Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Stie cineva, aproximativ macar, cam cu cat se impozitau salariile pana in 1989?
Ce nume credeti ca este diferit fata de altul? Exemplu:Rozalinda
Cum se invata istoria? eu o invat pe de rost, azi stiu, dar maine la teste nu mai stiu NIMIC! help! cum sa o invat? va multumesc
am si eu nevoie de un site in care sa gasesc despre costume populare in alta tara sa scriu despre ele am nevoie va rog :) funda :P ca da obicei
De unde pot downloada videoclipuri cu spectacole de balet? Ofer
Intrebare pentru RalucaTPU Este ceva rau daca punem intrebari in numele cuiva?
Ma poate ajuta cineva sa gasesc o melodie. Ii ceva de genu: clooooooose your eyesss, leave/live the outside world. Nu am gasit-o niciunde.
Credeti ca Elena Basescu ar putea supreietui o ora cu salariul de 10 milioane
Cine este din Tulcea si are chef de o partida de jogging?
Ce s-a intamplat cu forumul http://forum.oneden.com/? Stie cineva cand isi va revenii?
Daca vreau sa intru la un liceu la un profil sportiv trebuie sa dau o proba? Sau cum se intra pe profil sportiv?
Cine imi poate spune cind va avea loc Eurovisionul 2010?
Niste jocuri rpg online? Dau funda :)
Cum imi pot sterge intrebarile? am trimis aseara un mesaj, sus la CONTACT si nici pana acum nu mi s`a sters nimic! mersi
Ma pot conecta la internet fara sa platesc un credit suplimentar eu avand un Samsung S5230...sunt ceva programe care trebuie sa le instalez in telefon?
am un telefon samsung S5230 si mi-am activat sa am internet prin webnwalk si nu stiu daca ma taxeaza suplimentar pe langa abonamentul care il am, spuneti-mi va rog.Multumesc
Buna tuturor.sunt noua pe aici si vad ca se discuta fel de fel de chestii asa ca indraznesc si eu sa pun o intrebare poate gasesc un raspuns.Eu si sotul meu ne dorin foarte mult un bebe :D, facem sex in...? (mai mult)
Ajutor! mi-am scapat telefonul in apa, l-am lasat vreo 3 zile sa-si revina dar nimic! nu se deschide dar nu miroase a ars sau...credeti ca va mai merge?
Ce are TPU? cand dau la prima pagina uneori nu apare nimic, sau cand dau la intrebarile mele nu imi apar ultimele intrebari
Care e diferenta de compozitia masica si comp. molara? dati-mi un ex... (ca dupa aia imi dau seama )x_x plssss
Ce revista cumparati mai des: OK!, Bravo, Bravo Girl, Popcorn, Ciao!, Spy, The One, Elle?
Buna :)! Are prietena mea o problema : ea beneficia de bursa "bani de liceu " si are 16 absente nemotivate. Din cate stie ea pentru a putea beneficia in continuare de acea bursa nu trebuie sa aiba peste...? (mai mult)
Hello, sunt in clasa a 7-a si am teza azi la romana (nu e teza unica) de la 1 la 3 si mi-e putin frica desi toata lumea zice ca sunt buna la romana. Dar ne va da o parte literara si una nonliterara si...? (mai mult)
Buna seara.Am un laptop Samsung R60 si cam a fost virusat (merge greu). As dori sa formatez hardul si sa sterg windows xp, deci vreau sa fie gol.Stie cineva cum pot face asta?
Care stiti sa faceti mix cu cateva melodiii? spuneti-mi si mie vaa roooggG!
Cat de mult credeti in Dumnezeu?
Aveti cont pe Facebook? Cat timp petreceti zilnic utilizand aceasta aplicatie? Pentru ce il folositi mai mult, prieteni sau jocuri? Preferati Facebook-ul Hi5-ului? Am observat ca acesta din urma cam pierde...? (mai mult)
Bun găsit tuturor de ce fetele sau femeile care stau pe tocuri cînd sa descalţă au picioarele roşii, şi fierbinţi? Vă mulţumesc.
Sall all am si eu o problema am sims 2 pets si imi merge bine am angajat menajera barman gradinar exterminator dadaca si un antrenor pentru animale dar uneori cand vine cu masina antrenoru si masina raman...? (mai mult)
"Toata lumea e nebuma numai eu sunt sanatos!" Ce parere aveti?
Ce ar fi sa facem o campanie anti-manele? Aveti niste materiale anti-manele?
Salll alll am o intrebare cand am avut primul calculator la 6 ani am avu un joc cu o tipa cu par mov imbracata in haine metalice si primul nivel era pe un aeroport si trebuia sa impusti inamicii si sa rezolvi...? (mai mult)
Salll alll as vrea sa stiu daca zvonul cum ca trupa KAMELOT va veni in sibiu este adevarat sau ma rog spuneti-mi daca va veni macar in ROMANIA
Buuuna:* Stiti ce pot sa folosesc ca sa mi se inchida porii? :( Dar nu gheata pentru ca imi irita fata :D
Cine imi da si mie un link la reclama de la Linco, cu "Mama, de George Cosbuc. Am uitat cum incepe... mama face sandvisuri cu Linco" :D?
As vrea sa stiu ce medie de admitere are liceul Dimitrie Cantemir din Bucuresti
De ce "romanii" cred ca moldovenii sunt prost crescuti ca eu sunt moldovean si nu inteleg situatia asta. nu sunt toti la fel nu?
Dragii mei va salut pe toti! Vreau sa-mi deschid o afacere, am ramas somera si ma tot gandesc in ce directie sa o apuc. M-am gandit sa-mi deschid o placintarie, covrigarie sau un mag. cu produse naturiste.Am...? (mai mult)
De ce e lumea atat de rea? Pur si simplu nu inteleg. Toata lumea e falsa si vorbeste pe la spate. De ce trebuie neaparat sa criticam omul inainte sa il cunoastem cu adevarat? Azi am aflat ca multi din clasa...? (mai mult)
Ziceti'mi si mie niste site-uri din astea cu anunturi... unde poti sa pui anuntul fara plata... pls:*
Cum pot face si eu un video ca acesta http://www.youtube.com/watch?v=3cLiHQJc5z0&feature=channel ce program imi trebuie? sau cum? dau fundita :X
Ce parare aveti despre Republica Moldova?
Prezentatorul stirilor de seara de pe TVR1, la inchiderea editiei ne-a salutat astfel: "Va doresc o saptamana prolifica!", ce credeti c-a vrut sa spuna?
Cum este corect.sconcs sau sconx?
Cu ce floare te compari?
Care este primul cuvint rostit de voi dimineata chiar atunci cind va treziti?
Ma ajuta si pe mine cineva :-s...maine dau teza la rom si dau din Calin (file din poveste )nu-mi poate face si mie cineva tabloul de natura, nunta gazelor si nunta imparateaswca :D?
In ce episod Zoey din mew mew power este sarutata de Kisshu?
De unde pot lua tipuri de teze pentru cls a 6a? (la romana)
Am aflat cu ceva timp in urma despre un caz al unei fete, care avea mari probleme in relatia ei, iar printre explicatiile date era si aceasta: la inceput ma iubea foarte mult si de aceea ma batea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?