Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
In galati se organizeaza ceva azi de ziua marinei? daca da, ce? si unde? funda :X
Care sunteti din Focsani si invatati la Lic.Ped."Spiru Haret" langa vechea autogara?
Salut imi trebuie un raspuns cit mai repede in legatura cu lady popular sunt nivelul 5 vriau sa trec nivelul dar la scopuri spune cistiga 30 duel sau duelulu modie ce sa fac daca puteti spuneti-mi si mie ...? (mai mult)
Salut, as dori sa stiu ce compozitie se face la pavele, cat ciment, piatra...va rog.
Mai sunt 5 zile pana sa implineasca demi lovato :X 18 ani? Este adevarat?
Hi! care imi da si mie un torrrent bun cu sims 2 apartament life ca am downloadat o gramada si sunt virusate mersi bye:d
Parintii stiu de baiatul/fata cu cere sunteti?
Cred ca asta-i valabil si pentru TPU, desi, slava Domnului, eu am scapat. http://stiri.acasa.ro/articole/social/Facebook-si-pericolul-de-dependenta-al-retelelor-de-socializare S-a mai pus intrebarea...? (mai mult)
Se zvoneste ca Justin Bieber ar fi gay. Cine cunoaste.este adevarat? funda:>
Cum este lumea vazuta prin ochii tai?:-?
Ce cursuri, activitati adaugatoare as putea practica(sa nu fie inot, sau dans) Am 13 ani
In nenumarate comentarii am vazut formula "xoxo". Poate sa-mi spuna cineva despre ce e vorba? Ce inseamna?
unde pot gasi o mel. zice ceva d genu cine are fluier sa fluiere cine are gura sa stigee cred ca geo da silva canta:-? stiti unde o pot gasi?
Se apropie ziua unei prietene si m-a rugat pe mine sa o ajut cu muzica, adica sa fac un cd cu muzica pe care sa. l ascultam la ziua ei si sa dansam. Ma puteti ajuta cu o lista de melodii? Cam 20, sau...? (mai mult)
Cine foloseste Photo Instrument? Cum salvati imaginea gata modificata?
Daca se intampla atatea lucruri rele in lume, si vremea asta se schimba, inseamna ca putem sa fim aproape de sfarsitul lumii cum zice in biblie?
De ce unii oameni privesc atat de insistent? De la o vreme nu mai suport oamenii care se fixeaza" prea tare pe mine...
Cati ani are Miruna Oprea 11 sau 14? Cand a aparut pe Disney Channel a spus ca are 11 si am citit pe un site care are 14.Care este varsta reala?
Ce mai faceti?;)) Stiti cumva de unde pot lua poezia Veche intamplare de Nichita Stanescu? Am cautat-o pe net si nu o gasesc niciunde. Ma puteti ajuta va rog. Multumesc.
sunt finetty :)) cine are facebook? sunteti multumuti? vreau si eu cateva detalii :D
Buna am acest telefon puteti sa imi spuneti cum bag pozele pe el? pas cu pas
Fetelor care sunteti de 12 ani si sunteti din sibiu
De care inghetata preferati? Care firma va place si cu ce?
De 2 zile sare siguranta de la tabloul de electricitate. dar doar cea de la priza.stau de o luna aici si nu mi s-a mai intamplat deloc.am banuit ca e din cauza centralei, si am avut dreptate.cat am tinut-o...? (mai mult)
am mai pus o data intrebarea...nu am primit rs As vrea ceva in afara scolii, stiti m-am gindit la cursuri de croitoreasa sau designer vestimentar. e ceea ce imi place cel mai mult... Dar de la ce? (mai mult)
Am o problema cu jocul Sims 2.Am instalat jocul, dar cand dau click pe el sa-l joc, imi apare imaginea aceea cu The Sims 2, iar dupa aia imi dispare si nu imi da jocul. Ce as putea face sa mearga?...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie de unde iau haine fara sa fiu membru la club penguin?
M-am cam plictisit numai stiu pe ce site sa dau imi ziceti voii niste site-uri dau funda promit!
Pe ce limba este cantata piesa Alors on danse -stromae? dau fundulutica
Sallz everyone. Voua va plc TPU? Dc? Cel mai detaliat raspuns primeste fundita.Ms!
Stiti, vreau si eu ceva adaugator in afara scolii...si m-am gindit la niste cursuri poate, de croitoreasa sau de designer vestimentar. Dar am 13 ani... Cind as putea merge la asa cursuri? Sau ziceti-mi? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai bun jucator al sezonului 2010-2011 liga 1 fotbal?
Imi puteti spune cum se numeste fontul de la minutul 00:11? plsss. dau fundita http://www.youtube.com/watch?v=fXUFBwpyiG4
Urgent care stit sa faceti mp3. fundita primul raspuns:X
Cum pot micsora o poza?
Care dintre fratii Jonas iti place cel mai mult?
Cum sa-i dau nr meu de telefon tipului pe care-l plac fara sa para ca sunt disperata sa fac asta (chiar daca este asa)? sau ar fi bine sa i-l dau?
Baiatul pe care-l plac m-a chemat la ziua lui pe 29 sept... Ar fii bine sa ma duc avand in vedere ca e foarte posibil sa nu cunosc aproape pe nimeni :D? mersii dau
Ce porecle frumoase pentru numele Antonia cunoasteti? Funda;)!
Ce nume de fete va plac? Cine are mai multe nume frumoase primeste funda!:X
Http://tv.disney.go.com/disneychannel/hannahmontana/games/designerdreams/ Cum va pare acest joc? Ador asa jocuri...Mai ales ca vreau sa fiu designer Daca mai stiti asa jocuri ziceti-mi Dau funda
Credeti ca pasapoartele biometrice sunt intr-adevar ceva rau pentru omenire asa cum se spune?
daca siti situri sau teste din alea gen "ia o foaie de hartie. scrie numele nu stiu ce. si la sfarsit vor iesi raspunsuri adevarate" sau ceva de genu' scrieti mi le sau trimiteti...? (mai mult)
Cum imi pot sterge contul de pe site-ul www.clopotel.ro?
Am facut un fanclub si ma intebam daca doriti sa fiti fani ai clubului. http://www.fanpop.com/spots/hiccup-the-vampire
De unde pot face rost de licenta pentru kaspersky internet security 2010. pls daca aveti voi keyul lasatil va rog pe privat. mersi
Bună all! Vreau să-mi fac un id nou insă n-am nicio idee. Vreau si eu cat mai multe id-uri in limba engleză şi sa includa nickname-ul MILZ. Fundă!
Ce numar si de unde as putea lua maxi taxi pentru a ajunge la selgros(Constanta)
La Barn Buddy pe facebook, cat tine mancarea din bolul cainelui? Cate credite(BB credits) primesti daca iei trofeul la o leguma sau un fruct, la flori si animale?
Funda:X Ce program de facut videoclipuri imi recomandati, as dori sa fac videoclipuri cu versurile unei piese dar si sa editez niste videoclipuri facute de mine.PS:Nu-mi place movie maker! mersi anticipat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!