Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Cum ar arăta o zi perfectă pentru tine? Ce te oprește să o ai?
Daca ar fi sa va alegeti o putere secreta a creierului, ce v-ati alege?
Repede! Vreau sa- mi fac un cont de facebook si nu stiu ce nume să- mi pun.Are cineva niste sugestii, as dori sa contina ori Anda, ori Elena, ori Duțu, dar daca aveti alte sugestii foarte dragute...? (mai mult)
Imi place mult desenul si as vrea sa stiu mai multe despre deviantART in nafara de serviciile scrise pe acest site.
Ieri am depus un CV la o benzinarie pentru functia de lucrator comercial (mentionez faptul ca era depus un anunt cu "angajam" si eram curios cam care e perioada de asteptare pana cand esti chemat la interviu.(daca...? (mai mult)
Deficare data cand visez ceva urat sau rau, gen o fantoma un monstru, apar niste oameni de foc. De exemplu azi dimineata am visat un zombie care fugea dupa mine si m- am ascuns dupa lemne si...? (mai mult)
Din curiozitate de ce fetele se duc cate 2 la veceu? adica la mine in clasa mereu aproape fiecare data se duc cate doua ce dracu fac acolo?
Salut tuturor. De o luna in coace tot vad intrebari " cu ce sa ma imbrac de halloween "? De cand halloweenul se sarbatoreste in Romania? De cand halloweenul e o sarbatoare romaneasca? In anul 2014 nici...? (mai mult)
Buna ziua! In urma cu 2 ani au inceput sa aiba loc diverse neintelegeri intre mine si colegii mei de clasa, spuneau ca sunt insuportabila, ca sunt paracioasa, ca intotdeauna eu fac altceva decat ...? (mai mult)
Daca vorbesc la telefon cu o persoana caruia ii e foarte rau si e pe cale sa vomite si e agitata, cum ar trebui sa ma comport(sa vorbesc) cu aceasta?
Hei TPU Lucrez la un video si asi avea nevoie de cat mai multe clipuri de pe net cu revolutii ale oamenilor impotriva sistemului si a politicii! Revolutii recente din 2003 in coace care sa para...? (mai mult)
Unde as putea gasi un articol scris de Mircea Badea, dar mai serios pentru ca imi trebuie ca sa il analizez la scoala.
Cum fac sa nu isi dea seama parinti pei ca fumez.Am fumat in camera si nu stiu cum sa scap de mirosu de fum. DAU FUNDA REPEPEDE
Buna va rog frumos imi puteti spune care este mai mare luna sau pamantul?
Cine plătește la prima întâlnire? Majoritatea susțin ideea că barbații trebuie să achite plata, însă personal m-aș simți intimidată de chestia asta. Părerea voastră care e?
Unde este clf in Craiova?
Sunt autobuze sau trenuri, sa zicem, pe la unu-doua noaptea intre Valcea si Sibiu?
Va rog sa ma ajutati, sa zicem ca luam o poza oarecare si vream sa o decoram de halloween pentru un concurs, cum pot sa fac?
Salut.Cam cati banii as cheltui,daca as fi in Iasi la academie,pe chirie, scoala?
Voi ce tigari fumati? Si care vi se par cele mai bune? Pana acum am mers pe Dunhill albastru, ulterior am incercat si negru... cu toate ca sunt cele mai scumpe nu sunt asa ok pentru mine
Buna :) ce inseamna cand visezi ca te pişi ca baieții
o sa va povestesc o poveste care mi s- a intamplat recent; Deci, acum o saptamana am iesit afara cu o prietena pe nume Anca. Am stat pe o banca in parc si chiar atunci o trecut un baiat pe nume...? (mai mult)
De ce este mai scump sa scanezi color decat alb-negru?
Ce şanse sunt să pot trăi în Coreea (de Sud), dacă învăţ coreeana şi ştiu engleza? Credeţi că aş putea găsi de lucru acolo cât să supravieţuiesc? (loc unde să stau, mâncare.) Am o...? (mai mult)
In general toti profesorii acestia de genul:de matematica/informatica,care sunt foarte buni in ceea ce fac, de ce au ales sa fie niste simpli profesori si nu au tintit la mai mult?
Cum incarc aceasta bricheta? Mentionez ca e pe piatra Cred ca nu are vata gen zippo am cautat- o pe net dar n- am gasit- o sa vad ce e de capu ei http://i.imgur.com/cUFG6DN.jpg http://i.imgur.com/u62cf5A.jpg ...? (mai mult)
Craciunul,Pastele sau Halloween-ul? Argumentati!
Bună ziua tuturor. Am nevoie de ajutor urgeeeent! Deci, maine e ziua mamei, logic, despre un cadou e vorba :- S. N- am nici o idee ce să- i cumpăr :((. Astăzi am fost pe la toate magazinele de...? (mai mult)
Dati-mi provocari
Cine a locuit in zona Los Angeles, California, sa imi spuna si mie cum este vremea in acea zona. Vara cat de cald este, in perioadele friguroase cat de frig e, daca ninge... daca ...? (mai mult)
Buna sunt o mamica tanara si vreau sa spun.ca mai mereu visez vise urate:( dar azi dimineata am visat ca duceam un mort la groapa impreuna cu prietenu si cumnatu dar ne- am oprit in mijlocul strazii sa...? (mai mult)
Hei TPU am nevoie de parerea voastra, am o tema la engleza despre filmul meu preferat, care imagine vi se pare mai atractiva 1. http://www.koreandrama.org/wp- content/uploads/2013/07/The- Masters- Sun-...? (mai mult)
A experimentat careva Hand Of God sau Gates Of Hades? Este vorba despre I doser Digital Drugs! Daca da, care au fost reactiile?
Funda cand ii reluare la iubiri secrete? de luni pana miercuri e in fiecare saptamana?
Cat mai e pana ne ducem pe apa sambetei? M- am saturat de atatea promisiuni de angajare si rezultate 0, cautari in zadar in tara nu am ce face pentru ca acolo e la fel nu ai om de baza sa te bage undeva...? (mai mult)
Cum sa nu ma mai tem de a lua decizii, de a nu-mi fie frica ca ma voi face de ras. Cum sa am mai multe incredere in mine si cum sa nu mai depind asa mult de altii.
M-am tot gindit cum sa fac ca coltul clasei sa arate mai original? va rog daca puteti sa-mi dati o idee. Clasa a 5
in in cateva zile e ziua de nastere a celui mai bun prieten. Ma gandeam sa ii urez la multi ani intr- un mod cat mai original, de exemplu sa merg la miezul noptii in fata casei lui cu un tort....? (mai mult)
Cum sa fac sa nu mia vorbesc in regionalisme din ardeal :) tot incerc sa vorbesc corect gramatical dar cand discut cu cineva involuntar tot bag cateva regionalisme :) si ma simt tare taran si ironic sunt...? (mai mult)
Buna ce planuri imi puteti sfatui pentru maine? cel mai bun primeste FUNDA!
Am auzit (cica) ca la Bucuresti a nins, , ca in povesti"! V- ati pregatit masinile pentru iarna (caucicuri, lanturi, saculeti cu nisip, lopeti)?:D E ciudat totusi ca aici...? (mai mult)
Deci am si eu o mica problema :( imi place de un baiat dar nu stiu daca ma place... deci el e mascariciul clasei cred ca stiti ce vreau sa zic :)) e cel mai comunicativ, cel mai haios si cel cu care au...? (mai mult)
Cei care nu vor sa mearga la vot vor lua amenda?
Ce parere aveti despre importanta solidaritatii pentru izbanda
E cineva care are unul dintre parinti care lucreaza in strainatate si obtine alocatia acelei tari? In loc de cea din Romania( de apx 42 de lei)
Am nevoie de raspunsurile voastre pentru un sondaj Ce stiti voi despre Thanksgiving? Cand se sarbatoreste, semnificatia sarbatorii, istoric etc. Nu imi dati raspunsuri copiate de pe net. Nu am ...? (mai mult)
Ceva nume pentru. ask.fm gen: dodo... sau asa. FUNDA
Hei all. Am nevoie de cateva recomandari, fumam Davidoff Slim Gold pana acum dar parca vreau ceva nou... nu conteaza taria, dar sa fie de calitate si tot slim- uri, ce imi recomandati? Multumesc anticipat...? (mai mult)
Buna! Va rog ajutati- ma, daca ma ajutati pe mine ajutati o familie! Ieri am vazut la stirile proTV un anunt despre o familie foarte saraca din cluj, stie cineva cum as putea afla adresa, vreau ...? (mai mult)
vreau si eu sa- mi dati o idee de un costum de vrajitoare batrana de Halloween am o masca care- mi acopera toata fata cu riduri, e fff urata si nu stiu cu ce sa ma imbrac pe masura...va rog...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...