Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
puteti sa-mi dati niste scrisori de dragoste adica triste? :(( mersi :* da funda:X
Sunt intr-o stare de criza.am avut pe HARD DISK EXTERN date important, parole cat cuprinde si conturi de la banca. Am fost cu hard discul la un prieten si am fost la baie.Cum imi pot da seama daca a fost...? (mai mult)
Dc lumea a devenit asa de rea si e atenta mereu la cati bani in buzunar ai si ce faci cu ei?
Cum sa ma maturizez? prietena mea care este mai mare ca mine cu un an tot imi reproseaza ca sunt imatur. Si eu tot incerc sa fac schimbari dar nu imi reuseste. Am incercat sa imi schimb comportamentul dar...? (mai mult)
Cum se face multijump pe ZM in Cs? Si cum se poate trage fara a se incarca tot pe plansele de ZM? Funda :)
Un timp ma retrag de pe TPU.ro, mi-a placut sa citesc intrebarile si raspunsurile voastre. Cum vedeti voi in viitorul apropiat evolutia omenirii? Eu cred ca ne apropiem de un sfarsit tragic pe plan...? (mai mult)
Cine a fost, de aici, din comunitatea TPU, in Irak? vorbesc despre cei care au purtat uniforma armatei romane nu mercenari sau care au lucrat pentru companii specializate in securitate. intrebarea este...? (mai mult)
Ce veti face vara aceasta fetelor? :):*
Hei. Simnt oarecum nevoie sa dau cartile pe fata. Toata lumea spune ca nu conteaza cum arati conteaza "ce esti in interior". Chiar asa este?! Pentru ca nu sunt sigur ca daca nu ai un aspect placut...? (mai mult)
Unde pot gasi lista elevilor din judetul botosani in ordinea mediilor de admitere? E urgent... fundita;)
Cat de important credeti ca este pentru un om sa-si cunoasca trecutul, istoria, stramosii? S-ar putea trai si fara asta? Nu vreau teorii de genul "Cei care nu-si cunosc istoria risca sa o repete".
Hi! Stie cineva de ce pe profilul meu (TPU) scrie "0 intrebari" si "0 raspunsuri"?(desi cand intru in dreapta, la "Intrebarile mele" de ex., imi apar toate) Thanks!:)
Sunt o fata de 18 ani, si am o relatie de 2 ani cu un baiat.il iubesc foate mult si el ma iubeste pe mine! Peste 5 zile o sa plec in strainatate la tatal meu si o sa stau 2 luni de zile(vacanta de...? (mai mult)
Joi trebuie sa merg la ziua unei prietene si nu stiu ce cadou sa-i iau...este mai pretentioasa si nu stiu haine nici atat, va rooooog sa-mi dati niste idei sunt disperata! multumesc.
Vreau sa va intreb:-? stie careva un site cu un joc in retea sau ceva de genu`...de ex. sa ai casa ta sa mergi sa faci banii. sa-ti poti cumpara kesti. sa ai prieteni:-? sau ceva de genu:D? hei cel?? (mai mult)
Cum se sterge o intrebare pe care am pus-o? Mersi.
Care stiti jocuri de dezlegat mistere, mecanisme, de gasit obiecte etc? In genul jocului Syberia sau Return to myserious island!(dau fundita celui mai complex raspuns, insa nu celor copiate de pe net,...? (mai mult)
mi-am incarcat instalat sims si cand dau sa intru in el imi da o eroare fara sa scrie nimic.Stiti cumva de ce? va rog ajutati-ma! :(
M. a intrebat o prietena cum te saruti cu un tip si n.am cam stiut sa-i zic:|. cum sa ii explic? nici eu nu sunt o experta:))aaa.si m. a mai intrebat cum se exerseaza singura un sarut.nici asta n`am stiut:|....? (mai mult)
Am nevoie de niste statusuri faine.Va rog sa ma ajutati.
Versuri frumose din melodii? Nu citate si nu melodii intregi :) doar versuri... o strofa, doua...de dragoste, frumoase :) care stiti?
Unde pot vedea point pleasant online? Thnx :*
Sal.inainte am gasit un site super fain de iti pune-ai o poza si o puteai face cu inimioare si tot felul de kesti. dar nu imi mai amintesc care era adresa. dar cred ca incepea cu m. pls cine imi zice ii...? (mai mult)
Imi dati un cod secret webkinz pe mess? id meu este lemian_diana si
Dau fundita pentru cel mai amuzant videoclip(linkuri)
Cunoasteti persoane de genul asta? Nu-i asa ca sunt adorabile? http://www.youtube.com/watch?v=l38blGqVeHc
Ce se intampla cu TPU am acelasi punctaj de o saptamana, la voi e la fel?
Care vi se pare cea mai frumoasa femeie de pe planeta? Dar cel mai frumos barbat?
Ce inseamna newsletter
Cate coduri avem nevoie pentru a castiga un psp la kubeti.com?
Este un joc pe hi5, Burn Buddy V2.As vrea sa stiu si eu ce pot face ca sa cumpar cainele ala!:D Si mai am o intrebare! Are virusi?
Hello.Stiti caci la TV apare intr-o reclama un omulet care canta un ton de apel si cam spre final e asa: "eu te sun intruna, tu nu raspunzi." si chiar ultimul vers e " sau da-mi un buzz pe mess"...care? (mai mult)
Eu ma dadeam cu placa cand eram ceva mai mic.acum am 14 ani si pe la 12-13 ani ma dadeam! Nu aveam nici o treaba.am invatat ft repede si aveam echilibru dar de prost ce am fost m-am lasat si placa i-am...? (mai mult)
Ce impresia aveti despre tipul de dans TeCkToNiK
Hi! Care aveti niste idei pentru un jurnal? Ce as putea pune cel mai bun ras[uns primeste fundita.
Daca spui "JUR PE MAMA" si nu spui adevarul este adevarat sa moara mama?
Doresc sa ofer fundita unui raspuns, si-mi apar doar doua raspunsuri in dreptul carora se afla acea fundita, iar cel pe care doresc sa-l desemnez castigator...pauza! De ce?
Ajutati-ma si pe mine careva sa instalez pachetele de la sims 2(Nightlife, Pets etc.) in the sims 2. Explicati-mi si mie pasii ca nu stiu, si am pus o gramada de intrebari si nici un raspuns...? (mai mult)
Buna! Acum 2 zile mi-am pierdut o foarte buna prietena! Este si ea pe TPU! Ea spune ca ne-am certat dintr-o prostie, dar pentru mine conteaza muult acest lucru! Uitati ce s-a intamplat:Vorbeam cu...? (mai mult)
Buna! Care a fost cea mai fericita, surprinzatoare zi?
Cate luni dureaza sa iasa puii de testoasa cistuda din oua(nu stiu sigur daca e cistuda, pentru ca am primit-o de la un pescar care mi-a adus-o de la o balta)?
Hi! As dori statusuri cu fite. Dau fundite!(la cele mai bune)
mai am o intrebare legata de "lady popular". trebuie sa inchiriez un apartament de la agentia imobiliara.asta ar trebuie sa fie in oras nu? dar cand dau click pe oras imi spune ca "You are not able...? (mai mult)
Se pot returna plicurile de la Imp SRL? fiindca eu nu le-am comandat si ei mi le-au trmis, iar acum mi-au trimis o instiintare de plata a datoriilor.Raspuns urgent pls
Ma gandeam sa fac un clip in movie maker, pe melodia rihanna-te amo si sa pun si versuri strecurate peste imagini, insa nu stiu ce imagini sa adaptez la clip:(. Ma gandeam la poze cu personaje...? (mai mult)
Sal.cine imi recomanda si mie un program de mixat in afara de virtual dj pe care il am si nu prea imi place... vreau sa fac niste remixuri.mersi
Schimbarea unui display, afecteaza si softul telefonului? Am un tel cu display-ul stricat, care contine date importante, pe care nu doresc sa le pierd. Ofer
Cele mai naspa trei lucruri pe care le puteti vedea de la un tip sau de la o tipa, la prima intalnire?
Helpppp! De ani buni caut display pentru un telefon NEC e232.(are valoare sentimentala mare pentru mine si in acel telefon aveam date importante) In fine! Va rog frumos, cine are asa ceva, sau chiar un...? (mai mult)
am o prietena care a plecat in thailanda, am numarul ei, dar nu stiu prefixul localitatii, evident ca am cautat pe internet, problema este ca a plecat in myanmar sa studieze, asta inseamna ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!