Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Imi ziceti pls niste jocuri de gen world of warcraft dar la fel de faine?
Ca sa iei traseu(referitor la scoala de soferi) trebuie spaga sau se poate si fara? Eu nu cred ca mai e posibil sa iei traseu fara sa dai banii! Voi ce credeti?
As avea nevoie de niste citate frumoase de scris in sonete.Stiu ca ar fi frumos sa scriu ceva de la mine, dar nu sunt ale mele sonetele, eu doar ajut pe cineva si acea persoana doreste citate...Va rog.Ma? (mai mult)
Cum ati fost in liceu(adica tocilari, smecherasi, cuminti, etc)? v-ati schimbat?
Cum se fac puncte la abonamentul de pe telefon?
spuneti'mi cum sa dezinstalez programul acela pentru messenger care atunci cand intra cineva spune 'intra unu' cand iese spune 'o iesit altul'. Spuneti'mi cum sa il dezinstalez ca ma enerveaza,? (mai mult)
Uitati ce am gasit pe net pe wikipedia despre zeita diana : Diana este zeiţa vânătorii din mitologia romană, fiind echivalenta romană a zeiţei Artemis din mitologia greacă. Diana era adeseori...? (mai mult)
Cum este mai bine : 1. Sa pun staniol si sa fac gaurele cu scobitoare sau ce am la indemana peste care sa pun carbunele si apoi sa imi savurez narghileaua? Sau 2. Sa pun o placuta de metal cu gauri deja...? (mai mult)
am auzit zilele astea la vibe o fm o mel, tot ce am retinut melodia este cantata de un barbat in franceza mai mult vorbeste, si este dance house are pe fundal si saxofon, cine a vazut K1 aseara...? (mai mult)
Ce parere aveti despre orasul Brasov?
Link Park:Care este cea mai buna melodie a lor?
Ma inteleg foarte bine cu un baiat de cateva luni suntem de nedespartiti dar ne-am certat foarte rau si s-a terminat prietenie noastra acum sunt foarte suparata nu imi mai revin si mereu simt ca nu mai...? (mai mult)
Care e cea mai dezvoltata tara din lume? Multumesc!
Care e cel mai mare oras din Romania in afara de Bucuresti? Multumesc!
Mi-am facut recent un blog pe bloguri gratuite.com si as vrea sa stiu cum as putea sa-l personalizez, sa pun poze ca nu stiu de unde, sa schimb culorile la fubdal si sa pun mai multe date despre...? (mai mult)
Mi-am facut un blog recent pe blog gratuit.com.Cum as putea sa-l personalizez? In sensul ca sa imi pun poze, sa schimb culorile la fundal si sa scriu mai multe date despre mine.Multumesc!
Am si eu o mareeee rugaminte la voi! in seara asta ma duc la un majorat si vreau sa fac ceva la caterinca...m.am gandit sa pun un portofel iar in el sa fie niste acte, adica un buletin sa ii fac la kterink? (mai mult)
Ati vazut filmul the wolfman? nu e tare?:D
Cati litri are o cada din baie? vreau sa pun lapte si nu stiu cat imi trebuie ca sa calculez pretul...
Am 16 ani jumate si fac 40 de flotari. Ce as putea face sa ajung la 100 mai repede :D ca sa am ceva forta in brate.
Cine sta in Bujac?
Mi-am incarcat cartusele la imprimanta CANON MP140 in decembrie, si a venit un baiat sa mi le bage.Acum, din pacate nu este in oras si nu stiu cum sa le fac, pentru ca nu cunosc inca altul.Imprimanta...? (mai mult)
Va rog am si eu nevoie de un program care sa faca zoom si sa clarifice in acelasi timp poza :) cum sunt cele de prim filme cu care maresti si vezi numarul la masina ceva in genul. Multumesc!
Ce parere aveti de Hannah Montana? Va place sau e naspa? Mie mi se pare naspa. Preferintele difera. Nu o sa dau stupid la cei care zic ca le place. Vreau doar niste pareri. Cat mai multe.
Care e cel mai bun si mai hidratant dar si cu mirosul cel mai placut? in afara de velvet rose ca il am http://www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-buzelor/Balsam-pentru-buze/NIVEA-Lip-Care vreau ceva subtil...? (mai mult)
Infiintez o campanie anti-Justin Bieber! Cine se alatura?; )) Ce parere aveti despre: http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is? Eu zic ca e de 1000 de ori mai bun decat Justin si waw baiatu asta chiar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre porecla asta,, Cioby"? Este ok?
Hey! Am vazut mai demult un film cu o pisica si doi caini ce se hotarasc sa plece de acasa, intrucat credeau ca familia lor s-a mutat in alt oras, dar plecase doar intr-o vacanta:-? Stiu ca raman cainii...? (mai mult)
La ce magazine sa imi iau role? Sa fie maxim 150 ron ( nu imi pot mari bugetul :| )...Astept linkuri si sfaturi... Dau si fundita :)
Vreau siteuri cu desene in creion dupa care sa fac si eu un link ceva :)funda
La ce magazine sa iau role? Sa fie maxim 150 ron...( nu doresc second-hand). Astept linkuri si sfaturi. ( nu imi pot mari bugetul :| ) Dau si
De ce tocmai acum apare la protv "Viata de dupa cutremur"? Pt ce e emisiunea? Va veni intr-adevar un cutremur mare ca in Chile? Am vazut pe net ca sansele de 80% va fi sa vina un cutremur de peste 6 grade...? (mai mult)
De curand am aflat ca media mea de admitere la liceu va fi mult mai mica decat ma asteptam! Ma descurc mult mai bine decat unii colegi din clasa la majoritatea materilor dar nu inteleg deloc matematica,...? (mai mult)
Cum vi se pare liceul pedagogic din Constasnta?
Cei care aveti cont pe trilulilu.ro ati comandat vreodata tricouri, brelocuri sau orice altceva? Cum ati procedat?
La ce hipermarketuri( real, auchan, carrefour sau cora) au role bune? :d Si sa fie maxim 150 ron.( Si fara second-hand, okazii) Astept sfaturi si linkuri. Dau fundita
Dau fundita pentru cine imi da si mie un link de unde pot downlada free sau vedea pe net free filmul "elle: a modern cinderella tale"
Cine imi da un link cu un program care sa modifice tipul unui video ex: din wmv in avi
De ce exista atata "neghiobie" pe acest site? Un user incearca sa va amuze(adica eu)si altul fara minte la cap imi raporteaza intrebarea care am postat-o la Trivia, ca avand caracter irelevant.Eu cred...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=s088nCYQUts&feature=related care e mariana si care e analia cea adevarata?
La ce hipermarketuri( real, auchan, carrefour sau cora) au role bune? Si sa fie maxim 150 ron.( Si fara second-hand, okazii) Astept sfaturi si linkuri. Dau fundita :) :)
Am un prieten caruia i s-a stricat pc-ul cel nou si a fost nevoit sa ajunga din nou la cel vechi; un pentium3.lui i plac foarte mult jocurile de footbal si nu stiu ce sa i recomand pentru pentium 3.ma...? (mai mult)
De ce nu merge sa dau funda? :(( Tin minte ca mai demult am pus o intrebare si am vazut o fundita cenusie langa primul si singurul raspuns dat de o persoana, dar am observat ca atunci cand raspund mai...? (mai mult)
puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste mesaje pentru poze pentru hi5, adica cand pun poza pe hi5 sa scriu un mesaj, stiti voi mai bine dau fundita:*:*
Cum fac cont pe locmt2?
Nu mi se deschide metinul de la ceva numit Start Patch de unde il iau si de care imi trebuie?:((
as vrea si eu un site pentru modificat poze si care le pot download!:-*:-*
Cine e fan mircea badea? de ce?
Am auzit ca Nostradamus prezicea toate acele lucruri nu pentru ca ar fi avut puteri paranormale ci pentru ca a descoperit ca istoria se repete. puteti sa-mi dati mai multe detalii? cum a putut descoperi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.