Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Cum scriu cu litere frumoase de pe ce site?
As dori si eu sa stiu cati dintre voi stiu cate ceva despre heroina?(si ce anume stiti)
Cand nu mai ai prieteni langa tine, ce faci? Asa se explica si gestul facut de Madalina Manole. Dumnezeu sa o ierte pentru ce a facut. Sa ne rugam pentru ea, va rog frumos. Multumesc.
Ce parere aveti despre decizia Madalinei Manole de a pleca din viata?
Va place melodia aceasta http://www.youtube.com/watch?v=hjU0Kr4--hQ&feature=related? Ce simti cand asculti melodia asta? Eu simt oboseala mare in suflet!
Stie cineva vreun site care scrie cate calorii arzi pe ora sau la 30 min etc. la diferite activitati? Sper ca ati inteles la ce ma refer, daca nu va dau un exemplu: la 30 min alergat arzi 100...? (mai mult)
Imi souneti si mie pls niste numu de id-uri va rog!
Pe ce post TV se joaca maine meciul Olimpia Balti-Dinamo?
Buna! Imi place mult sa editez poze, asa ca am cateva programe de editat. Dar ieri mi-am downloadat Gimp 2, si as avea nevoie de niste tutoriale ca sa stiu tot ce poate face acest program. Pe ce site,...? (mai mult)
Hey TPU! as vrea sa imi ziceti ce zodie a fost Madalina Manole?
Cum pot sa fac sa nu mai pun la suflet totul?:( Sa fiu mai indiferenta, mai nesimtita? M`am saturat sa sufar aiurea din cauza unor vorbe aruncate in vant cateodata.
Ce parere aveti? eu mor de ras :)) http://www.youtube.com/watch?v=c07pGgxuQ0c
Ce jucatori vi se par cei mai talentati si frumosi din echipa nationala de fotbal a Spaniei? :) Mie imi place cum joaca David Villa, dar si cum arata Sergio Ramos :X =p~
Cum vi s-a parut meciul din finala dintre Spania si Olanda care s-a incheiat cu o victorie controversata pentru. spanioli (mie mi s-a parut ca trebuia sa le acorde spaniolilor un penalty si Cassillias sa...? (mai mult)
Daca ne dam cu rimel in fiecare zi, afecteaza cu ceva ochii sau cu creion?
Aşi dorii, dacă se poate, să-mi spuneţi şi mie dacă zeama de lămâie este benefică eliminării acneei. Dacă da, ziceţi-mi la cât timp trebuie s-o folosesc, şi după cât timp îşi...? (mai mult)
Buna seara TPU, oare de ce a trebuit sa se sinucida in floarea vietii Madalina Manole? Dumnezeu sa o ierte!
Cu ce imi trec mancarimile de piscaturi de tantari? ma mananca fff tare am facut cruci cu unghia si m-am dat cu spirt dar persista mancarimile de vreo 3 zile ma dispera, ce sa mai fac? care e remediul?...? (mai mult)
Va e mila de oamenii care se sinucid?
Cum se da fundita pe TPU? primul care raspunde primeste una;)
Care stie cel mai tare joc online 3D FANTASY? Acu jocu unul fain se numeste ProjectPowder vedeti si voi cum e poate va place si voua. D:
De ce e asa?:( am o multime de raspunsuri si doar 10 folositoare 22 amuzante 2 stupide 2 nefolositoare? De ce nu apreciati toate raspunsurile?:(
Pot intra cu media peste 8 la un liceu sanitar din Craiova destul de bun?
Ce parere aveti despre nativii scorpioni? Se zice ca sunt foarte rai si ca sunt cea mai "periculoasa" zodie. Credeti ca sunt chiar asa rai? (eu sunt scorpion)
As vrea si eu niste statusuri pentru fetele nesuferite, fitoase. Mersi!
Am auzit azi o melodie la radio 21, nu stiu cum se numeste, dar era o voce feminina iar versurile erau km asa:, , i never change "si repeta de cateva ori apoi:, , i never brake", si tot la fel repeta,...? (mai mult)
Am si eu o problema.Am un telefon Samsung U-700 si nu stiu de unde pot downloada videoclipurile de la Avril Lavigne pentru telefon. Exista vreun site sau program pe care nu sunt nevoita sa platesc,...? (mai mult)
Am pielea uscata in unele parti ale corpului, nu ma ajuta crema, am incercat, ce as putea sa fac?
Stiti vreo crema buna pentru petele provocate de acnee?
Eu nu am prea inteles un lucru.De ce a murit Madalina Manole:(? Din ce cauza? Cum?:(
Care este prefixul Italiei?
am 1.80 inaltime si 14 ani. ce credeti ca ar trebui sa fac ca sa nu mai cresc
Stiti un site de unde pot sa downloadez videoclipuri cu muzica fara sa trebuiasca sa instalez vreun program? (videoclipurile sa aiba maxim 10 mb cam cat are o melodie). pls cine stie sa-mi spuna si mie...? (mai mult)
Cine doreste sa devina reprezentant Metropolitan Selections sau Avon? Cine vrea poate sa-mi lase id...si sa vb Ps: La Metropolitan la prima comanda de 1 mil primesti testere de parfumuri iar? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul Inception?
Ce status ai in acest moment la messenger?
Cura 309 functioneaza? Vreau parerea cuiva care a incercat-o.
As dori si eu sa stiu cati dintre voi stiu cate ceva despre heroina?(si ce anume stiti)as dori sa raspundeti la aceasta intrebare deoarece exista multi copii care se apuca de acest drog fara sa stie nimic...? (mai mult)
am pus o intrebare despre o traducere din greaca in romana, dar cred ca nu am fost exacta. Vreau sa traduc cu google traducere, insa nu stiu cum sa fac literele alea grecesti, eu am tastatura...? (mai mult)
Sunt o mare fana Tokio Hotel si colectionez postere cu ei cine ma poate ajuta sa ma contacteze la adresa de messenger simona_pintileasa.Multumesc.
Cine imi poate da un site de unde pot lua pack cu masini precum BMW, Porsche si alte masini noi pentru Test Drive Unlimited 2. da-ti site daca aveti sau dati pm. Multumesc! :)
Madalina Manole dumnezeu sa o odihneasca in pace:((o mare voce a Romaniei de ce a ales sa isi puna capat zilelor? si chiar de ziua ei:((=((pacat foarte pacat...doar cand nu mai este ne amintim de ea:((...? (mai mult)
Am instalat Sims 3 si acum uitati ce imi apare. We are unable to verify that your disc is a valid copy of The Sims 3.Please contact curptomer serivce. Ce inseamna si ce trebuie sa fac? Imi trebuie...? (mai mult)
Eu, in data de 16 iulie plec la mare la mangalia si cine a mai fost acolo vreau sa stiu daca e fain acolo.
Cum considerati o persoana timida? Ce repr pentru voi tupeul?
Salut cine intelege cum vine asta? http://teologeanu.wordpress.com/2009/04/23/poti-fi-propriul-tau-bunic/
Stie cineva cand se va redifuza telenovela "Iubire ca-n filme"? Multumesc!
DAU FUNDA! De unde pot sa downloadez sau macar sa citesc pe net urmatoarele carti:din "Casa Noptii":Semnul si adoua parte care nu mai stiu cum se numeste, cartea "Gazda" de Stephanie Meyer si "Interviu...? (mai mult)
Eu stiu ca daca cineva se sinucide preotul ortodox nu are voie sa ii faca slujba de inmormantare, dar am auzit ca la unii din astia totusi preotul s-a dus sa le faca slujba! de ce daca biserica nu permite?...? (mai mult)
De ieri imi apare cand deschid pc-ul (peste 2 min de la deschidere) casute in fiecare secunda (niste casute mici dreptunghiulare cu un X rosu in stanga, gen eroare in care scrie ceva de genul" 14/07/2010...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.