Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
V-i se pare corect ce vedeti aici http://www.youtube.com/watch?v=0_QGdIwNk_Q, de ce?
Ce ziceti de aceasta drama: "vdc.sa iti cumperi pate de porc, si cand ti-e foame si vrei sa mananci, sa-l scapi pe geam(stau la camin si nu am frigider ca e camera prea mica). iesi noaptea pe intuneric...? (mai mult)
Mamaliga ingrasa?
Nu obisnuiesc sa pun asemenea intrebari, dar sunt intr-un mare impas.Habar nu am ce sa-i iau cadou iubitului meu, intrucat in curand implinim 1 an de relatie! Ceva simbolic, nu ceva ca si cum ar fi ziua...? (mai mult)
Daca sterg pe cineva din lista de mess mai apar la el in lista sau nu?
Unde este cel mai bine s iti faci un piercing? Eu din cate am auzit... toate dor si sunt napja.
Unde va tineti prezervativele?
PLS! FUNDA! dati. mi si mie vreo 12 ex de genu :corsica-frantei, sicilia-italiei...intelegeti? MS:*
Mi-am activat extraoptiunea cu internet pe mobil de la Vodafone, mi-am instalat mini opera si de ceva timp nu mai merge sa intri pe messenger de pe telefon:|Stiti care ar fi problema? Cei care folositi...? (mai mult)
Eu si iubitul meu aniversam 2 ani de cand suntem impreuna! Poate cineva sa-mi dea idee de un cadou simbolic? Sunt in pana de idei! Poate fi haios, dulce sau oricum...Multumesc anticipat!
Ce inaltime credeti ca este ideala pentru o fata?
Luni avem campionat la fotbal in sala si pana la urma am prins si eu echipa. #:-s Noi am stabilit cateva reguli: 1.Sa jucam in pase; 2.Sa nu tragem de la mare mare mare distanta; 3.Sa nu driblam...? (mai mult)
De unde pot downloada Sims? Am încercat mai multe site-uri, dar nu a mers. Mai ştiţi voi altele? Sau e neapărat să am CD? Mulţumesc. :)
Va place iyaz si muzica lui?
Cum pot sa sterg si eu contul dupa TPU?
Am o mare problema.Am o imprimanta canon mp160.Am incarcat tusurile de curand si am tras doar cateva foi acum vreo luna.Acum am vrut sa imi scot niste referate si cand deschid imprimanta imi apare E5, ...? (mai mult)
Cine iubeste cultura Hip-Hop?
Cine va castiga Eurovisionul? Pentru cei din strainatate, ati votat pentru Romania? Pentru cei din tara, ce tara ati votat? Ce melodie preferata aveti? Ce melodie nu v-a placut? Va bucura ca Romania...? (mai mult)
Cine a iesit pe primul' loc la Eurovision si pe cat a iesit Romania? :>?
Cum as putea sa va multumesc pentru ca ma-ti ajutat!?
Buna tuturor. Am si eu o intrebare legata de piercingul in buric, daca ma poate ajuta cineva. Mi-am facut acum 2 zile piercingul la un salon autorizat cu instrumente sterile totul ok, bijuteria din titan....? (mai mult)
Am lg cookie (roz :D) si vreau sa mi-l schimb, bineinteles ca mai dureaza pana cand strang toti banii. Vreau sa-mi cumpar un nokia n76. Am nevoie de sfaturi. Sa-l tin pe cookie sau sa cumpar nokia?
Cum as putea castiga bani stand la pc. eu fiind handicapat
Cine vine la o sueta saptamana viitoare in Bucuresti? Nu v-ar place sa ne adunam cat mai multi sa povestim, sa ne amuzam? Deci? Sunteti de acord?;;)
SG*U telenovela sau sci fi?
Oameni buni, ajutati-ma va rooooog! In ce episod din "State de Romania" s-au folosit elemente din stilul lui Michael Jackson? Va rog mult spuneti-mi...
Hola de nuevo, sughit zilnic de la ce o fi? efectele organismului sau ma pomeneste cineva? ce inseamna a fii pomenit ca nu inteleg. Lumea zice ca pomeneala e minciuna altii zic ca te pomeneste o fata sau...? (mai mult)
Va rog mult cine stie engleza luati id-ul meu florydanyela. plss cine ma poate ajuta cu un test la engleza? ca am luat nota 7 si a zis sa il facem acasa din nou si ne marestye nota
Cum/ prin ce metode faci un baiat sa se ataseze, cat mai repede si de durata, de tine?
Ce rol au fundoacele, voturile si functia de raportare a intrebarilor/raspunsurilor, in afara de crearea unor grupuri care abuzeaza de ele? As dori, daca e posibil, niste raspunsuri cat de cat ancorate...? (mai mult)
Ieri am vrut sa mor.Am avut probleme majore, ei bine pina azi s-au rezolvat.Si cineva mi-a trimis acest videoclip care imediat mi-a redat cheful de viata.Consider ca daca pot sa fac macar un om sa zimbeasca...? (mai mult)
Cum pot sa invat astfel incat sa retin mai bine definitiile sau lectiile de la scoala?
Am un iubit ce va pleca curand la nevasta lui.Ma simt batrana dupa ani...(6) Mda! Denumirea mea este "amanta", stiu am acceptat, am vrut, dar nu stiu cum sa mai fac sa trec peste asta fara sa ma doara? (mai mult)
La teza la mate am gresit cateva subiecte si cred ca o sa iau nota mica :(((de exemplu 7) si mama mea se va supara si cred ca nu o sa ma mai iubeasca.Adica ma pun in locul ei:Copilul meu sa ia o? (mai mult)
Pe cine ati pune expert TPU? :)
După voi, cine va catiga Cupa Mondială de Fotbal din Africa de Sud?
Cine se uita la filme de groaza? care film va speriat cel mai tare?:>mersi anticipat:P
Sunteţi de acord că Scoţia să devină un stat independent şi nu mai depinde de Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord? Am auzit că scoţienii vor să fie indepedenţi.
Cine imi da sh mie un mic discurs pentru doamna didiginta la sfarshit de clasa a 8-a?
stit ce as putea sa folosesc pentru a face un filmulet cu poze, cu cateva efecte si o mel p fundal, eu am incercat cu ProShow Gold dar nu mi se pare prea bun...stit vreun program asemanator? PLS
Ziceti trei cuvinte care va vin in cap dupa ce cititi asta : bleach! :)) fundita pentru cele mai neboone :)
daca rup din camp un buchet de flori, pentru a le oferi unei doamne sau domnisoare? e bine?
Metin2! Stie cineva de unde pot descarca sever privat? Dau funda :)
Cineva mi-a spart parola de la mess si nu mai pot intra pe acel id.Ma puteti ajuta cu un site ceva ca vreau neaparat sa recuperez acea parola :D
Deci vreau sa imi pun pe spatele unui tricou alb numele meu si numarul.pentru. ca am campionat de fotbal. cam cat ar costa ca stiu unde sa ma duc.in obor? mai mult de 30 RON.si cum as putea sa imi fac....? (mai mult)
Va place piesa diego gonzales-responde?:X
Ce inseamna "ntz"?
Daca iau din parc o floare, un crin frumos, pentru a-l oferi unei domnisoare, unei doamne, e gresit?
Metin2! Cum adica sever privat? Eu vreun site sau ce?
A mai cazut o stea.Jean Constantin a murit! Oare de ce trebuie sa moara toti artistii adevarati ai Romaniei? Dumnezeu sa'l ierte!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?