Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Mi-ar trebui un site unde gasesc subtitrari in limba romana pentru filme.Subtitrari care nu sunt facute de toti oamenii care au chef sa faca subtitrari si sa le puna pe net.As dori site/site-uri unde gasesc...? (mai mult)
stiti cumva un site unde as putea gasi complet ingredientele la pepsi?
As vrea si eu sa stiu daca a luat cineva Bursa de merit pe semestrul 2 (la liceu).
Hei! Buna! In primul rand va urez tuturor utilizatorilor TPU care sunteti la scoala/liceu, deci au vacanta de vara, sa aveti o vacanta frumoasa si distractiva. :) Acum am si eu o intrebare:...? (mai mult)
Era inainte pe jocurile alea pentru televizor un joc legend ball(king) sau ceva de genu asta mergeai printr-o padure te luptai... Stie cineva de el daca este cumva si pentru calculator? Dau si funda daca? (mai mult)
Cine a este in anul 2 la stiintele eductiei in iasi la cuza? vreau si eu niste lamuriri in legatura cu unele examene.va rog mult sa ma ajutati.multumesc
Http://www.tabu.ro/articol_7682/stiai_ce_e_acela_un_freegan.html Ce parere aveti despre freegani si stilul lor de viata? Colecteaza din tomberoane mancare, electrocasnice, haine, tot ce mai poate fi...? (mai mult)
Heeeey! Care este fontul [ stilul cu care sunt scrise] versurilee din acest video?;;) Dau funda la primul raspuns corect! http://www.youtube.com/watch?v=owTmJrtD7g8
Heyy!:X Am vazut mai demult pe hi5-ul cuiva la: Despre mine...niste chestii completate...adica era un fel de tabel. De exemplu: Nume:_____________ Prenume:____________ Si? (mai mult)
cam dificila da ma rog, imi incerc si eu norocul. am cont pe youtube dar atunci cand mi l-am facut am specificat adevarul, adica ca sunt din romania, si cine foloseste mult youtube...? (mai mult)
Buna:-* spuneti-mi si mie cum sa pun emoticoane la : Despre mine...pe hi5:D
Tocmai am citit un articol ce spunea ca obiceiul de a bea este contagios. http://www.tabu.ro/articol_7743/stiai_ca_obiceiul_de_a_bea_este_contagios.html Bun, deci sansele sunt de 154%. Mult mai mult...? (mai mult)
Stiti cum se scrie Mew Mew Power da asa cu niste litere mai smechere?
am si eu o intrebare, pot sa ma epilez in zona inghinala daca am doar 15 ani? nu prea stiu mare lucru despre aceasta! va rog ziceti-mi
Brazilia, China, India, Rusia, Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii sunt superputeri? Ce parere aveti? Asa am citit de pe net. Dupa punctul meu vedere mai este si o superputera: Japonia....? (mai mult)
Am o matusa fanatica religios. Si barbatul cu care am iesit mai demult, a vrut a doua sansa si a doua zi avea la mess o poza cu el si fosta. Matusa mea zice ca Dumnezeu ma pedepseste pentru ce am gresit...? (mai mult)
Cum o conving pe mama sau pe tata sa imi i-a ce vreau? =))
Merge cineva la yoga? Ce trebuie sa stii cand vrei sa mergi la cursuri de yoga? Cum te imbraci? Te schimbi acolo? Cat costa?
Ce ii da omului valoare? Cand spui despre cel de langa tine e un om valoros? Ce calitati? Ce aptitudini? Ce?
Romania ce tara e: lumea a doua sau lumea a treia? Ce inseamna lumea a doua si lumea a treia?
Ati lucrat vreodata la domiciliu? ma refer la ofertele cu pixuri plicuri si alte lucruri? e o mare minciuna sau e adevar? daca ati lucrat sau stiti ceva care e adevarat ma puteti ajuta si pe mine cu o adresa...? (mai mult)
Ce sa fac cand ma plictisesc? Am incercat cam tot: am citit, m-am uitat la TV...
Nu e o intrebare, vreau sa va povestesc ceva ca sa vedeti cat de departe poate ajunge prostia unei fete:|deci, e vorba despre "matusa mea" cum se zice, ca na, traieste in concubinaj cu unchiul meu,...? (mai mult)
Cum vi se par biscuitii belvita start cu cereale integrale si cei cu cacao?
Daca ai ramane blocat cu mine in lift timp de cateva ore... ce ai face? (pls fara perversiuni :) )
Ce parere aveti despre Organizaţia Naţiunilor Unite?
Unde se afla sediul al Patriarhiei Ecumenică de Constantinopol?
Vreau sa va spun ca toate id sunt pe un site da nu mai stiu pe care si eu nu am apukat sa mi-l sterg stie cineva ce site este?
Ce parere aveti despre Catedrala Mântuirii Neamului Românesc?
Salutare scrie-ti va rog mult, niste link-uri cu jocuri virtuale, ca de ex site-ul www.ourworld.com,numai sa fie gratis. mersi mult :*
Ce jocuri virtuale stiti? in care faci avatar si alte chestii si cu instalare daca e! MERSI ANTICIPAT
Vreau si eu exemplu de telefoane cu 3g. care sa nu fie de fite. DAu fundita
Va plac florile? Eu sunt nebun dupa ele. Imi plac cele netaiate (in ghiveci/natura), dar am o slabiciune pentru frezii. Voua ce flori va plac?
De ce nu pot primi e-mail-uri pe adresa mea de E-mail? Mai multi au spus ca mi-au trimis e-mail dar eu nu l-am vazut! si imi scrie acolo ca nu am niciun mesaj! Dau fundita daca imi spune cineva cum sa pot...? (mai mult)
Mi lasati si mie commuri va rog http://yle-ingeras.hi5.com mersi :*:*
Ce este... fundița asta?
Ce prieteni omu nu mai poate de durere si voi ii faceti mai rau refuzindulmam lamurit ca uni va bateti joc
De ce Romania si Moldova nu ajuta pe aromani, istro-romani si meglanoromani? Noi, romanii si moldovenii, suntem inruditi cu ei. Sunt fratii nostri! In mod normal, trebuie sa-i ajutam pe ei.
Exista localuri (restaurante etc.) in Romania cu paturi, in loc de mese?
Exista tari comuniste la ora actuala in lume? Daca da, ce tari sunt?
Fetelor pe cine preferati :Edward sau Jacob (Twilight)
Care imi poate da pe privat un cont fain(mising-nin) la naruto-arena?
Stiu ca am mai pus o data intrebarea aceasta dar am nevoie de mai multe raspunsuri :Mi se inchide calculatorul asa din senin ca si cum s-ar lua curentul.Si uneori cand il aprind din nou se aprinde un pic...? (mai mult)
Buna Deci...eu si cu cea mai buna prietena ne-am certat din cauza ca ea era cu un tip dar tipul i-a dat papuci pentru ca a aflat ca i-am sp lu prietena mea ca as vrea sa am si eu un prieten cum e el...acel? (mai mult)
Voi de ce v-ati facut cont pe TPU?
Cine e la liceul Maria Teiuleanu din pitesti? sau cine vrea sa intre? vreau impresi despre profesori, colegi;)...etc. multumesc:)
Chiar a murit Justin Bieber? De ce? Imi plac toate melodiile lui, dar cate are si care sunt?
Daca ati ascultat coloana sonora din Braveheart, cum vi s-a parut?
Am o nedumerire. Asara am visat ca era sf lumii.Era furtuna si eu eram cu pr mea cea mai buna pe bicicleta mergand spre scoala. Ea mergea foarte taree cu viteza printre masini si am cazut d vreo 3 ori....? (mai mult)
Cum devin experta? (sunt fata!)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!