Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Ce se intampla daca bei cola fiarta?
Care sunt site-urile care va atrag cel mai mult atentia din pct de vedere al culorii? de ce? sa
URGENT! Hei TPU, m-am inscris la juior chef si nu am primit nici un mail de confirmare sau ceva de genul, data castingului si chestii. AR TREBUI?
Buna TPU am 2 intrebari poate putin prostesti in legatura cu armata :)).As vrea sa va intreb daca are rost sa dau la Academia Fortelor Terestre in conditiile in care armata s- ar putea desfiinta caci functioneaza...? (mai mult)
Am o mare nelamurire despre Soldatii Gradati Profesionisti.M- am prezentat la centrul de informare- recrutare din orasul meu, acolo mi- au fost date foarte putine detalii, luand in calcul ca eu...? (mai mult)
Ati mai cautat raspunsuri? Ateii au ramas atei iar credinciosii credinciosi? Cum mai sta treaba? :)
Ce v-ati dori sa aveti in viitor sau ce aveti neapărată nevoie acum si nu s-a inventat? (Ceva care poate functiona cu orice fel de energie. Astept cat mai multe idei interesante si originale.)
Care credeti ca este legatura intre situatia economica a tarii si tocul unei femei?
Urgent! Va rog va implor ajutati- ma! Mi- am pierdut penarul de la scoala si nu mai stiu ce sa ma fac. Va rog fara batai de joc, este o treaba serioasa. Ganditi- va daca ati fi fost in locul meu! Dati-...? (mai mult)
Tu crezi in superstiti? De ce?
as vrea sa stiu niste glume smechere ca sa .....rad.
Nu mai este mult pana la vacanta de vara, cum o sa am mult timp liber ma gandeam sa invat o limba straina (nu engleza sau franceza ) si nu stiu ce ar trebui sa aleg.
Am un prieten pe care il cunosc de 2 ani si il plac foarte tare... A aflat ca il plac si de atunci s'a schimbat. Nu prea mai vorbeste cu mine, ma ignora si nu mai vine afara cu mine. Era altfel cand nu...? (mai mult)
Buna TPU Ce se intampla daca bei apa calda cu sare?
Voi ce faceti de 1 mai? V-ati facut deja planuri?
Heii! Cum fac sa mi stapanesc emotiile in fata unui baiat?
Hey. Sunt foarte trista... Culoarea parului meu este blond. Este adevarata blonda cu "blondele- s proaste"? Eu nu sunt proasta :( si nici nu vreau sa fiu :( Cine a inventat vorba asta? Mama mi- a zis...? (mai mult)
Ce parere aveti de televiziunea de la Romtelecom? E convenabila? Cum se comporta pe timp mai "urat"?
Buna TPU Acu vreo 2-3 minute l-am pus pe un prieten sa bea sare cu apa calduta:)) Ce credeti ca se poate intampla? Acu e in baie... Si ce provocari sa pun...:)))?
Cum pot sa strang like-uri pe paginile de pe facebook?
Ce credeti ca se ascunde in padurea parcului Crang din Buzau? http://goo.gl/jousZB
Ceva curiozitati despre elicopter?
Care e mai lenes un koala sau un lenes (animal)?
Ce fel de site e www.random.org, cum se foloseste?
ce credeti despre atacul terorist din NY World Trade Center?
Cine imi poate spune cum se numeste masina de tuns din acest videoclip sau chiar link de unde o pot achizitiona? http://www.youtube.com/watch?v=paklihxDg6M
Salut, 2 chestii vreau sa stiu ce gandeste lumea. 1. Cum se stie si se zice, mai toti barbatii sunt curvari, dar daca femeile nu sar lasa asa de usor prostite nu e adevarat ca nu ar mai fi curvari? ...? (mai mult)
Noaptea trecuta am visat ca mi-am spart maseaua. Stiti cumva care ar fi interpretarea visului?
Buna,vreau niste mesaje pentru sfarsitul clasei a 8-a amuzante, nu formale.Si daca ati putea, as vrea una pentru cea mai buna prietena a mea in japoneza daca se poate :D. Funda
Nu stiu daca e buna categoria dar o sa imi incerc norocul.Ce limba se vorbeste in Danemarca?
De ce toate fetele din zilele noastre vor baieti cu muschi si bani? De ce nu mai e ca in perioada lu' Bunicu, cand doi indragostiti se casatoreau doar pentru ca se iubeau?
azi eu si prietenu meu facem un an de relatie. Cine ma poate ajuta cu un mesaj frumos?
Cine stie in ce episod din H2O Zane(Zein) afla ca Ricky este sirena?
M- am gandit sa pun un pic in atentia voastra urmatorul aspect si anume povestea legata de "curvarul si curva". Imi cer scuze pentru modul de exprimare, este intr- adevar cam vulgar dar am folosit acesti...? (mai mult)
De ceva timp am intrat intr- un joc, program ce o fi se numeste the second life faza e ca vreau sa conversez in limba invatata am cateva intrebari 1 pot schimba limba eu l- am instalat intro alta ...? (mai mult)
Dece unii oameni nu vorbesc cu respect fata de alti?
deci am internet de la Vodafone si am 4 gb trafic dupa aceea scade viteza foarte rau si este deplorabil si as vrea sa stiu daca pot modifica abonamentul sa nu mai am limitat la 4gb si sa fie ...? (mai mult)
Cum se face ca in anul 2014, in plina era a tehnologiei si a accesului nelimitat la informatii, inca mai exista specimene care cred ca "daca sunt virgina, nu raman", "daca o fac fara prezervativ, ...? (mai mult)
Bunaaa, am nevoie de ajutorul vostru; ) vreau sa instalez niste fonturi noi insa nu pot :( deoarece cand deschid aceea fereastra nu imi da decat "terminat" sau "print" nu si "instalare" ce e de facut? ...? (mai mult)
Scz. pentru categorie! Credeti ca v.a veni sfarsitul saptamana asta? cum a spus PAT ROBERTSON? CA NE VA LOVII UN ASTEROID? OFF PE MINE MA SPERIAT!
Cand schimb poza de profil de pe Facebook de ce nu imi apare la News Feed(Noutati) postare cum ca X- ulescu adica eu, si- a schimbat fotografia de profil? Adica de ce ceilalti nu pot vedea la Noutati ...? (mai mult)
Cum dau pe Facebook ca sa nu mai primesc mesaje de la oricine, ci numai de la prieteni? DAU FUNDA MARE!
Pot lasa un mesaj cuiva pe facebookul lui? Cum (nu vreau sa i trimit cerere de prietenie)
Daca ati fi presedinte pentru o zi ce ati face?
Imi puteti da link-ul unde as putea privi serialul H2O in limba romana, si seriile la rind va rog mult.Fiti atenti in limba romana.
intai de toate, intrebarea asta nu e din rautate, am vazut prea multe clipuri pe internet si multe la televizor, legat de: ce poate face o femeie sa fie luata in serios? cand zic femei ...? (mai mult)
Hey TPU Cine e happy ca maine mergem la scoala?
De astăzi laptop- ul meu nu se mai încarcă decât atunci când este închis. Ştie cineva de ce se întâmplă asta? Atunci când este aprins îmi apare " plugged in, not charging ". Ce aş...? (mai mult)
Am nevoie de cateva idei, pentru o introducere cat mai originala a unui spectacol de dans. Pentru inceput trebuie sa facem o mica intrare, un mic discurs antrenant prezentat de cateva persoane.Dar nu ...? (mai mult)
Buna seara la toata lumea. Fac si eu o intrebare va rog. In Bucuresti se gaseste "Balon de apa" pentru. distractie? Si unde va rog, mai mult ma intereseaza si pentru. adulti. Am 27 ani. In marea parte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)