| Rebecatr a întrebat:

Am fost într-o relație, totul a fost frumos dar acum in ultimul timp totul s-a schimbat (spre rău) ...nu mai spun detalii. Aceste schimbari erau din partea lui, iar eu îmi doream sa nu mai fie asa, dar degeaba tot ii spuneam ca nu imi place situația, în fiecare zi eram nervoasă așa că am decis eu sa pun capăt relației ca să nu îl mai stresez (nu imi doream sa ne despărțim) el doar a acceptat pur și simplu despărțirea. Eu îmi doresc sa mai vorbesc cu el dar nu știu ce să fac.

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Inseamna ca tipul nu te mai iubea, de aia "s-a schimbat". Nu te mai voia. De aia a si acceptat despartirea.
Poti sa il mai intrebi ce face, dar nu spera, si nu incerca sa te impaci cu el.

| Nat1 a răspuns:

Cred ca nu mai trebuie sa te obosește pentru e clar.Nu ii mai pasa de tine dinainte sa te desparți de el, probabil si de acolo comportamentul asta. Poate avea deja pe altcineva.
Cred ca iti pierzi timpul încercând să îi capteze atentia, daca te iubeste si are doar o pasă proasta te va cauta, în schimb daca nu clar nu era de tine si aia e.
De foarte multe ori se spune ca bărbatu începe să își piardă interesul pentru tine daca il cicalesti sau va certați des, dar nimeni nu spune ca daca el nu ar vrea sa se întâmple asta si i-ar pasa de tine ar încerca să schimbe situația ca sa nu va mai certați.Dar in fine.

| Celcestietot a răspuns:

Ai cam dus teza la catedră, nu prea mai ai ce să faci. Eu zic să te pregătești pentru semestrul al II lea și să fii mai atentă la lucrare, ca să ai un rezultat cel puțin satisfăcător.

| supadeceapa a răspuns:

Treci peste, n-are rost să mai discuți cu el, mai ales că nici nu a dat vreun semn că i-a păsat vreodată de tine.

Întrebări similare