Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Funda! care credeti ca este rostul filosofiei?:D
Hey TPU-istilor; ) dati-mi plz niste site-uri ceva cu teste in lb engleza! sunt in cls a 7-a si vreau sa vad daca totusi am acumulat ceva, imi place fff mult si vreau sa vb fluent ...deci... plz :P da? (mai mult)
Care sunt asemanarile si deosebirile intre republica si monarhie? cine ma ajuta?
Cine ma ajuta si pe mine? Care sunt diferentele intre monarhie si republica?
Imi dati va rog exemple de obiecte des folosite care au forma de trunchi de con sau sfera :D multumesc mult
:-? sunt tare curioasa dc unii sunt atat de comozi cu postari de genul "vreau si eu melodii de genul cutare sau cutare, ma rog, si linkul dp youtube de la melodie"dar cum cei care (eventual) raspund...? (mai mult)
Buna am un nokia 1662 si cand il deschid imi apare pe ecran introduceti sim am cartela de vodafone dar nu stiu ce trebuie sa-i fac ca sa intru in meniu? va rog mult ajutati-ma :*:*.
Salutare. Ma puteti ajuta?! Am AVUT 3 prietene. Cu una m-am certat din cauza ca ea [la 12-13 ani] are "iubit " si sta numai cu el... Se da mare si tare, ca ea are "iubit" si eu nu. Il primeste la ea in? (mai mult)
Am nevoie de o sugestie.Sambata ma duc la ziua unei prietene foarte bune si nu stiu ce sa ii iau cadou. Ce imi recomandati? [nu ii stiu marimea la haine] multumesc.
Sunt tunsa pana la coasta da vreau ceva mai scurt imi dati niste sugestii va rog?
As vrea un hamster ce culori pot avea hamsterii?
Ce parere aveti despre Jean Constantin? si despre faptul ca a murit?!? mie personal imi pare tare rau.mereu mi-a placut de el, mai ales in BD ca si Patraulea.
Care ati mai trecut printr-o despartire, apoi v-ati impacat dupa o perioada cu acea persoana? Eu ieri m-am impacat cu fostul meu prieten dupa o despartire de 4 luni, dar pot spune cu mana pe inima ca...? (mai mult)
am pus o intrebare cu anonim. dc nu apare pe site?
Hey am 15 ani si am un pic par la buric sa un pic mai mult si pe burta dar se vede dar un pic mai greu dar a crescut ceva spuneti-mi va rog este posibil ca in cateva luni sa-mi creasca mai tare parul...? (mai mult)
T. T dati-mi si mie un site de unde pot vedea online sau descarca Bleach Movie 4 :X plzzzzz xD dar care sa mearga
As vrea jocuri pentru Mp4 Games care arata asa http://www.oursbiz.com/Products/b/205/3-0-LCD-Mp3-Mp4-Game-Player-with-Card-Slot-3-Mega-Camera-475220.jpg
Nu stiu de ce mi se tot sterg intrebarile ce caracter irelevant domne ca n`am zis nimic rau.DEci ingheata anul, s`a anuntat oficial la stiri, profesorii astia nu se gandesc ca nu fac nimic bun din asta?:-l...? (mai mult)
Credeti in vraji
Cine ma ajuta cu un cont pe bestwap? am luat ban si nu mai pot sa mi fac alt cont...nu mi l valideaza echipa
Am primit ban pe bestwap si am nevoie de ajutorul cuiva sa mi faca un cont. Ma ajutati va rooooog?:D
Anul trecut, la liceul la care doresc sa ajung ultima medie a fost 9.14 Insa eu am media de admitere 9.10 Intrebarea este : Am sanse sa ajung la acel liceu?
Doar celor care cunosc ambele perioade! Dati exemple de " mai bine " in invatamant inainte de 1989. Exemple de " mai bine " in invatamantul de acum!
Cine credeti ca va castiga finala Cupei Romaniei in aceasta seara? Eu sper sa castige echipa mea de suflet, echipaa pe care o iubesc CFR Cluj:x
De ce nu mai sunt cum eram odata? :)
Azi a murit actorul jean constantin, ce parere aveti despre mare actor al nostru? dumnezeu sa-l odihneasca in pace:(
Ati terminat cu tezele?:D eu mai am maine la romana:(
Heeey! hamsterul meu a murit de curand(era batran)iar acum mi-am luat altu:X:. nu prea stiu ce fel de hamster e.cred ca e sirian, nu stiu dati-va si voi cu parerea http://www.consolegames.ro/forum/attachments/f63-pets/1794d1218630401-papagal-pesti-caine-sau-pisica-hamsteri36.jpg....? (mai mult)
Stiti cumva unde pot gasi simfonia 40 a lui mozart, pe note? Va rog, o caut de ceva vreme. Ms. :*.
Hey! as dori ceva nume pentru aspectul idului cand tr eu mesja esi vb cu cineva)de ex bomboana mentolata, wait a minute chesti de genul acesta ofer fundita celui mai bun pa.
De 1 iunie (ziua copilului) se face scoala?
Am primit cartea "Romanul adolescentului miop" de Mircea Eliade.As vrea sa ma apuc sa o citesc, imi spuneti pe scurt despre ce este vorba sa stiu daca merita?
Stiti cumva de ce in fiecare an la Eurovizion sunt cateva tari(Marea Britanie, Franta, Spania si Germania) care sar direct in finala?
Stiti site unde pot sa citesc carti online de dragoste? dau fundita :D;;)
S-a mai stins o stea a artei teatrale si cinematografice romanesti:JEAN CONSTANTIN. Un gand sincer si pios pentru inagalabilul om ce a fost in viata de toate zilele!
Voi prin ce programe editati pozele?:)
Cine vine la becksperience? Concert tare si multa bere.
Va plac filmele indiene? Ce ziceti de acest site http://indianforum.forumgratis.ro/
Imi puteti spune un program care taie filme? Daca stiti va rog sa imi spuneti si cum se foloseste? Sau un program care uneste filme.
Romania merge mai departe la Eurovizion? Am intrat in finala?
Am fost banat pe Bestwap. Ma ajuta si pe mine cineva cu un cont nou va rooog?
Stiti teste psihologice in care sa afli ce meserie ti se potriveste? fundita :D
Ce ati schimba in viata daca ati avea sansa de a va mai naste o data?
Vreau sa ma duc in luna de miere singur, credeti ca e realizabil? Care ar putea fi urmarile?
Cum comentati citatul " Ne cunoaştem numai când ne găsim în faţa propriilor noastre limite"? (Marchizul de Sade)
Am o mica problema cu care cred ca se confrunta multi oameni:frica de dentist.Stie cineva cum pot scapa de frica asta?
Ce va bucura cel mai mult?
Ce tari din semifilana 1 Eurovision merg in finala?
Un clasament al melodiilor de la eurovision 2010 dupa parerea vostra? 1.armenia -eva rivas - apricot stone 2.paula seling si ovi - playng with fire 2.franta - jessy matador- allez ola ole 3. moldova-...? (mai mult)
Deci, vreau mai multe pareri, sa vad daca ce cred eu e bine:D Am o prietena care e cu cineva mai mare decat ea cu 3 ani, ea are 15 ani, si cateva luni. ea e impreuna cu acesta de aprox. un an.Credeti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?