Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Ea poarta lentile colorate(albastre) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=603831783023815&set=pb.100001909963172.-2207520000.1396896774.&type=3&theater?
Cum poți uita o persoană?
vreau sa imi cumpar 2 stupi si am gasit pe cineva care ii da fara cutie 5- 6 rame cu puiet matca si toate cele, la pret de 400 lei. Va rog sa imi spuneti ce parere aveti. Sa stiti ca am facut...? (mai mult)
Imi puteti spune ce filme sunt asemanatoare cu Nymphomaniac 1 si cand apare Nymphomaniac 2? Multumesc anticipat
Voua ce va place sa pictati? :)
La ce se refera oamenii cand intreaba "(Crezi ca) Exista viata dincolo de moarte?" Adica se refera la "viata" dincolo de maorte aceea de 40 de zile cand sufletul decedatului mai "bantuie"pe pamant?...? (mai mult)
Cum sa explic personificarea " localitatile alearga"?
Cum definiti frumusetea?
Stie cineva de unde pot descarca un program bun de plagiat? am nevoie pentru lucrarea de licenta.
Ce ati face daca ati sta linistiti intr- un parc pe- o banca si deodata are veni un copil cam de 5 ani si ar incepe sa tipe la voi sa va prinda de par, sa va ameninte ca va da cu trotineta in cap si sa...? (mai mult)
Care este cel mai rapid browser?
Am auzit cu totii despre moartea clinica. Ea intervine atunci cand toate functiile vitale sunt oprite dar ramane prezenta activitatea centrilor corticali. Bruce Greyson, profesor de psihiatrie la Univeristatea...? (mai mult)
Puteti sa imi dati niste faturi s- au motive ca sa inteleg acum 2 zile i- am pus unui baiat niste intrebari pe "Ask", iar dupa m- a intrebat cine sunt, iar eu nu am vrut sa ii spun dar dupa...? (mai mult)
Iti poate fi dor de cineva pe care nu il mai iubesti, dar pe care l ai iubit odata? :\ Extrem de dor. Sa il vezi pe strada, si el sa nu te vada. Sa iti vina sa te duci sa il iei in brate, dar sa nu ...? (mai mult)
Daca nu stiti nu raspundeti as vrea sa imi testez microfonul la pc, am testat prin inregistrare audio a mers, as vrea pe mess sa incerc dar n- am cu cine dau funda cine are microfon si vrea sa...? (mai mult)
Pun intrebarea mea aici pentru ca nu stiam unde altudneva sa o pun. Deci am un catel, care l`am tinut la tara. Acolo s`a dus pe nu stiu unde si l- a muscat un alt caine, mai mare ca el, ...? (mai mult)
Trebuie sa trimit un colet in Anglia iar persoana respectiva mi- a cerut adresa si nu prea stiu cum sa o scriu. Adica traduc adresa in engleza? Spre exemplu "strada pacii " scriu "peace's street...? (mai mult)
Buna! Aventi cont pe fisierulmeu.ro? Este gratis contul?
Heeii... Vreau si eu niste statusuri de prietenie falsa... Multumesc, Dau fundita ♥!
era o gluma pe care o zicea Costel de la vacanta mare cu un fel de ghidaj catre locuinta lui care suna ceva de genul "ma uit pe balcon, vad etajele 5 4 3 2 1 c- am uitat ca n- am balcon" sau...? (mai mult)
Vi se par lungi 19 zile mai ales ca stii ca dupa aceste zile te revezi cu persoana iubita? Ca mie mi se pare ca trece atat de incet timpul si nu stiu ce sa fac sa treaca timpul mai repede ca sa pot pleca...? (mai mult)
Voi ce ati alege? 1. http://www.emag.ro/telefon- mobil- samsung- galaxy- ace- s5830i- black- s5830i- galaxy- ace- black/pd/E95SNBBBM/?ref=new_home_2_0 2. http://www.emag.ro/telefon- mobil- allview- a5-...? (mai mult)
As vrea sa citesc cat mai multe pareri. Salut! Eu si cu mama vom emigra in Anglia. Am si doi prieteni, din copilarie, ma voi muta in Londra, si voi fi vecin cu ei. Credeti ca o sa fie greu...? (mai mult)
Ce credeti despre: balsam de buze la cutiuta cu ciocolata, culoarea roz si briose cu ciocolata calda?
Imi puteti da niste idei de cadouri? De preferabil ceva manual. ceva cu poze nu stiu =)) Multumesc :*
Calculatorul imi merge extrem de greu. Am o singura placuta de ram in calculator DDR1 de 1 GB. Cand intru in Task Manager imi arata PF Usage de 610 Mb eu avand deschis doar Antivirus- ul Avast. O idee ...? (mai mult)
Am niște probleme cu rinichii și trebuie să fac pe cămila confiată :D. De mică n- am băut mai mult de un pahar pe zi deci mi- e greu să fac saltu' ăsta, trebuie să beau multă apă. M- ar ajuta...? (mai mult)
Dupa ce am scris un text vreau sa modific un cuvant din text dar cum scriu se sterge cuvantul de dupa. Ce e de facut?
Stiti cumva daca la avon, nivea sau ives rocher se gaseste balsam de buze cu ciocolata? Poate din acela la cutiuta
Ce nume de fata va place cel mai mult? alegeti doar unul. Fundaaa!
Nici nu stiu cum sa incep. am problema asta de 1- 2 ani. Nu mai reusesc sa ma integrez in societate, nu ma pot concentra, nu pot sa port o discutie asa cum trebuie, nu imi gasesc cuvintele necesare ...? (mai mult)
Ce credeți despre acest citat? " Traim intr-o lume imperfecta Si t***a asta de viata nu e o secunda corecta"? argumentați.
Mai e cineva la ora asta care nu are somn?
Astazi m-am uitat la ultimul episod din serialul "Dexter" si toata ziua ma gandeam la acel sfarsit,pur si simplu cand ma gandesc la el ma simt trist, oare de ce? :-?
Hei TPU, scuze de categorie. Dar sunt disperat.Sa incepem : Tata si- a cumparat o verigheta destul de costisitoare(aur) si a sta cu ea vreo 4- 5 zile asa, lalala ma rog dimineata nu o mai avea la mana,...? (mai mult)
Navigatie chrysler 300 c nu mai reda melodiile de pe hard. Stiti cumva cum o pot rezolva? navigatie este la fel ca asta http://images6.okr.ro/auctions.v3/1000_1000/2010/10/07/2/f/640047976644701631344486-...? (mai mult)
Acuma 2 zile m- am certat cu un baiat pe care- l plac mult Inainte sa ne certam ne intelegeam bine, ma respecta tec. Dar intr- o zi m- a mintit si n- am vorbit in ziua aia cu el. A doua zii ...? (mai mult)
Cum sa devin royalty pe stardoll? Bag numarul cardului de credit si codul ala, iar dupa ce fac?
Cine stie cine este domnul anonim de pe facebook?
Buna, am 14 ani, si multi imi zic ca sunt timida, dar eu nu sunt doar ca nu am despre ce vorbi cu lumea, si daca incep sa vorbesc cu toata lumea asa, mie ca sa nu zica ca ma bag ca musca- n lapte, eu ...? (mai mult)
Pot sa recuperez la mate cateva lectiii, vreo 10 pana in iunie? am examen si nu stiu ce sa ma fac... Funda
Va. Rog frumos sa ma ajutati! Am un catel bichon de 7 luni caruia ii plece sa se joace cu sosetele iar azi a inghitit o soseta subtire *care port fetele la tocuri* ce pot sa ii fac? Cum il fac sa vomite...? (mai mult)
Cine sunt mai periculosi rusii sau romanii? De ce? Funda promit!
Eu si cu mama vom emigra in Anglia. Am si doi prieteni, din copilarie, ma voi muta in Londra, si voi fi vecin cu ei. Credeti ca o sa fie greu pana ma adaptez? Prietenii mei au multi amici...? (mai mult)
Nu stiu cum sa va zic. dar am pus o poza pe facebook dupa care dintr- o data mi s- a schimbat facebook- ul (mi- au aparut notificarile mesajele si cererile in dreapta) Facebook- ul meu era ca si ...? (mai mult)
Drumul Transbucegi este deschis?
Reiterez întrebarea cu măștile sociale....este o provocare să fii tu? P.S. Mi- au intrat oamenii ăștia în vizor, au articole de toată jena sau mi se pare doar mie? Și în plus... care e faza...? (mai mult)
Sunt confuza in legatura cu un lucru: daca o bucata de pui congelat are 120 g, iar dupa fierbere are 80 de grame, numarul de calorii se pierde sau raman aceleasi calorii pe 120 grame?
am nevoie de cel mai sigur site, unde se realizeaza cele mai sigure pronosticuri, pentru pariori.Indiferent de sport, am nevoie de cele mai sigure predictii, un site unde se posteaza mai...? (mai mult)
As dori si eu niste porecle,nume de scena,prescurtari etc... care sa fie legate de numele meu, Cristi'/an! Multumesc frumos!;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!