Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
In filmul forrest gump este o melodie atunci cand forrest juca tenis de masa singur.scena dureaza cateva secunde.stiti cumva cine canta melodia si cum se numeste?
Ce părere aveţi despre PewDiePie?
de curand am visat ca eram gravida si am avortat...mama mea m- a visat in aceas noapte in care am avut eu visul, ea m- a visat gravida doar ca nascusem copilul... avetii idee ce semnificatie ar...? (mai mult)
Stie cineva cu cine este Bianca Adam (Tequila)?
Cum e posibil ca eu, proprietar de caine, sa nu am voie sa- mi plimb cainele intr- un parc? Pana nu demult era posibil, acum nu mai este.(Cainele meu, tin sa precizez, nu a "daunat" niciodata cu ceva...? (mai mult)
Niste rapperi buni "de pe timpuri"?(in afara de :Notorious B.I.G., 2pac, Ace Hood, Easy- E, Ice Cube)Si inca ceva Notorious B.I.G. e acelasi cu Biggie?(va rog nu ma luati in ras chiar nu stiu si sunt...? (mai mult)
Vreau si eu niste replici faine :) adica daca cineva ma face prost sau altele, ce pot sa ii zic ca sa ii dau maxim? Sau na macar sa fie amuzant. Si altele adica sa imi spuna altceva si eu sa...? (mai mult)
ce se intampla daca nu ridic un colet de la posta? va rog ajutati-ma.am comandat ceva de pe un site si nu mai vreau ca este prea scump.
Pe la varsta de 8- 9 ani mama mea a decis ca este timpul sa- mi fac singur curat in camera, la inceput mi- a placut...dar m- am plictisit repede. Ceva vreme mai tarziu mama mea s- a suparat spunand ceva...? (mai mult)
Beauty TPU ce descriere as putea pune la pozele mele de pe facebook?! de ex: la asta http://oi62.tinypic.com/2mobj3q.jpg. FUNDA.
Anul acesta intru in clasa a VIII- a, si nu stiu la ce liceu sa ma duc, adica am mai multe idei, dar vreau sa aflu si mai multe domenii. Vreau sa stiu profilul si ce pot iesi cu el... Precizez...? (mai mult)
Hei, vreau si eu sa stiu ce inseamna :-h, pe facebook sau pe mess. Multumesc.
Îmi poate spune cineva care se uită la Zmenta, dacă expresia era așa: "Du-te și BEA o cană de apă, că ți-e foame." sau: "Du-te și MĂNÂNCĂ o cană de apă, că ți-e foame."?
Salut, TPU.Am nevoie de putin ajutor:)Doua fete au ceva cu mine.Adica tot timpul ma barfesc si isi bat mereu joc de mine.Si desi eu am aflat ce fac, ele continua cu chestia asta.De obicei ma descurc in...? (mai mult)
Salut, imi scrieti niste adjective mai rar folosite in limba engleza, plus traducerea in romana.
Întreb şi eu aşa de curiozitate,la liceele de artă,secţia actorie, există prin orar orele de mate şi sport? :)) [Nu prea mă descurc la sport :(]
Ce vedeta ai vrea sa fii?
Va plac blondele sau brunetele?
Buna TPU ..Cum pot face 2k de like-uri gratis pe zi?
In viata putem trai fara sa facem dragoste? Eu cred ca as rezista :)) Voi ce parere aveti?
Pentru cei care se uita la Breaking Bad, lamuriti- ma si pe mine... Walter se presupune ca are cancer. Cand faci chimioterapie iti pica tot parul facial, nu doar cel din cap. El de ce are si sprancene...? (mai mult)
Cine stie cum sa scapam de deochi? Sa nu spuneti cu ata rosie sau lenjerie intima pe dos ca nu functioneaza am incercat!
Salut tuturor! De curand am achizitionat o pereche de casti cu microfon dar problema e ca daca vreau sa vorbesc cu cineva pe skype se aude doar un bazait.
Am vazut ca mai multe fete isi incep relatiile sexuale de la 15- 16 ani, am vazut sunt gramada de fete isi pun poze cu ele goale, in lenjerie intima pe facebook, isi pun prietenii sa cometeze ca sunt...? (mai mult)
Heii, TPU! Am o problema cu stilul meu vestimentar. Nu zic ca ma imbrac urat, Doamne fereste! Vreau sa fiu un pic mai rockerita, sa port mai mult negru, chestii de genul. Dar sa incep cu lucruri simple...? (mai mult)
am fost la piscina si mă prins soarele tare pe spate cu ce as putea sa mă dau ca sa nu mă mai usture Dau FUNDĂ
Salutare TPU, As vrea daca se poate sa imi recomandati si mie un sistem de boxe 2.1 sau chiar 5.1 bugetul fiind de max 1500 lei, desi as prefera sa fie si pana in 1000 lei., deoarece nu sunt pentru ...? (mai mult)
Ce ma sfatuiti sa aleg un cutit (briceag) sau un spray lacrimogen? astept diferite pareri... fara sfaturi inutile
TPU! Sunt fata, sunt in clasa a 7- a. Trec in clasa a opta. Eu m- am gandit bine la ce liceu as vrea sa dau si pana la urma am decis sa dau la liceul militar. Eu am auzit ca au o pegatire foarte...? (mai mult)
Hei TPU ar trebui sa schimb ceva la mine? De exemplu eu sunt o persoana care ma stresez foarte usor si as vrea sa nu mai fiu asa stresata ce sa fac?
Hey! Voi ce farse la telefon ati facut? Cele mai haioase primesc funda + cele mai multe :) p. s: vreau sa rad :))))
Am o problema care ma macina...de 2 saptamani, in fiecare seara, aud artificii in intervalele 23:30 - 23:35 si 23:55 - 00:00. Daca stiti de ce se aud, va rog spuneti- mi si mie.Sunt din...? (mai mult)
Violenta domestica, cum vi- o explicati? Statisticile arata ca undeva in Romania o femeie este abuzata fizic, emotional, sexual de catre partenerul ei.Uneori si invers, dar asta mai rar. ...? (mai mult)
Ochii verzi-caprui se pot transforma in verde?
Hey,TPU! Am 15 ani si fumez de un an (da...stiu ca nu este bine) si uneori dupa ce fumez imi vine sa vomit.De ce?
De ce nu-mi apar intrebarile pe TPU?
Buna tpu.As vrea sa intreb :care stie vreun site in care sa inveti limba franceza? Un site cu jocuri (de exemplu ceva unde sa completezi cu cuvinte in franceza)sau orice, unde sa pot invata cat de cat...? (mai mult)
Cum pot invata mai repede sa merg pe bicicleta? Bine-nteles ca o sa ma invete cineva care stie sa mearga dar care sunt metodele?
Daca ai amnezie (ex permanenta si totala) iti schimbi personalitatea sau doar uiti lucrurile, locurile persoanele... dar ramai acelasi ca persoana?
voi ce alegeti : Anglia sau Canada? Dupa cultura, economie etc. FUNDA pentru cel mai bun raspuns :)
Credeti ca in Romania s-ar putea face astfel de filmulete? http://www.youtube.com/watch?v=TdrZx_xhvlw&list=UUZ__vn_T9SK44jcM85rnt4A
Ma puteti ajuta sa promovez aceasta pagina https://www.facebook.com/pages/OurChildhood/1441173962826043 daca va place...?
Buna seara TPU ce zici v-ar placea tatuaje in zona intima adica jos? :*
As dori si eu mai multe informatii despre aceasta pisea https://www.youtube.com/watch?v=m4-lfUHe1vk Multumesc!
Buna mai am o intrebare...nu stiu de unde a aparut acest motor de cautare dar nu pot scapa de el..cand aprind calculatorul si deschid google chrome se deschide pagina asta„http://istart.webssearches.com/?...? (mai mult)
Care este simbolul la acest emoticon? ( http://i.imgur.com/4NrXjYX.png )
Romania este singura tara din lume in care se gasesc multe izvoare de apa minerala? Pacat ca au fost vandute si sunt exploatate de straini.
Cum pot sa imi sterg contul de pe tocmai.ro?
Credeti ca ar putea avea ceva succes pagina asta https://www.facebook.com/pages/OurChildhood/1441173962826043?
Nici nu stiu cum sa incep, deci mi- a picat fata :|. Uitandu- ma pe facebook'ul unui 'prieten' am vazut ca e plecat in voiaj, deci m- am ofticat.Amandoi am terminat UMC Constanta.Deci nu pot sa- mi explic...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!