unde incepe lumea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!