Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Buna searaa! Spunti-mi ce culori pentru rochie lunga de seara merge cu o curea aurie?
Sunt aceeaşi naţie, împărtăşesc aceeaşi limbă cu un corpus literar de 95%, limba engleză şi cea pe care o vorbesc americanii este mai diferită de a lor... împărtăşesc aceleaşi mentalităţi...? (mai mult)
Aveti superstitii? Credeti in ele..Eu mi-am spart oglinda, e un lucru rau
nu stiu de ce prietenul meu care era cel mai mult nu ma mai baga in seama.Noi mai vorbim insa nu m- ai suntem cum eram inainte. Pana vara trecuta faceam totul impreuna, ieseam zilnic pe afara...? (mai mult)
Hei,am iPhone 4s si cand fac poze cu camera normala (cea din fata) se intoarce poza invers:( de ce?
Voua va place sa mergeti la scoala/liceu? De ce, da, de ce, nu?
Tigari voyage sau glamour?
Cum pot afla al cui este un numar de telefon in reteaua Vodafone?
Care este cel mai rusinos moment din viata voastra? funda pentru cel mai tare!
Am un laptop HP si nu-mi raspunde bluetooth-ul, desi s-a aprins becul albastru si nu-mi primeste pozele de pe celular.
Medicina Generala, unde pot sa studiez in afara de Romania? Bulgaria, Ucraina, Italia? Unde se poate studia? ma intereseaza sa- mi iau licenta nu sa invat ceva mi se rupe am nevoie doar de licenta invat...? (mai mult)
Credeti in zodii? Daca da, atunci ce parere aveti despre zodiile varsator si leu? P.S. Imi cer scuze pentru categorie!
Spuneti-mi situatii in care v-ati lasat inselati de aparente si cum ati descoperit adevarul.
Cum e posibil ca unii parinti sa isi numeasca baiatul ....Carmen? unde le-a fost capul?
Hei! Am o intrebare...cumva s- a difuzat la noi in Romania ultimul episod din Bafta Charlie? Si am citit din intamplare un articol prin care se interzicea unul din ultimele episoade pentru ca in el aparea...? (mai mult)
Buna,vreau sa slabesc..si vreau o dieta..adica ce trebuie sa mananc ca sa pot slabi., Funda la cel mai bun raspuns
Cum sa ma despart de cineva?
Voi ce ati face daca ati avea un copil lenes cum la-ti convinge sa faca treaba?
Un comics dde pe un site rus: "Am invatat franceza - i- am invins pe francezi, Am invatat germana - i- am invins pe nemti, Acum invatam engleza" Ce parere aveti :D Ii asteapta pe america...? (mai mult)
Hey TPU Cum fac un videoclip cu imagini + muzica +subtitrarea si cum fac sa setez cat trebuie sa tine acea imagine cu scris si sa schimb in alta Dau funda
Daca imi iau un laptop bun, imi merg jocurile fara probleme, adica nu se strica ca ma joc prea mult? Cateva sugestii?
.Cum introduc un CD(cum deschid capacul unde se introduce CD) in Acer Aspire E1-510,pentru a introduce CD de instalare. Adica nu are niciun buton. Multumesc anticipat!
Am vazut ca pe Imvu poti sa te faci Vip, pe gratis. Dau funda.
Care este ocupatia ta preferata?
Imi poate spune cineva trucuri cu monede? Funda!
Mai exista pirati? (la propriu vorbind)
asi dori sa stiu cum se numesc acesti boxeri? adica dacau au un nume care sa ii diferentieze fata de boxeri obisnuiti aia stramti http://www.3suisses.ro/ro/shop/produs/10037005.html si daca...? (mai mult)
Ce ziceti de forumul meu are o zi! http://gaming-noz.forumz.ro/forum
Am o intrebare destul de complicata daca te gandesti... ce alegi apa sau focul?, ai grija sa aduci in vedere simbolurile si ce semnifica ele, sa aduci in vedere efectele celor doua elemente... succes,...? (mai mult)
Uitati acest forum: http://high.forumulmeu.ro/t2-tpu-regulament Cum a facut de se misca acolo sus unde scrie : Daca aveti vreo problema add... Cum a facut vreau si eu.
Salut, ce motocicleta imi puteti recomanda care sa se conduca cu A2 si sa fie in genu' bmw f650?
Continuaţi: Acel moment când.
Oare de ce casc cand invat ceva?
scuze ca va deranjez dar am o problema.Am windows 8 si cand vreau sa deschid laucher cs 1.6 (raiz0) nu imi merge. Specific ca nu imi da nici o eroare pur si simplu apas dublu click pe laucher...? (mai mult)
Sall! Ziceti- mi un metin romanesc pvp fain, fara modati, cu arem/armuri beta(nu conteaza), sa aiba implementate acolo cateva sisteme de joc(energie, pet, mount- uri, ...) Bonusurile sa intre fffff...? (mai mult)
Joaca cineva FIFA 14 pe origin? Adaugati-ma pe origin ca sa jucam : Styleeerr sau pe skype : andreyutzzu2012
Heii :3 Aveti idee daca o sa vina Selena Gomez in Romania vreodata?
Pe ce data e finala Romanii au Talent?
Pana la urma cine a inventat gluma cu "Sunt Florin si sunt virgin"? E prea celebra iar un prieten se tot lauda ca el a inventat-o dar ma indoiesc, creatorul este anonim? :))
Https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1461495187420294&set=gm.787420454602127&type=1&theater Ştiţi din ce film e poza a doua?
Mi- e dor de vechile Disney Chanel si MiniMax. Cand eram mai mica erau desene gen Brandi si mustacila, Kid vs kat, Bibi Blocksberg, Zambetul lui Sharon, Spioanele, Tom si Jerry, Scooby Doo, Powerpuff...? (mai mult)
Htc One sau Galaxy S4? Va rog aduceti argumente pro & contra, sper sa ma puteti ajuta, mai ales daca detineti unul dintre ele. Multumesc.
cine imi recomanda si mie o metoda sigura de a slabi? Astept raspunsuri si sfaturi.multumesc
Ce intelegeti prin manipularea opiniei publice?
Buna TPU.ce parere aveti de poezia asta? mentionez ca e facuta de mine pentru cineva cu care am fost:) Poate si- acum te- as fi iubit Si totul ar fi mers Si- as fi ramas indragostit Atat de neinteles ...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie niste mesaje foarte frumoase ( despre viata, iubire, triste, etc) si daca se poate sa fie originale ar fi cat mai bine :) si va rog nu im dati link- uri de unde ...? (mai mult)
Ce credeti ca ascunde fesul lui Edd? (din desenul animat Ed, Edd n Eddy)
Ce lucruri rele ati facut cand erati adolescenti? Eu de exemplu am inselat pe cineva, voi? (si imi pare rau )
Ce credeti de pagina mea de facebook mai trebuie ceva, am avut multe critici :( :( :( facebook.com/BheBerberita
Vrea cineva sa fie prieten cu mine sunt nou pe acest site
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!