Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Care a fost cea mai amuzanta prostie care ati facut-o? eu am perpelit o gaina cu cricul de la biicleta:))=))
Salut cum se face o adresa de email?
floodul pe hosting este ilegal? Adica sa zicem ca am un program de flood si vreau sa flodez un server CS, si dau floo la adresa cs.nume.com sau cs.nume.ro este ilegal? Se pedepseste...? (mai mult)
Am facut niste poze cu aparatul foto. Am crezut ca le-am copiat si le-am sters de pe card. Am incercat sa le recuperez cu niste programe. Cu unul le-ma recuperat dar nu se deschid si am incercat si cu alte...? (mai mult)
De ce cand vreau sa raspund la unele intrebari pe TPU imi apare asa: Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru a retrimite e-mailul de confirmare...? (mai mult)
La multi ani sarbatoritilor!
Am o problema! Eu ma uit la serialul indian Triunghiul Iubirii pe National TV.Sambata nu am putut sa ma uit si duminica a inceput Culoarea fericirii. Vreau sa stiu daca sambata a fost ultimul episod,...? (mai mult)
inna a cantat la ema daca da sa-mi trimiteti un link ca eu n-am gasit pe net.mersi mult
Cine stie de unde pot downloada Real Football 2011 versiunea completa, nu cea care contine numele gresite/false ale jucatorilor si care de asemenea nu contine toate ligile? ma refer la versiunea prezentata...? (mai mult)
La Multi Ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica si cea de nastere, Gabriela Mihaela Gabriel si Mihai va doresc sa aveti parte numai de bine si sanatate! sa nu uitam ca nu se sarbatoreste...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie cum se numește pixu ala pentru.telefoanele cu touchscreen?
:* Dau FUNDITA :Intrebarea mea se adreseaza celor care fac bratari din alea cu noduri. Cine stie sa faca bratara cu litera B sau cu A sau cu D. nu conteaza. litera sa fie. Daca aveti si un tutorial...? (mai mult)
Urgent! Eu stau in Titan Policlinica si as vrea sa stiu cum sa ajung in tineretului? Dar in unirii? As vrea mijloace de transport cu autobuz, troleibuz si tramvai.
Salut am vazut pe multe site uri ca uni oameni isi fac poza sa se miste imi spuneti si mie cum fac sau cateva link uri?
la jocul vanatoarea de vampiri am nevoie de o insigna soare... ofer in schimb 2 insigne de orice fel--trimiteti un mesaj privat cu codul insignei puse la "pentru schimb" si apoi o sa primiti insignele? (mai mult)
Se merita sa faci facultatea de litere? multumesc :*
Fetele, din Timisoara, la ce solar mergeti?:D Care este cel mai bun?:D;;).
Hello Guys! De ceva vreme ma tot roade gandul sa imi fac un blog [:D] Nu stiu ce sa aleg. Ce credeti? Blogspot sau Wordpress? Thank u :)
Care baiat e din targoviste si are 11 ani plz dau fundita
Cine are MY LIFE, vedeti aici:http://www.youmago.ro/object/view/joc-electronic-my-life-gph21100/433023 http://www.youmago.ro/gallery/view/439369/722908 http://www.youmago.ro/gallery/highres/439369/722908 http://www.compari.ro/jocuri-de-table-c3805/giochi-preziosi/joc-electronic-my-life-p44644579
Va rog ajutati-ma nu imi mai merge volumul calculatorului.Imi puteti spune cum sa mi-l fac?! Cand intru i control panel si dau pe volume nu merge sa apas pe low sau high deoarece apar ca si cum ar fi sterse!...? (mai mult)
Romani care vin din italia folosesc,, vorba"' LA NOI IN ITALIA nu-i ca in Romania ce parere aveti despre?
Am aproape 20 de ani si nu mi-am inceput viata sexuala. Iar de aproximativ 3 luni de zile au inceput sa imi apara niste fire de par pe barbie si nu aveam.As dori sa stiu daca cumva acest lucru se intampla...? (mai mult)
se iveste ca maine va fi "sarbatoare mare" despre ce sarbatoare e vorba? A, SI PPS: maine mergem la scoala daca e sarbatoare? sper sa nu! :)
Heii, TPU:) Uitati care este problema, am un prieten care are nevoie urgent de un sfat si am ales sa apelez la voi ca poate v-ati mai intalnit cu astfel de cazuri:D Lui ii place de o fata d emulti ani(mai...? (mai mult)
Am ratat Duminica trecuta Hannah Montana forever Ultima Dezvaluire(Nu sunt fan, dar sunt curioasa). As vrea sa stiu daca-l pot vedea altundeva sau daca se da reluare si cand, multumesc! FUNDA.
Salut, am si eu o intrebare pentru voi... ce exercitii imi recomandati pentru a obtine in cel mai scurt timp un "six Pack"...mai precis acele dorite "patratele"! eu le am dar doar 4 vizibile...asa ca vreau? (mai mult)
De ce intrebarile despre dragoste si sex isi primesc raspunsul la 1 minut dupa adaugare, iar la intrebarile legate de educatie, IT, s. a trebuie sa astepti minim o zi sa primesti raspunsul?
Cam ce modele de biciclete stiti pana in 500-600 RON?
Ce inseamna wifi? internet gratuit pe tel? sau ce?:D funda
Cine imi da niste detalii despre cladiri importante din Arad? (nu e tema, ci doar de curiozitate; pe net nu gasesc, dat-mi voi un site daca este) Multumesc anticipat!
Stie cineva adresa de email sau id-ul lui ovidiu rusu din fagaras?
Buna seara, dragi prieteni! Cum este sa ajuti un prieten? Ati facut acest gest? Va imbratisez! :)
Am eseu despre rolul scolii. vreau si eu niste idei...cu ce ne ajuta scoala?(ma rog...cu ce a trebui sa ne ajute scoala)mersi pentru cele mai bune si multe idei
Am pus intrebari pana acum si am si raspuns. dar azi nu a mers sa raspund la nimeni:| dau click pe raspunde si nu se intampla nimic
Cand eram mica imi placea foarte mult un joc care era cam asa: trebuia sa decupez bukati dintr-un dreptunghi, eu eram un punct mai mare, ma miscam cu sagetile, si nu trebuia sa ating chestiile ce se...? (mai mult)
Este un progr. care poate da putere mai mare la boxe? la calculator
Sunt nebuna? Azi am facut baie in vana, am avut de gand sa stau mult pentru ca era apa calda si mare. M-am ridicat sa ma sapunesc si cand sa ma bag inapoi in vana, apa mai putin de jumatate si dopul de...? (mai mult)
Cum se poate downloada un videoclip de pe Youtube? stiu ca s-a mai pus intrebarea
sunt din Bacau si sunt in a7a si am inceput sa ma gandesc deja la viitor. Vreau sa devin designer vestimentar doar ca in orasul meu nu prea sunt liceuri cu acest profil si nu as vrea sa ma mut daca...? (mai mult)
M-am angajat pe 12 octombrie, si la inceputul lunii noiembrie acum a inceput sefu sa imi caute nod in papura, eu eram mereu precauta, si prompta si tot ce ma intreba stiam tot, faceam totul ok, se...? (mai mult)
Voi cum credeţi că oamenii pot combate poluarea?
De ce nu pot raspunde la intrebari? :|
ro! Ce pot sa aleg dintre aceste 2 laptopuri? Acer aspire 5740g sau acer gateway nv 7901 u? Va rog cite mai multe sfaturi.
am o problema...la scoala facem TVC si am nevoie urgent de sfaturile voastre! imi trebuie o prezentare si un nume hazliu.plizz imi trebuie urgent :*
Ce se intampla daca esti expert TPU adica ce faci diferit?
Pentru cunoscatori de Cs. Exista aim cu buton on/off? daca da sa mi-l dati si mie:)
Sa va povestesc ceva senzational despre candidoza. M-am confruntat incepand din luna ianuarie cu o candidoza, care timp de mai multe luni si-a facut de cap cum a vrut ea... Am incercat cu Nidoflor crema,? (mai mult)
Cum obtii un accent britanic?
Cum aplic un profil pentru hi5, de pe siteul http://www.pimp-my-profile.com/?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.