Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Buna TPU am 16 ani 1.67 si 51 kg am facut 3 luni de kangoo jumps si acum am ceva muschi la picioare. Problema mea este ca eu vreau sa fac niste picioare foarte foarte subtiri nu cu muschi ce imi recomandati...? (mai mult)
M- a intrebat verisoara mea ce romane trebuie sa citeasca in vara asta pentru clasa a VI- a. P.S.:Vrea exemple de 10 romane(frumoase!). Si repet:ROMANE PENTRU CLASA A ...? (mai mult)
Buna TPU! Puteti sa-mi recomandati niste romane SF? P.S.:Sa nu fie prea grele
Sall! Un baiat mi-a zgariat ecranul de la telefon cu unghiile.Pot face ceva care sa-mi repare zgarieturile.Va rog da-ti-mi un sfat!
De ce cand merg la biserica imi vine sa plang? De exemplu, cand spun Tatal Nostru impreuna cu cei din biserica si preot imi vine sa plang dintr-o data....imi curg lacrimile. Stie cineva de ce?
Sunt si eu intr-o dilema, ce da de inteles urmatoarea fraza : Pai logic, nu vezi ca-mi placee.:-?
Tata a instalat un joc si nu a fost atent i a bagat o porcarie insech.omiga-plus cum scap de el?
Era sa ramaneti far' de mine! Sa va povestesc.Ma intorc de la piata incarcata cu sacose si sacosele ca sa am ce pune familiei pe masa.Ca tot omu' care respecta regulile trec pe trecerea...? (mai mult)
Exista in toate magazinele astea online sau in toate adresele de incalataminte la comanda un model de genul: sanda talpa ortopedica, marimea 34 (21 cm fix), inaltime platforma min 10 cm, din piele, ...? (mai mult)
Într- o zi un copil de 9 mi- a dat o palmă da nu tare eu am 12 ani dar eu l- am lăsat creezând că nu are tupeu să dea Deci daca nu il lasam nici nu ma atingea.Dar dupa l- am batut.Conluzia m- a umilit,...? (mai mult)
Hei! Imi dati va rog niste site-uri unde pot da web? E urgent! Mersii! :* FUNDA! :D
Salut,tuturor! Nu stiti unde as putea sa vizionez filme, gratuit?
Cine stie unde se fac cursuri de maseur sau reflexoterapie in Buzau? Multumesc. Dau funda!
Pentru cei care au citit "Patul lui Procust" de Camil Petrescu: "Am trecut apoi în camera de baie şi apropierea unei deprinderi igienice m- a străbătut toată cu un fior, ca un pumnal înfipt în...? (mai mult)
Ce sa fac? De la un timp..sunt sensibila. De exemplu noaptea ascult muzica, imi revin dverse amintiri in minte si incep sa plang. De ce? Va rog ajutati-ma.
Prietena mea implineste 18 ani luna viitoare, si de o luna ma tot gandesc cu ce sa o surprind... Acum de o ora mi- a venit o idee, sa- i iau un acvariu cu un pestisor Betta Splendens, rosu sau albastru...? (mai mult)
Ce smartphone-uri imi recomandati?
Dati-mi cateva idei pe care le-as pute practica in aceasta vacanta...Dau funda
Ma puteti ajuta cu niste raspunsuri? Ce vrea sa spuna acest link pentru ca este in limba engleza si nu prea inteleg? Va multumesc! http://educate-yourself.org/mc/
Buna Ziua! Ma intereseaza sa cunosc pe cineva care stie sa scrie partituri ( muzica ) Astept un raspuns Va multumesc
Credeti ca dupa ce murim ne asteapta o alta viata sau odata ce inchidem ochii nu vom mai sti nimic niciodata..nici macar ca am existat?
Buna TPU! M-a intrebat verisoara mea ce romana trebuie sa citeasca in vara asta pentru clasa a VI-a. P.S.:Vrea exemple de 10 romane(frumoase!). REPEDE!
O persoana daca ar vrea sa iti faca rau.Ti-ar recunoaste asta?
Vreau si eu sa stiu cum se cheama semnul ala adica e un cerc si inautru un fulger...Dau fundita
Cum a fost pentru voi prima zi de liceu?
Cum sa ma tund ca Neymar sau Messi? Dau funda. ( sau ca Smiley) Fundaa (niste tunsori faine)
Bună, TPU! Am 14 ani si am o problema mai ciudata. Ma atasez de persoane foarte repede, in general de baieti. Deci daca un baiat, coleg de clasa sau simplu amic, ma ajuta, ma gadila, se comporta...? (mai mult)
I need some help with this question of MOVIES.! I am stuck. Can anyone guess what this image of MOVIES represents? This is from the game: Think Available at: http://bit.ly/thinkgame #thinkgame ...? (mai mult)
Hey! vreau sa-mi personalizez un tricou cu un mesaj amuzant.imi puteti da niste idei? funda :3
Daca ati avea sansa ati fura o pagina de facebook cu 70k (sunt administrator si un prieten mi-a zis sa o fur ) voi ce ziceti :))))))))
Francezi, olandezi, camerunezi, costaricani...Dar, coastadefildeseni? Merge?
Metode de a infrange plictiseala :)
Salut.Ce greutate ar trebui sa am la : Inaltime: 1.73 Varsta: 17 Eu am acum 67- 68. Credeti ca ar trebui sa mai dau jos sau sa mai pun? Vreau...? (mai mult)
Stie cineva care e site-ul ala pe care uploadai o poza si puteai sa afli detalii despre poza uploadata ( data si ora unde a fost facuta, daca a fost modificata si etc)
Vreau si eu ask-ul lui Vigheciu ala adevarat
Vreau si eu numele filmuli in care apare Green Arrow in urmatorul clip https://www.youtube.com/watch?v=cVRiADlDEig
Cum se instaleaza Windows CE NET 5. pe o navigatie py9930 va multumesc anticipat
voi ce ati face daca nu puteti s-a va lasati de Metin2.
Deci USA inseana Statele Unite ale Americii (nu sunt prea bun la geografie)? Si ce orase sunt pe acolo?
Daca munciti,si locuiti cu parintii, cat din salariul vostru le dati in casa?
Am o nelamurire? Belgravistan e tara? Ce dracu mai e si asta? Ca am vazut la Digi, cica e un oras o tara o republica poleita cu aur. Ce mai e si asta? Si dau sa vad o harta si scrie pe harta noastra Belgravistan...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva, am o nedumerire la Facebook. La Prieteni - - - > Administreaza sectiunea, Despre, Prieteni si Fotografii sunt blocate, nu pot deloc sa le bifez/debifez. Ma poate ajuta ...? (mai mult)
Exista Belgravistan? Unde dracu mai e si tara aia?:) Vad ceva abureala cu DigiMobil si nu stiu ce.Pe net n-am gasit unde e belgravistanul ala:)
Salutare tuturor! Stiti daca acesti ochelari: http://www.okazii.ro/televizoare/ochelari-3d/ochelari-3d-stereoscopici-anaglyph-red-cyan-03816-a155526170 sunt buni pentru filmele 3D la PC?
Ajutati- ma si pe mine va rog! Completati acest chestionar scurt daca vreti si daca puteti, e pentru o lucrare de licenta. Va multumesc https://docs.google.com/forms/d/1CowXTv_vyqbrChihnsPkspd03TpU4TOH8EX25Ldc3a0/viewform?usp=send_form ...? (mai mult)
Buna, TPU! Vreau sa comand ceva online de la AVON, iar cand trebuie sa imi introduc numarul de telefon nu ma lasa ca cica trebuie folosite doar cifre. WEu folosesc doar cifre si fara spatiu. Insa introduc...? (mai mult)
Joc pe Metin 2 Royal 2 si vreau sa dau la schimb itm acolo pe iteme Metin2 Ro Taurus. Contactati-ma la ID-ul iris_ungureanu@yahoo.com. Va rog fara tepe! "-_-
Cum pot implementa pose intr-un client de metin2 pe hamachi plz un link sau cv tutorial ori ce...
Sora mea fata batrana asa ii zic eu are 37 de ani si sta pe chat zi de zi noapte de noapte nu munceste o tine al batran adica tata pensionaru, ea iubeste chatul atat de mult incat nu se lasa de chat ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!