Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cand am de invatat pentru un examen nu am probleme in a retine toate datele dar cand trebuie sa fac o recapitulare sa retin mai bine datele nu pot sa ma mai concentrez, se instaleaza o stare de stres,...? (mai mult)
va rog ajutati-ma! Cum sa gasesti unde se afla o persoana cu ajutorul numarului de telefon?
HEY TPU! Mai avem 15 zile de scoala! fara ultima saptamana. Asteptati vacanta? Eu sincer da.
Ce este efectul,, Maroc "?
In anul 2013 a erupt vreun vulcan care sa distruga 1 tara 2 sau 3 si care sa creeze vreo boala neasteptata?
Uitati-va la poza a patra, cea cu "x". Cum sa fac si eu o poza asa? https://www.facebook.com/comaneci.alexandra.9/photos_all Ps : Fara comentarii gen "Te uiti la profilul unei copchile?!"
Https://docs.google.com/forms/d/1fpMDO2eUXKlXm3L3qvsIlh1tPJjfllEqhRIq2Is1MsE/viewform Buna TPU, imi puteti completa si mie acest formular,
Cine colectioneaza Littlest Pet Shopi (LPS)? Am niste animalute dublura si as vrea sa le dau la schimb pentru alti LPS. Este cineva interesat? Funda+vot cine vrea sa faca schimb cu mine.
Stiti pe ce data va fi difuzat concertul 3 Sud Est-Emotii de pe 9 mai de la Sala Palatului din Bucuresti, pe ce post si la ce ora? Multumesc! Jur sa dau funda!
Care e numele parintilor tai?
Salut TPU vreau mai multe detalii despre ebay daca vand ceva prin paypal detalii in cat timp trebui sa expediez ceea ce vand cum primesc bani si cand detalii vreau sa vand ceva daca pot sa vand trebuie...? (mai mult)
Sunte-ti pro sau contra totalitarismului? Argumente.
Exista modalitati sigure 100 la suta de a face banii pe net nu ma refer la mii, sute de euro peste noapte ma refer la banii de buzunar sa spunem 40 de dolari pe luna
Cum pot trimite un mms din Romania catre Italia de pe calculator pe telefon? Se poate asa ceva? Nu am credit pe telefon si trebuie sa trimit cat mai repede o poza in Italia pe un telefon ca cica...? (mai mult)
De unde aflu ca un baiat ma palce? Fundita :)
Dati-mi niste id-uri de facebook de fete singure (din Iasi as vrea) ca vreau sa-mi fac o iubita si nu gasesc fata potrivita. Multumesc
Salut, Ma numesc Ionut si sufar de o depresie teribila. "traiesc" de 19 ani din pacate. si as vrea daca doreste careva sa vorbim. cineva care intelege prin ce trec si cum ma simt. m- as simti mai ...? (mai mult)
Care ați alege :- lumea virtuală - lumea reală, argumentați de ce... FUNDA!
astazi am curatat unitatea de praf si am observat ca un condensator este un pic umflat asta inseamna ca s- ar putea duce placa de baza in orce moment sau nu are nimic? va rog raspunsuri urgent...? (mai mult)
Cine o sa castige Campionatul Mondial de Fotbal, voi ce ziceti?
Hey TPU! Maine dau teza si la romana si la mate in aceiasi zi:(( Prima ora mate...a doua romana si nu mai stiu nimic mereu mi- a fost frica la romana si mereu uit tot dar acasa imi aduc aminte ca pe ...? (mai mult)
Dacă un om consideră că inteligenţa (emoţională sau raţională) contează cel mai mult în viaţă, exceptând sănătatea, înseamnă că însuşi acel om e inteligent?
Ce inseamn daca visezi ca iti vizitezi un prieten vechi? De exemplu am visat ca mi- am vizitat o prietena veche care va veni aici vara aceasta iar cand i- am facut surpriza ca am venit, nu era deloc uimita.Ce...? (mai mult)
Voi credeti ca, conteaza varsta intr-o relatie?
Doriti sa emigrati in viitorul apropiat?
Imi ziceti si mie o parere, sau ceva idei. despre tumblr-ul meu? :3 http://we-infinity-love.tumblr.com
Care este fata ideala pentru tine? Funda la raspunsuri pozitive.
Ti se pare cumva ca uneori esti urmarit?
Cate grade C sunt recomandate pentru baia in piscina? Si cate grade ar trebui sa aiba apa?
1.cum ii dai de inteles unui baiat ca il placi? 2. Cum iti da de inteles un baiat ca te place?[baiatul clasa a10 iar eu a7a] cel mai bun si detaliat raspuns ...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca as gasi in Cluj rochia asta sau cel putin in tara. Multumesc anticipat! http://www.buytrends.com/Products/charming- womens- solid- color- off- shoulder- slim- pleated- chiffon- dress-...? (mai mult)
Hei TPU, urmeaza sa ma mut in Germania in septembrie si am o intrebare, atunci cand voi incepe scoala acolo voi repeta anul scolar? Sunt a 9- a, deci am sa o ai fac o data? Conteaza notele pe care le-...? (mai mult)
Marijuana nu se compara cu : Amfetamina, Heroina si Alchool- ul? Eu zic ca Marijuana este cea ma inofensiva de exemplu Bob Marley fuma in fiecare zi si a murit la 36 de ani dar a murit fericit. pacat...? (mai mult)
TPU vă rog mă ajutați cu ceva? Am vrut să- mi fac un site pe uCoz și când spune verificarea adresei de e- mail, adică să- mi verific e- mail- ul nu am primit nici un link de la ei pe Inbox, ...? (mai mult)
Buna tpu.as vrea sa imi cumpar un epilator bun care sa nu ma doara tare tare deoarece ar fi prima data can m- as face cu epilatorul si am pielea alba, foarte sensibila (se inroseste imediat ) si firul...? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca (,) contul pe Instagram este gratuit? :)
As vrea sa stiu: Daca ii imprumut cuiva bani prin transfer bancar, si nu mi-i mai da inapoi, ma pot duce la politie cu chitanta de la banca si sa-l oblig sa imi restituie banii? Multumesc!
Ce ati alege dintre tableta si telefon?
mi- am activat o optiune pe telefon, la cartela frog, cu 3 euro in care am net nelimitat. De la inceput am avut 6 euro, si cand am activat optiunea mi- au mai ramas 3. Acum cand intru pe internet,...? (mai mult)
La volei, cand serveste cineva din echipa mea(echipa adversa), eu unde ma mut in teren? sunt derutata..adica doamna nu mi- a explicat cum trebuie sa ma mut. joc foarte bine volei, dar asta nu o inteleg....? (mai mult)
am14 ani si am menstruatie de un an. acum 2 luni nu mia mai venit de loc intr- o luna, iar luna trecuta da pe 18 si luna asta suntem in 18 si nici un semn si tot mai am scurgeri din astea albe.ma...? (mai mult)
Nu este cam aiurea sa ne parasim tara in loc sa facem ceva? inteleg e fb pentru individ ca duce o viata mai buna dincolo dar asta oare va crea o tara mai bogata, prospera? Romania nu- i o tara saraca...? (mai mult)
as vrea sa tiu si eu daca sun in regula temperaturile mele la pc, ca dupa aproximativ 2- 3ore de folosit pc am urmatoarele tmperaturi: cpu=50- 51 de grade, , la hard 49- 50 la placa de baza...? (mai mult)
Scoala mi- a ocupat toată copilăria :(( nu mai poot stiind ca mai am inca o luna de stat la scoala. nu mai pot, am ajuns la capătul puterilor :( nu mai fac nimic bine, am nervi si stres in continuu,...? (mai mult)
La un costum navy, pentru cineva cu o piele mai palida, se potriveste o camasa alba simpla, o cravata rosie cu dungi albe pe diagonala? Alte sugestii?
Am venit in vechiu oras si am vazut un amic. Asta sta ce sta si din glume o zice serios ca-i gay si apoi sta putin si zice ca glumeste.Cum e corect sa procedez?
Cine poate sa -mi explice in engleza scest citat: Love and art do not embrace what is beautiful but what is made beautiful by this embrace? Multumesc anticipat!:)
Stie cineva un link sau cum sa caut pe google acel tip de carton care e pe o parte lucios iar pe verso mat. gen cutiile de medicamente sau pachetele de tigari?
Cum cresc talking?
Buna TPU. O intrebare pentru fete (de preferat cel putin majore, fara suparare). Va deranjeaza la baieti parul pe maini/picioare? De ce zic: azi cand am plecat de la muncaa iesind din mall am vazut 5...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?