Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cum pot sa adaug un prieten?
Hey! Imi poate spune cineva de unde pot lua teme pentru. LG GT405 sau pentru. LG KP500? Am incercat pe zedge.net si nu am gasit... Pls un link sau ceva. Dau fundita..., MZ:*
stit unde pot gasi un club version sau remix al melodiei Mahala Rai Banda -Kibori http://www.youtube.co/watch?v=nmAYd1GRT88&feature=related;;) pls:D
cine joaca farmerama stie sa-mi spuna si mie cum pot cizita fermele altor pers? mersi mult
Cum aş putea avea o viaţă de familie mai bună?
Dacă lui Dumnezeu îi pasă de noi, de ce a permis de-a lungul istoriei să existe atât de multă răutate şi suferinţă?
Vreau sa trimit un colet cu hainute, ce trebuie sa fac? Din cate am inteles trebuie sa pun hainutele intr-o cutie mai mica si cutia sa o infasor in hartie alba. Scriu destinataru si expeditoru. Ok, asta...? (mai mult)
Ce parere aveti despre universitatea de medicina si farmacie carol davila din bucuresti? mai exact facultatea de medicina (cum sunt profesorii, cum se preda cum sunt examenele )si ma tot intreb de ce anul...? (mai mult)
Care-i deosebirea dintre suferinta si durere?
Lasati`mi si mie un link de unde pot sa descarce gratis.Adobe Photoshop cs3. dau fundita :P
Cum sa imi fac un blog? (Bine iteles ca dau funda!):)
Pe TAAZ. com contul e cu bani?
Mi-am facut un id nou si nu merge sa-mi pun poza la avatar spune don't share a display image. am setat si pe display image dar nu merge. apare tot asa. Nu stiti cum sa fac sa'mi apara poza de la avatar?...? (mai mult)
Daca ati putea intalni orice cantaret din lume(unul sau 2) si sa stati doar voi 2 o zi sau o seara pe cine ati vrea sa intalniti?;)
As vrea sa imi fac un ID nou si nu prea am idei... ma puteti ajuta? :) Numele meu e Miruna.( ma mai cheama si Teodora dar cel mai folosit e primul')... Plzz ajutati-ma. Dau fundita :*
Despre ce funda tot vorbiti? Toti dati funde.pentru raspunsuri.adica? Vorbesc serios. I'm new here
As vrea sa imi fac un id nou si nu prea am idei... ma puteti ajuta? :) Numele meu este miruna... ( ma mai cheama si teodora). Dau fundita :*
Tot eu sunt Diana sora zuzulinei :)):D. Un baiat mi-a zis ca ar vrea s` am un loc nou.cam cum ar fi asta? Imi datzsi `niste exemple? Merci`anticipat:D:D[funda]
De ce nu merge FIFA 08 fara CD?
Cat de plictisitor! In ultimul timp, pe TPU apar doar intrebari fara nici o noima, puse doar din lipsa de ocupatie. Majoritatea se rezolva cu un simplu search pe google! Fratilor, chiar asa de greu...? (mai mult)
Un tânăr licenţiat, muzician şi ziarist vă propune un mic exerciţiu de imaginaţie : http://think.hotnews.ro/romania-fara-ion-iliescu.html. Exista această posibilitate?
vreau si eu sa stiu cum se adauga niste persoane la cei mai buni prieteni pe hi5? mersi:*
De unde pot descarca melodia o-zone dragostea din tei? Primul raspuns coresct Funditz@
As dori sa stiu cum aflu daca mi-a raspuns cineva daca i-am trimis mesajul la Contact?
Există vreo speranţă pentru cei morţi?
Stiti un site de pe care pot citi povestirea romanului La Medeleni? va roog mult ...Promit Fundita!
Ce se întâmplă cu noi când murim?
Hey, de curiozitate cu ce medie ati incheiat anul? Eu una cu 9.94 si astfel m-am facut si cu un telefon...:-)
Se vor sfârşi vreodată războaiele şi suferinţa?
Am unghiile foarte urate, uascate. ce sa fac?
Îi pasă într-adevăr lui Dumnezeu de noi?
Vreau si eu niste replici care fac haz de necaz! Cele mai bune primesc
Stie cineva niste site-uri de unde imi pot schimba numele la hi5 cu diferite scrisuri?:D. ofer
ce pot face cu punctele acumulate? De exemplu eu am:1647 puncte (91 in ultimele 7 zile)Ajuta la ceva? Mulumesc:p
Spuneti-mi si mie niste filme faine cu animale. :)
As dori sa stiu ce se intampla de nu-mi mai apar intrebarile pe care le pun la TPU gastronomie asa cum imi apareau inainte chiar daca ma semnam anonim si ce as putea face pentru a-mi aparea din nou intrebarile...? (mai mult)
Nu stiu ce sa fac si afara ploua imi dati va rog si mie o lista de 5-10 site-uri ca sa nu ma plicti si daca tb sa imi fac si cont pe acele site-uri si mai bine. DAU FUNDA#############%%%%%%%%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$$...? (mai mult)
Ce credeti despre fericire? Dar despre familie?
Ce jocuri browser care nu necesita descarcare stiti?
Ce faceti ca sa alungati plictiseala?
Am in casa o portiune in care mereu este asa... umbra, iar eu ma sperii sa nu fie vreo fantoma. Nu ca as crede in ele, dar in ce altceva sa cred ca este? Creste din ce in ce mai mare, acum aproape ca? (mai mult)
Imi puteti spune niste porecle pentru numele Adriana?
Spuneti-mi si mie promotii la concedii in malta cu tot cu zbor sau in praga vara aceasta prin august!
A fost sau este cineva la liceul Hogas-filologie(Piatra-Neamt)? Puteti sa-mi spuneti cam cum e? Avantaje si dezavantaje. Multumesc!
Buna:) trebuie sa fac niste filme pe dvd-uri. Problema e ca nu stiu cum sa fac sa apara subtitrarea o data cu filmul, pentru ca o sa l urmaresc pe dvd...si inca ceva...la ce viteza trebuie sa l fac?
Credeti ca daca adminii de la TPU ar aplica "la sange" regulile de publicare a intrebarilor (dpdv gramatical, sa nu apara "ca", "sh", "tz" etc) abia ar mai aparea ceva intrebari pe site?
Am vazut recent un film pe Hallmark era despre o adolescenta care intrase la colegiu, s-a mutat din oras si a incepu sa bea si sa mearga in cluburi si si-a facut o prietena, Sheena(colega ei de camera)...? (mai mult)
Sunt noua aici pe TPU, si vroiam sa va intreb daca va place noul meu single, Disco Romancing? Il puteti gasi aici --> http://www.youtube.com/watch?v=n-BJHCFoUH4
Cine stie cum se numeste melodia care cinta la publicitatea cu Campionatul Fifa?
Cand afli ca un user TPU.ro are cancer, ce ai dori sa ii transmiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!