Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Iunie 2025 sunt:
Am de facut acoperisul la casa(noua)si nu am gasit nici un site pe care sa mi se dea schite sau sfaturi la ceea ce vreau eu.cine stie a mi poate spune si mie unde sa mai caut.pliz.multumesc
Hey, TPU!:) Aveti ceva idei de nume de alint sau prescurtari pentru numele Elena sau Simona?:D fundita pentru cele mai originale:x
Astazi prietenul meu a aflat ca a picat bacul, si se simte foarte rau.Problema e ca in ultimul timp ne impacam foarte rau.Eu locuiesc in RM iar el e in RO.Problema e ca eu i-am zis ca daca pica bacul,...? (mai mult)
o intrebare pentru cei care au terminat cls a11a(filologie). ce editura au cartile dupa care ati studiat:franceza, engleza si latina?
Cu regret spun cinea mi-a zis că a fii romantic şi sensibil e de domeniu prostie oare aşa e acum în viaţa rea de zi cu zi vă rog aştep păreri serioase.
Care e mancarea voastra preferata :))? ( lipsa de ocupatie );)) a mea sunt pastele si pizza :> :>
Noaptea dansez prin baruri si primesc bani. Se poate numi asta o slujba?
Oare cine se afla pe locul 666 in topul TPU?
Nu se mai aude sistemul, nu stiu cauza, banuiesc ca e din pc, e al doilea sistem, primul tot asa am patit si l am schimbat cu cel care il am acum, dupa ce l am pus a mers o perioada, de dimineata...? (mai mult)
La scoala porecla mea e " Ciudata". Din ce cauza...Nu am prietene. Eu sunt mai linistita nu s nebuna ca celelalte fete. Vreau sa zic ca fetele de la mine sunt pline de fite.2 fete ma saluta asa: "? (mai mult)
Hello:)Intrebare pentru cei care au citit cartea "Nu plange sub clar de luna"-Heather Davis.Cum vi s-a parut? Eu am citit-o si imi venea sa ma dau cu capul de pereti:DCartea este frumoasa dar sarutul...? (mai mult)
La jocul Lady Popular primesti ceva daca ajungi la a 100-a zi de joc? Daca da, ce anume?
As vrea si eu sa stiu cine e interesat de ocult, care domeniu va pasioneaza...si cine e interesat mi-ar placea sa mai vbm
Sall... voua va place jake si blake imi poate trimite cineva episoadele toate cu jake si blake traduse in romana va rog dau funda si apropo este adevarat ca Benjamin Rojas joaca dublu rol?
Care este trupa voastra favorita de baieti din Romania? Funda care e aceeasi cu a mea.
Buna dragi prieteni de pe TPU recent au vrut sa raspund la niste itrebari din categoria adolescenti si am gasit o intrebare pusa de ana99girl77 legata de teme de vara.Nu credeti ca asfel de itrebari nu...? (mai mult)
Cum se iau obiectele la Metin2? Multumesc anticipat!
Un mic ajutor pentru fanii lui justin bieber, stiu ca sunt multi pe sait, i am gasit website www.justinbiebermusic.com. Intrati si poate va este de folos, am fost si eu adolescent si stiu ce inseamna...? (mai mult)
Cine imi recomanda jocuri hunt pe pc dau fundita.
Cine joaca Farmerama pe hi5? ...cine vrea sa fim vecini sa zica userul :D
Hei!:)Mi-am descarcat PhotoInstrument.Si imi place foarte mult dar vreau sa pun poza mea acolo nu sa fac celalalte poze de la modele.Pe ce sa apas? Fundita, bineinteles.
Funda! am auzit recent un ringtone pentru mesaje. era un fel de cioc-cioc. o bataie gen cand bati la usa. o are cineva? de unde mi-o pot lua? mersi
FUNDA cine imi poate si mie de ce nu mai merge sa instalez yahoo messenger 10? :(( se instaleaza si dupa aia imi da o eroare
Catalog avon campania 17...site? fundita
Salutare TPU, va rog spuneti-mi si mie cum sa gasesc un prieten pe TPU fara sa ma uit la intrebarea lui, de exemplu tastez, scriu numele lui si mil gasesteEste posibil asa ceva pe TPU?
Don't try this at home! Voi aveti curaj sa faceti asa ceva? http://www.youtube.com/watch?v=7iFXyLah2oQ&feature=related
Am sims 3, si as vrea sa stiu, se poate juca in retea? Multumesc anticipat! ^.^
Hei vreau sa va intreb ceva: am tot incercat sa intru pe site'ul "hainesiadidasi.ro" si nu merge nicicum... oare e din cauza pc'ului meu sau e o problema la site? a mai incercat cineva sa acceseze si nu? (mai mult)
Ce parere aveti despre orasul Targu Mures? (pro si contra)
Cum obtii diamante la jocul lady popular?:D
Nu vi se pare ca sunt din ce in ce mai putine rapunsuri primite pe TPU? raspundeti pls.
Ce metode de albit dintii cunoasteti?:D
Exista jucatori minori pe pokerstars? poate raspunde chiar un minor vreau sa stiu...
Am o pereche de ochelari si as dori sa imi schimb rama. Rama actuala e conectata de lentile doar in partea de sus. As vrea sa o schimb cu o rama intreaga. Intrebarea mea e daca se poate schimba rama fara...? (mai mult)
am sa va pun o intrebare asa de curiozitate. Cati dintr voi o sa-l mai votati pe Traian Basesescu ca presedinte? Ca data trecuta la alegeri ati avut sansa sa schimbati ceva dar nu ati vrut! Abia...? (mai mult)
Ce faceti in momentul acesta in afara sa-mi raspundeti mie la intrebare?
O sa fie sasuke si sakura un cuplu? pentru ca o prietena zice ca nu pentru ca in shippudem sasuke vrea sa o omoare pe sakura naruto il bate de aproape il omoara si itachi l-a urat intot deauna pe sasuke.Si...? (mai mult)
Pe webkinz imi pot face un cont de proba?
Buna TPU. imi puteti spune cum as putea dezactiva optiunea SUPORTER de la ORANGE?
E cineva la liceul economic din Buzau pe aici?
Buna membrii TPU! cum fac sa aflu parola de la hi5 unei fete? ca vreau sa sterg ceva pe contul ei ca mi-a copiat... si trebuie ca cu frumosul nu a inteles va rog ajuatti-ma... va dau funda
Este cineva la liceeul 'Mihai Viteazu' Pitesti profilul protectia mediului?;;)
Cine a citit,, tiparnite manastiresti,, de l.blaga.puteti sa-mi dati niste idei esentiale.va rogg
Cine a fost pe scurt marlyn monroe? am tot auzit lucururi despre ea, dar numele ei este asociat cu o femeie usoara.este adevarat?
Cine este din SEB?
Dintre house exotic si house ala mai trist de emo ce ati alege?
Ce inseamna sa dai fundita si cine poate sa faca asta?
am o problema si nu stiu sa o rezolv:) imi apare ceva in loc de toate iconurile oare de ce. imi apare astfel: http://www.roportal.ro/discutii/ftopic18090.html acolo este o intrebare la site-ul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Alin2304 întreabă:
ZeulMuschilor întreabă:
anazzz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!