Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Ce rol poate avea cratima si virgula intr-un text?
Stie cineva cu, ce medie s- a intrat la liceul pedagogic Mircea Scarlat Alexandria pe profil de filologie, anul trecut? Daca da, cate clase au fost. Si cu, ce medie s- a intrat ( ultima medie). Funda...? (mai mult)
Hey TPU. Ma numesc Victor. Vreau sa mi dati niste nume diferite pentru mine! Care e cel mai frumos numele meu(Victor, Vitek, Viteok, Vitiusa, Victorash, Vykyn)? Care e cel mai frumos pentru alti ...? (mai mult)
Astazi am vorbit cu prietena mea si la un moment dat imi spune ca i- a zis un baiat ca imi place de ea si acel baiat era un coleg de la mine din clasa.Iar dupa mai vorbi unpic cu ea si iesi de...? (mai mult)
Hei ce parere aveti despre persoanele pe care le- ati intalnit in zodia taur de obicei? ce parere aveti despre aceasta zodie? si va rog nu imi da- ti link- uri de pe net, eu vreau sa stiu...? (mai mult)
Peste 1 an o sa ma duc la facultate, in alt oras, si vreau sa-mi iau un laptop/desktop.Ce ar fi mai bun? Laptop-ul ar fi mai portabil, dar eu cumpar multe jocuri performante.Ce sa aleg? De ce?
Hei prieteni, probabil veţi crede că sunt un incult sau ceva când o să vedeţi această întrebare, dar mă tot macină de un timp încoace şi âi pot da pace. Întrebarea este : De ce atunci,...? (mai mult)
Liceul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti are stiinte sociale?
Cine va castiga Campionatul Mondial?
Am o intrebare putin cam ciudata... de fapt mai multe intrebari. :D Daca cineva (un cantaret) faimos ar veni din alta tara sa concerteze in Romania, in ce oras credeti ca ar veni? Si mai exact...? (mai mult)
Ce mai faceti? Puteti sa dati un mic like aici : https://www.facebook.com/pages/Informaci%C3%B3n- sobre- Violetta3/1399604586984052?ref=hl? Multumesc aniticipat :* P.S. Caut admine cine e interesat/a...? (mai mult)
Esti fericit /a?
La profilul matematica- informatica intensiv informatica din ce dau teze? BAC- ul din ce- l dau? din ce voi avea mai multe ore si ce pot deveni pe viitor daca urmez acest profil? aceleasi intrebari si ...? (mai mult)
Am fost la piscina si m-am bronzat pe fata. Mi-au iesit niste basicute mici cu apa si nu stiu ce sa le fac se vad urat tare.:(
Hei... Eu in timpul liber nu am ce face, dar incercasem sa privesc toata ziua filme zii si noaptea.E bine sa uiti la filmele toata ziua? Adica ma refeream nu poate sa mi orbeasca ochi daca ma uit la...? (mai mult)
Cine sufera in prezent din cauza farmecelor?
Buna TPU...Pe Wrestling Network pot sa urmaresc PPV Money in the bank live si gratuit? Daca nu da-ti un alt site.
Vreau si eu un program alimentar pentru sala de forta va rog frumos. Adica intre ce ore sa mananc, ce sa mananc va multumesc
Hei TPU cat costa un telefon: Allview m7 start
Oare ce surpia poate sa imi faca mama si tata asta-i seara? :?
Am o pisica care mi- a facut 3 pui si vreau sa le dau niste nume extravagante pana acum am gasit pentru: fete:Isadora, Cerafine, Tirly Mine baieti:Amedeo, Zuko, Merlin voi stiti si alte nume...? (mai mult)
Câți rockeri am aici? Mânuța sus \m/ SAU * cornițe *
Caut nume pentru un magazin de accesorii!
Cine imi poate da pe privat niste coduri de la Kent HD (4)- Am nevoie de ele.Primiti vot+funda!
Am nevoie de ajutor. Aveam un cont de facebook dar nu l- am folosit demult, acum am mare nevoie de cont. Precizez ca nu este facut cu un numar de telefon valid si nu am cum sa primesc mesajul...? (mai mult)
Cate carti aveti? Raspunsuri: 1: Cel putin 2 2:10 3:Cel putin 50 4:100 5:Mai mult de 100 6: Mai mult decat pot numara
Pentru cei care dati maine bacul la limba romana, voi ce credeti ca o sa pice la subiectul III? Pe care opere v-au sugerat profesorii vostri sa va axati mai mult?
Ce jocuri online exista? In afara de NFS World, LOL, Dota 2, BattleField.
Daca viata ta ar fi un film,care ar fi acesta? Sau mai precis ce fel de film? Comedie, drama, telenovela, SF?
Ce inseamna cind visezi un sarpe?
Cum imi pot afla numarul de telefon Vodafone?
Va rogg multtt :3 e vorba de imvu :> cine are multee credite.dar nu promo ..va rog! ..as vrea sa imi cumpere cineva un articol din lista de dorinte si sa mi- l trimita cadou :o3 Va rogg :( am doar 123...? (mai mult)
De unde pot cumpara si eu un webkinz pentru sora mea? In carrefour nu se mai vand. Puteti sa-mi spuneti un magazin sau un link sa cumpar de pe net?
Care-i superstitia cu ora fixa? Fata care o iubesti te iubeste si ea, sau alta fata te iubeste?
Am 20 de porci trebuie sai tai in 5 zile dar in giecare zi yrebuie sa tai porci dar fara sot nr impar. Stiti raspunsu am un coleg care stie si am pus pariu am spus ca n- are cum dar el a zis ca are...? (mai mult)
Cati dintre noi ne gandim la sex acum? daca vrei sa vorbim depre sex te astept
Cine ma poate ajuta,va rog,ce pot face daca am sters din greseala pictograma aceia care iti arata camrea foto, acum numai pot face poze, si nici filma. Cum o pot recupera?
Cum sa ii spun unei fete de 11 ani ca o plac? Face lectii de chitara la Palatul Copiilor Tg- Jiu, eu la fel. Am castigat amandoi locul 1 la un festival de solisti.Ea pare ca ma place dar nu stiu...? (mai mult)
Care este sucul tau preferat?
Doriti sa existe un site in cara sa scrieti un jurnal, sa notati lucurile pe care sa le faceti in zona respectiva si sa bifati pe care le- ai rezolvat in aceea zi? Ce ati mai dori ca acest site sa aiba? ...? (mai mult)
Imi puteti spune cum descarc un video dupa ask in pc? Dau FUNDA! :**
Ca tot a venit vara, as vrea sa incerc o dieta, am 1.80 inaltime, 69/70 de kg si 15 ani :D. Vreau sa slabesc in jur de 9/10 kg :D... Problema e ca de doua saptamani mananc odata in zi (gen :un mar, ...? (mai mult)
Exista vreun film dupa cartea "Lola" de Vladimir Nabokov?
Ce cantareti romani de reggae gen Cainele a.k.a Soldat sau Mr Levy mai stiti? Funda
Stie cineva un metin pvp fain, ultima armura sa Nu fie beta sau posedata... ultima arma sa nu fie beta, ci alta... Vreau sa fie interesant, dar cel mai mult ar conta aspectul armelor\armurilor... ...? (mai mult)
Buna fetelor ce parere aveti despre baieti care stiu sa gateaca si sa va aduca micul dejun dimineata la pat :d
Am nevoie de ajutor. Aveam un cont de fb dar nu l- am folosit demult, acum am mare nevoie de cont. Precizez ca nu este facut cu un numar de telefon valid si nu am cum sa primesc mesajul de ...? (mai mult)
TPU! Ce credeti ca o sa pice luni la romana la sub 3? Eu mizez 50%pe Morometii 20% pe dramatic(Iona, Scrisoare) si 30%restul Ps:Nu prea stiu Titu Maiorescu, Eugen Lovinescu, Ion Pilat Dar nu cred...? (mai mult)
Heii TPU vr si eu nume de facebook la niste fete din alte tari.:*
La ce se foloseste apa de toaleta? este parfum practic? Intreb intrucat nu folosesc parfumuri.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!