Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Este cineva amenintat de catre un grup de baieti/tigani ca va fi batut?
Credeti ca unele dorinte sunt irealizabile- imposibil de realizat? Daca spre exemplu- o persoana este pe moarte isi doreste sa- si indeplineasca niste dorinte spre care toata viata a nutrit si nu are ...? (mai mult)
Cum se numeste si ce repezinta E si A pentru nucleu? Stie cineva
Va rog mult! Daca ati fi in locul meu, cui i- ati da- o pe Lucy? http://hiny06.sunphoto.ro/000_Adopta_RPC_0000/96887723 Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni! Instinctul meu zice sa i- o dau fie lui CherryCat,...? (mai mult)
E prima mea intrebare pe site. Poate sunt proasta si nu-mi dau seama dar de ce majoritatea tinerilor la cea mai mica problema se gandesc ca ar vrea sa moara? oare chiar e singura solutie O_O?
Ma plictisesc si as vorbi cu cineca dati-mi id-ul de facebook si eu va dau cerere
Vreau niste statusurii despre ca nii,, POHUI,,(MA SCUZZ DE CUVINT) de indiferenta va rogg rapidd dau funda celui mai imaginarr...*)
Am o problema nu am emailul confirmat pe acest cont si cand dau sa retrimita emailul nu il primesc am incercat de 5 ori si la fel... Ma poate ajuta cineva?
:* Am un Nokia lumia 520 si am jocul mou. Pot sa- mi iau un hack ca sa am multi bani fara sa- mi virusez telefonul? ( din intamplare antivirus la telefon )? Dau fundita :* Si de unde descarc hakul?...? (mai mult)
In cat timp ajunge o carte prin posta de la Bucuresti la Vaslui
Cum sa fac sa nu imi mai ramana parola si contul pe facebook dupa ce ma deconetez? Si poate intra ori cine pe mine ca este scris contulsi parola direct cand intra pe Facebook Login
Follow dau back: http://alexandrualex13.tumblr.com/
Ma ajuta cineva sa compun niste versuri? Se permite si in engleza si in romana ....Va apreciez pe toti!
E adevarat ca o adevarata femeie in ziua de azi chiar daca are o plapuma pe ea si merge pe strada poate fi atragatoare/sexy? la ce ma refer, astea de varsta mea sau chiar pana la 25 de ani,...? (mai mult)
Ce roman joaca IMVU? sa-mi lasati aici cum va cheama in joc
Cam in cat timp isi face aparitia un colet trimis prin curier rapid? si daca nu sunt acasa in acel moment, cum il primesc din nou?
As dori si eu sa stiu daca generatorul pentru xats free dauneaza laptopului meu (adica daca imi baga virusi in el). Dau funda pentru cel mai bun raspuns :*
Ce parere aveti despre zodiac?
deci am vorbit la cei de la romtelecom sa- mi bag internet de la ei si mi- a spus ca cererea mea este in asteptare unei solutii tehnice adica asta cat mai dureaza si ce inseamna asta cel mai...? (mai mult)
Ai fi dispus sa dai viata de la oras pe cea de la sat/tara? Ce lucruri iti place la viata de la tara/sat si ce lucruri iti displace? Te- ai refugia la tara pentru o buna bucata de timp sau nu ai...? (mai mult)
Cine sție un hack bun pentru imvuu pentru credite. cu peerr m-am săturat.
Pentru cei care au citit carte sau au vazut filmul Micutele Mincinoase, am auzid doua variante : 1)A este Mona si apoi alison care are o sora geamana nebuna 2)A este fratele ei malefic Deci care e ...? (mai mult)
Ce site-uri gen http://brainly.ro/ mai sunt?
Ce morala reiese din fabula,, Cainele si catelul``?
imi explicati cum e cu wireless-ul de acasa? ce ar trebui sa stiu?
Aceasta nu este o intrebare chiar asa de importanta... vreau doar sa stiu, fara niciun motiv, cine este din sighisoara?
Voi v-ati plictisit deja de saitul acesta?
Vreau sa practic meditatia, pozitii vazute in filmele cu maestri Kung- Fu, intelegeti. Daca exista experti, sau oameni care inteleg mai bine aceasta meditatie, aici pe TPU :)), imi puteti spune ...? (mai mult)
Eu traiesc intr- un mediu rural, adica la sat. Totusi, nu as putea spune ca imi place viata asta, nu sunt genul care sa munceasca toata ziua in gradina sau lucruri d astea. Dar nu neaparat ca...? (mai mult)
Am 19 ani si sunt disperat! Problema mea este ca eu vorbesc foarte foarte repede si nu ma pot controla. Imi ies cuvintele pe gura cu un debit alarmant. Nimeni nu ma intelege si din aceasta cauza...? (mai mult)
Ma plac foarte mult 2 baieti. Unul din scoala, unul de la un liceu care a fost in scoala noastra. Da, si unii copii care probabil nu au o viata, au zis ca sunt impreuna cu amandoi de fapt si chestii ...? (mai mult)
E vreun pericol daca aprind gratarul cu benzina?
Voi ce ati alege? Prajitura Tiramisu sau prajitura cu ciocolata? :D;) ;))
Salut oameni buni! Cum ati petrecut de 1 mai? Sau cum petreceti?
Ce parere aveti despre basstype, adica cristian petcu. vreau informatii de la persoane care il cunosc.precizez ca este vecin cu mine!
Cum vi se pare o fata la 60 kg si 1. 55inaltime?
Vreau sa socializez. Anybody available? ^^
Am intrebat si eu ceva, nu ma poate ajuta nimeni? Referitor la jocul Pirattes of the Caribbean 2003, dupa ce l- am dawnloadat si instalat, nu pot sa il joc pentru ca nu am nici- o misiune salvata si ...? (mai mult)
Cum pot sa trimit codouri pe ask.fm fara bani?
Specia umana se indreapta spre o prostire. Inteligenta nu mai face parte din selectia noastra naturala. Azi un mediocru, care merge numai prin cluburi, nu frecventeaza scoala sau se drogheaza etc, are...? (mai mult)
Cine a descoperit/ inventat unicornii? c:
Ce as putea sa ii cumpar pentru majorat unei fete pasionate de pictura si arhitectura?
Salut tup, am si eu o intrebare pentru cei care calatoresc sau nu stiu au rude etc vreau sa ajung in Dorohoi judetu Botosani din Galati cu trenu, cum fac? stiu ca nu este legatura directa pana in Botosani...? (mai mult)
Ce fel de oameni admirati?
Cum se numeste acea relatie dintre un baiat si o fata in care vorbiti, va raciti, va intoarceti unul la celalalt, vorbiti, va raciti.?
Cine vrea sa fim prieteni? (0.0)
Bunaaaa...unde se pot face operatii estetice in Ploiesti? :*
Heii, știe careva un site unde s-au afișat rezultatele la Simularea pentru Evaluarea Națională de anul ăsta, 2015? :d Fundițăăă::**
Se pot anula bilete de avioan?
Am un coleg care atunci cand este ascultat la o lectie, el invata foarte mult si e de nota 10, e foarte bun. Dar problema e ca atunci cand este ascultat are multe emotii, se blocheaza si ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.