Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Buna,TPU! Este adevarat ca Mercedes Lambre are cancer?
Zilele astea vorbeam cu un nigerian pe facebook si mi-a trimis :" They ar all greed nd selfish Hahahaha But yu all have equal rite for but poor nd riches isnt?" puteti sa imi traduceti va rog ^_^
Buna TPU :*, sunt intro relatie de aproape 2 ani, si astept ca iubitul meu sa ma ceara in casatorie, ma gandesc foarte mult cum ar fii sa locuiesc cu el, sa fim sot si sotie, sa fiu mireaaa lui. Iar...? (mai mult)
Pe cat e nascuta carmen ienci?
Hei, cum a fost primul vostru sarut? Cand l- ati avut? Dar cel mai frumos sarut? Cea mai frumoasa poveste primeste funda! Eu am avut primul sarut fix de ziua mea cand am implinit 13 ani cu un baiat super...? (mai mult)
Ce parere aveti despre unguri? una buna sau una proasta?
Ce vede un baiat de 25 de ani la o fata de 18 ani? Ce vede un barbat de 30 de ani la o fata de 20 de ani? Imaginati- va pentru un minut, ca cei 2 de mai sus sunt mai maturi mentali. nu zic ca nu se...? (mai mult)
Vreau si eu sa- mi spuneti unde as putea gasi un lantisor din acela in care o inima e impartita pe jumatate si o jumatate sa o am eu, jumatate prietena mea! Funda P.S. Scuze pentru categoria...? (mai mult)
Mai sta cineva pe Mess? :D Doar mie mi se pare ca si-a cam pierdut farmecul? :D :)
cand ma inscriu in a doua sesiune de bac daca am ramas corijent la matematica si dau corijenta saptamana viitoare intre 4 si 7? Nu scrie nicaieri nimic
Am o dilema care de o saptamna nu ma mai lasa si as dori pareri.Merita sa mai astept daca sunt pe "lista de asteptare" la facultate.Cate sanse sunt sa se retraga vreo 50? Precizez ca am fost admis si la...? (mai mult)
Ce ar fi mai bine: un laptop(2700 lei) sau un PC(2000 lei-fara monitor si periferice) pentru gaming? M-as orienta spre gaming.PC-ul cu periferice si monitor tot 2700 lei ar cam fi.
Care este cea mai mare dorința a voastra? :)
Care nickname va place:SliceOfLemon sau LordVolDeChaos?
Salutatre TPU, de ceva timp, circa 3- 5 luni numai pot sa ma relaxez/odihnesc cum trebuie, am 19 ani si locuiesc singur intr- o liniste totala ma refer acasa vorbind, si imi prieste enorm doar ca. ...? (mai mult)
Cine stie greaca, si imi poate traduce si mie fraza aceasta? Va rog din tot sufletu :) Fundaa Fraza este : Irthes athina stileme to ti sou na se paro ok
Am gasit o cutie de baloane lungi in casa. La ce se folosesc? Unele erau deja ude, dar le-am uscat si acum cred ca merg refolosite.
Un pc gaming bun(fara monitor, doar uintatea) care sa nu depaseasca 2000 lei?
Cum sa aflu rezultatele de la admitere facultatea de biologie din Timisoara?
Mi-am deschis o pagina si vreau sa o impartasesc cu voi. https://www.facebook.com/pages/Distractie-pentru-weekend/265712400298371 Daca va place dati-mi un like va rog.
Ce laptop de gaming e mai bun: 1) http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/lenovo/156- ideapa d- g510- procesor- Intel- core- i7- 4700mq- 24ghz- haswell- 8gb- 1 tb- plus- 8gb- ssh- radeon- m265- 2gb- ...? (mai mult)
Stie cineva cat costa sa aduc un motor suzuki gsxr 750k1 din bucuresti in judetul alba ( doar de curiozitate )
Imi explicati (amanuntit daca se poate) ce este tumblr? Dau fundita pentru cel mai frumusel raspuns!
Am o intrebare pentru cei care au cont de facebook: De ceva zile circula un virus pe facebook... Acest virus este sub forma, , Oh my good, ... special video" si dupa asta iti apare un link...? (mai mult)
Am 16 ani si la sala de forta este o fata de 15 ani care se uita la mine incontinuu, imi zambeste, se uita in ochii mei, vine vizavi de aparatul la care fac eu si cand ridic o greutate mare 72+...? (mai mult)
Imi puteti spune exemple de personalitati rare? Care persoane sunt mai rare cele sensibile sau cele reci, deloc sensibile? Exemple de genul.
Trebuie sa merg la o nunta vara asta si voiam sa va intreb daca trebuie sa port 2 rochii, adica una ziua si una seara, ca e prima oara cand merg la o nunta cu toate ca am 18 ani. Iar rochia de ...? (mai mult)
As vrea sa- mi resetez parola de la yahoo caci este posibil ca, contul meu sa fie compromis ..insa raspunsurile la intrebarile de securitate la fel si numarul de telefon au fost de mult ..adica..raspunsurile...? (mai mult)
Bunã- seara TPU! Am niste intrebãri pentru voi legate de tigãri :)) 1.De la câti ani fumati? 2.Ce tigãri 3.Cu ce ocazie v.ati apucat si de ce? Povestea mea: Pãi eu am 13 ani, sunt fatã ...? (mai mult)
am gasit o minge adidas tango la un balcon, am luat-o si vreau sa ii fac niste modificari incat sa nu o mai cunoasca nimeni. Puteti sa ma ajutati?
Imi puteti da niste imagini care sa stranga 100 de like-uri? ..imi trebuie pentru ask.fm.
Ma poate ajuta cineva sa-mi creez un cont?
Cum sa aflu rezultatele de la admitere licenta de la biologie uvt?
Buna TPU este un cuvant in engleza care se pronunta biagi ceva de genu dau funda carui mi l scrie corect stiu ce inseamna da nu stiu cum se scrie
Ce parere aveti despre Freddy Krueger? Credeti ca exista? L-ati visat?
Hey am si eu o "problema" cu un baiat.El este foarte atent cu mine daca am nevoi de ceva ma ajuta, se uita foarte dar foarte des la mine, la convins pe tatăl meu sa imi cumpere ceva, tine cont de părerea...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia din descopera Romania de acum din iunie-iulie 2014. nu este porumbescu balada... cel putin nu e variant autentica..numele piesei careva?
Cum am invatat limbaromana asa repede si ne-am adaptat la ea? si cum de am uitat Limba dacă?
De ce nemţi urăsc usturoiul?
Care e algoritmul care imi zice numarul de aparitii a unei cifre intr-un numar?(trebuie sa fie in pseudocod). Am nevoie de un raspuns cat mai repede. Funda ^_^
Salut am descarcat sopcast si incerc sa adaug link- uri pentru canale romanesti dar nu merge e din cauza link- urilor sau a stopcast- ului? Imi puteti lasa link de unde pot descarca stopcast sai link- ...? (mai mult)
Cati ani de inchisoare face un om pentru trafic de carne vie?
am invat in parcursul a trei ani de zile programare, stiu html, css, javascript, jquery si photoshop, si as vrea sa incep sa lucrez. daca este cineva interesat pentru mai multe detalii va...? (mai mult)
Ce inseamna a fi catalogat gresit? :*
Ce cred fetele despre baieti care se rad 100% pe picioare, maini, sub brat, zona pubiana sau macar piept si zona pubiana?
Cum fac capsuni? ca nu gasesc! :((
Ce melodii asemanatoare stiti cu "Coldplay - gravity/ Coldplay - Fly On"? BEST FUNDA!
Care ascultati muzica clasica dati- mi si mie cateva melodii. Nu imi dati link pe youtube(cu top 100 sau mai stiu eu ce top) sau google ca muzica din laptop care o am e de acolo deja, as vrea...? (mai mult)
Daca ai putea sa-ti alegi o superputere pe care sa o ai pentru tot restul vietii, ce ti-ai alege?
Acum cateva saptamani am visat ca zbor cu avionul :D si de atunci imi doresc asta foarte mult. Si am mai visat ca aveam un manechin in casa, si ca cand stateam in pat, el se misca si dansa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)