anonim_4396
| Anonim întreabă:

A facut cineva un video (e fake, dar ca exemplu) in care o fata si un băiat stăteau pe banca.La un moment dată apare o altă si se pune in bratele tipului,reactia lui a fost doar un wtf si se uitat la ea mirat.Iubita lui a prins-o de mana si a rugat-o frumos sa se ridice.Fata sa așezat iar si in continuare băiatul a stat, iar singurul lucru pe care la spus a fost ca nu o cunoaste. Iubita lui evident a devenit un pic mai agresivă si a inlaturat-o iar.
Eh, aici parerile devin împărțite.Pe lângă faptul că multe fete au zis ca iubita băiatului a fost prea calmă au mai aparut si speculații de genul: "Dacă iubitul meu făcea asa,avea o cearta monstru cu mine sau chiar devenea ex". Asta pentru ca din perspectiva lor băiatul trebuia sa reacționeze cumva in situatia dată (sa se ridice,sa o inlature).Iar uni băieți au comentat cu "de aia sunteti singure pentru ca aveti mentalitatea asta" sau "daca o împingea spuneati ca e misogin si agresează femei".
Eu sunt de parere ca ce-a de-a doua parte de comentarii (cea a unor băieți) a fost gresita,chiar consider ca intr-o situatie de genul băiatul putea macar sa se ridice, sau sa o de-a jos pe tipa nu sa astepte sa ii faca dreptate iubita.Mi se pare de prost gust fata de ea sa stai cu aia pe picioare fara macar sa reactionezi (Nu sa o lovești, dar macar sa te ridici).
Voi ce ziceți?
Cum ati vrea sa reacționeze partenerul? În ambele cazuri.

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Eu sunt clar de acord cu tine. Prietena lui nici măcar nu are de ce sa reacționeze la o nebuna, dar el, fiind oarecum agresat normal ar fi sa se ridice sa o împingă de pe el nu brutal dar efectiv sa o ridice și sa i spună sa plece, oricum era un gest deplasat, si dacă era singur tipul, sa se așeze una asa în brate cred ca ar trebui sa reacționeze negativ fiindcă e un gest deplasat dar unii probsbil ca s ar bucura.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

I-a placut caldura ei de a lasat-o sa stea, curvalai multi pe langa femeile neserioase da da

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru mgtow):

Da unii bărbați sunt mai permisivi mai ales dacă fata este pentru ei atrăgătoare fizic.Dar se poate întâmpla și la unele fete dacă băiatul este arătos și ele îi permit acestuia să le atingă și nu se simt deranjate.

| Naty1 a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Am întrebat, ca daca ar fi si invers aceias chestie.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Naty1):

În final în funcție de caracterul fiecăruia așa va acționa și se va comporta.Ce era anormal pe vremea bunicilor acum în ziua de azi este nu numai normal, dar ești văzut tu ca fiind anormal dacă nu faci ca ei.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Naty1):

Încă o chestie dacă fata nu ar fi așa de atrăgătoare, ca să nu spun altfel cu siguranță băiatul ar reacționa.Dar cum am mai spus unii ar deveni agresivi și unii te-ar respinge într-un mod civilizat, fără înjurături și agresiune fizică. Ține de educația fiecăruia și de felul cum înțelege ceea ce e normal sau nu în comportamentul lui.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

NU am de ce sa critic ce au facut cei doi, pentru ca nu ii cunosc. Viata lor, este viata lor. Asa ca nu exista o varianta corecta si gresita.Cat despre ce as fi facut eu... m-as fi dus pe alta banca.

| batranulintelept77 a răspuns:

Amenințările astea cu ceartă monstru și despărțiri mi se pare o mizerie. Dacă mi s-ar zice așa ceva aș propune eu despărțirea de bună voie.
Cât despre ce au zis băieții că dacă acționau altfel erau acuzați de misoginism, ce, nu-i adevărat? Nu m-ar mira. Ipotetic ai zice că nu, dar dacă era așa video-ul sigur se găsea cineva să comenteze "Totul se rezolvă cu dialog, nu era nevoie să o dai la o parte" sau chestii de genul.

| Naty1 a răspuns (pentru batranulintelept77):

Era vorba de te ridicat de pe banca, nu de lovit.

| Naty1 a răspuns (pentru batranulintelept77):

Si nu amenință nimeni pe nimeni in video.Au spus fetele prin comentarii ca lor nu le convenea ca iubitul lor sa aiba reacția aia si poate chiar se certau.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru Naty1):

Am găsit clipurile astea https://youtu.be/FPhKFZsQgKw
https://youtu.be/78qb0VcviVQ
Dacă te iubește cu adevărat și este băiat manierat îi explici politicos și nu o lași să se așeze în poală. Însă sunt băieți care dacă pentru ei fizic fata arată bine atunci le cam place faza asta.

| Naty1 a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Corect.Ma bucur ca ma intelege cineva in ce am vrut sa spun.

| NumaPompilius a răspuns:

Sunt de acord. Baiatul putea sa se ridice, nu sa stea ca o babă confuză și senila

anonim_4396
| Anonim explică:

Din cate am auzit pe net cică e bine să-ți mentii în frica partenerul sa nu cumva sa se obișnuiască și să fii băiat cuminte. Că altfel se desparte de tine, daca nu mai ai și alți admiratori.

Ce e drept e că în unele cazuri așa merge treabă, daca nu ai alte admiratoare iubita se desparte de tine laughing și dacă nu ai iubita dispar și admiratoarele.

| Naty1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu are nici o legatura cu ce am întrebat eu.
Am întrebat dacă nu era mai normal ca tu daca se pune cineva in felul asta pe tine sa te ridici pur si simplu.

anonim_4396
| Anonim explică:

Tipul trebuia sa o indeparteze.
"Cum ati vrea sa reacționeze partenerul? În ambele cazuri."
Nu e nevoie sa reactioneze pentru ca as reactiona eu. In ambele cazuri.

| Eisenheim a răspuns:

Simplu,voi nu știți de gluma oameni buni? laughing Ce relație e aia,iubire,daca la o glumă vă certați, sau îl/o părăsești, unde e încrederea, de ați mai fost împreună de la început daca nu aveți încredere unii în alții și nu știți de gluma, nu știți râde? laughing

| Naty1 a răspuns (pentru Eisenheim):

Nu ai inteles ideea.A facut cineva un video fake cu o situație dd genul, Nu o farsă iubitei.
Ce legătură are încrederea cu faptul că una sta in bratele tale si tu nu o dai jos, astepti sa o iau eu de cap de pe tine? Tu daca un băiat ar sta cu mana pe fundul sau sanul iubitei tale si ea ar sta asa cu mana lui acolo si ar astepte sa reactionezi tu ti-ar conveni?

| Anonim explică (pentru Eisenheim):

Cred că la Ciprian dafinescu se referă.
Da aia nu ai de ce sa râzi, poate numai cât de prosti sunt.
https://youtu.be/eBwoZSnzS_0

| Eisenheim a răspuns (pentru Naty1):

Așa e sânt diferite situații, e drept sânt și farse gen eu cu tine și încă una, niciunul nu ne cunoaștem, santem plătiți de o televiziune sa facem un videoclip de genul, situație în care totul e regizat, dar spectatorii nu știu asta happy

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

În primul rând ce persoană normală ar face așa ceva? Dar dacă te ia pe nepregătite, te ia prin surprindere, uite aici o situație. Vizionați doar primele 3 minute. https://youtu.be/qB6uJ9ZTy3Q