Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Decembrie 2025 sunt:
E bine sa iti prinzi parul pentru cresterea lui? Eu de obicei mi-l tin prins pentru ca nu imi place deloc freza mea. Asta inseamna ca va creste mai incet?
Cum pot sa sterg un raspuns care l-am dat? dau fundita. urgent
Heyy all...care sunteti in sanitar,"Charles Laugier" din Craiova cum fac orele clasele a 9a si a 10? de dimineata sau dupa-amiaza? MS MULT:*
Hei! Imi puteti spune si mie expresii frumoase despre flori? Multumesc. FUNDA!
Va place mancarea de la McDonald's?
Chiar exista site-uri de spart parole yahoo? daca da ziceti-mi si mie
Credeti in extraterestrii? Parerea mae este faptul ca ar fi egoist sa credem ca suntem singurele fiinte inteligente din univers... dar voi?
Cum Fac Misiuni la Gta San Andreeas ajutati-ma va rog?
Stie cineva unde pot gasi o imprimerie mai ieftina in Craiova? Dar as vrea ca modelele imprimate sa nu se stearga imediat. O imprimerie accesibila la pret.
Cum imi pot sterge un cont dupa TPU? Dau fundita pentru cine ma ajuta:D
Hello, presupun ca cam majoritatea dintre noi n-eam gandit la cum o sa ajunga romania. Din cate am auzit vor sa mareasca taxa care trebuie sa o platesti dupa cartea de munca(de la 16% la 35% si dupa o...? (mai mult)
Facultatiile incep in 27septembrie, nu?:D Multumesssc!:*
vreau si eu sa stiu cum se numeste serialul ala de e disney channel cu familia aia care are 4 copii si ce-a mai mica este o fetita pe nume Charli si mai au o fata si 2 baieti?
Ce inseamna, pentru voi " a iubi "? Care ar fi definitia acestui verb din punctul vostru de vedere?:)
Ce,, surprize,, sperati sa fie in noul an scolar?
Este o mancare de caini care ajuta la intretinerea dintilor cainilor.Care este? Promit
Care e zodia ta preferata? a mea e TAUR,,, si is taur =x
Credeti ca o sa vina sf lumii in 2012?:))
Aveti niste felicitari super(nu infricosatoare)de halloween sau craciun?:)
Trimiteti solicitari de prietenie pe facebook si trimiteti invitatii de barn buddy neighbour Adresa mea http://www.facebook.com/profile.php?id=100001536991187#!/profile.php?id=100000572133573&ref=ts
Am intrat pe hi5-ul unei prietene sa ii pun muzica pe el si cand vreau sa intru pe hi5-ul meu nu mai pot! Am inteles ca e de la PC ca sa obisnuit cu noul hi5 si o sa iti revina dar cat timp nu mai trebuie...? (mai mult)
Incepe scoala...eu trec cls a 7a... e grea?:|
Daca ma sgariat putin pisica cu dintele patesc ceva? imi curge putintel sange si ma doare daca apas...mentionez ca e nevaccinata si vaneaza soareci
Hey! Este cineva pe aici care nu isi mai foloseste contul d pe Lady Popular si mi-l poate da mie?:D Daca se poate peste lvl 5!:D Dau funditaaa:X
Pe yahoo messenger 8 de ce nu ma lasa sa dau click pe statusul cuiva si sa accesez site-ul? Stiti cumva cum pot rezolva aceasta problema?
Ce nu ati face niciodata?
Sunt un utilizator nou, deci, am intampinat o problema in legatura cu adresa mea de e-mail.Nu pot sa mai trimit raspunsuri deoarece spun ca nu am adresa confirmata.Am facut exact cum spun ei, ...? (mai mult)
Faceti un top 3 cele mai urate fete de la Burlacul. (Pe locul 1 sa fie cea mai urata :)) ) Dau Funda! http://burlacul.antena1.ro/participante/
numele meu este Alexandra dar toata lumea imi spune Ada;;). Imi puteti da idei pentru id-uri?(am 15 ani)
Cum va fi ziua de maine?
Buna TPU.Imi place de un baiat pe care il cunosc de cand eram mica.Parinti nostri erau prieteni foarte buni, dar in ultimii 2-3 ani nu au mai tinut legatura.Acum vreo saptamana ne-am intalnit la o petrecere...? (mai mult)
Cum pot sa filmez cu camera web? Stiu sigur ca filmeaza :))FUNDA:x:x:x:x
Pedofilia, o boala sau o atractie, ce credeti?
Bunaa :*. Ok, deci am si eu o problema cu netu` pe mobil :-? Am luat ebuddy mobile messenger de pe net, toate bune pana aici, dar cand il deschid imi da eroare, zice "Your internet settings must be...? (mai mult)
Nu vreau sa par pitzi, pentru ca nu sunt, dar as vrea sa va intreb ceva, ce parere aveti despre mine de cand sunt utilizator pe acest minunat site? multumesc anticipat
Hi all! Am o intrebare destul de ciudata si poate chiar prosteasca pentru unii... dar ma rog... O sa incep: Daca din biblie si de peste tot se stie ca Adam si Eva erau "fara pata" cum s-ar zice, adica? (mai mult)
Cum pot schimba limba pe facebook? Adica sa nu fie pe franceza, sa fie pe romana? Multumesc!
Cu ce va imbracati in prima zi de scoala?
cand apare sezonul 2 din The Vampire Diaries? am mai pus o intrebare acum o luna si mi s-a raspuns ca apare prin septembrie.
Voi credeti in chestia asta cu compatibilitatile intre zodii? Credeti ca 2 persoane din zodii total opuse nu pot forma un cuplu? Personal, mi se pare o prostie:D
Heya :) Deci eu nu inteleg, daca ar fi sa ne luam dupa teoria divina, rezulta ca Adam si Eva erau dezbracati in fata Lui Dumnezeu. Atunci de ce cand intram in biserica trebuie sa fim imbracati decent?...? (mai mult)
Ce sa fac unde gasesc addonul :S http://vanelus.com/config/atentie.jpg
Preferati sa cumparati mai multe chinezarii sau de aceeasi suma un lucru de calitate?
Nu credeti ca era mai simplu inainte cand in prima zi de scoala elevii imbracau uniforma, decat acum cand e o mare problema cu ce te imbraci sa arati cea mai sexi din scoala?
Heyy all.am si eu o rugaminte dati-mi si mie o nota! Ce nota credeti voi ca merit!:*...Multumesc mult si scuzati ca postez aici link`ul.:* http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?albumId=425947213&? (mai mult)
Salut :D ziceti-mi va rog un site de vizionate posturi tv online fara sa se interupa:D Funda!:D (pentru mozzila firefox )
Trec in clasa a 7a. La ce materii dau teza?
De curiozitate pun intrebarea asta. Care este visul vostru care vi l-ati dori sa se intample cel mai mult?
Ati vazut ce a vizat : Mikiloy :) pe mine ma speriat oricum nu conteaza Auziti, vreau sa spun la toata lumea asa ca va rog sa raspundeti si nu ma lasati balta, Va place Webkinz World? Mie imi place...? (mai mult)
Am pus o intrebare din greseala anonim. cum pot sa o gasesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!