| IonutSiAtat92 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru daca vreti sa ma ajutati cu un sfat.Nu pot sa uit persoanele din viata mea cu care am interactionat.Ele nedorind sa mai vorbeasca cu mine din diverse motive(stupid as spune eu), eu nu le pot uita niciodata.Mi-au ajuns la inima chiar daca au fost false.Nu inteleg unde gresesc, nu am puterea sa uit acele persoane chiar daca ele m-au uitat si nu am insemnat nimic pentru ele.Cum sa fac sa scap din situatia asta, nu imi este usor. Vreau sa devin nepasator dar nu pot.

8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"Vreau sa devin nepasator dar nu pot"

La un moment dat, vei învăța să ignori. Se învață și acest lucru. Oamenii vin si pleaca din viata noastra. Uneori, nu trebuie să le dai tu, niciun motiv, fiindcă, vor găsi ei motive dacă vor să plece. Nu poți anticipa ce se intâmplă, dar e bine să fii precaut.
Nu te atașa foarte mult, nici de oameni, nici de lucruri. Toate sunt trecătoare. Păstrează un echilibru in orice. Poate că, deși ești prietenos, ești o fire mai singuratică, și atunci, te atașezi prea rapid, și prea intens, de câte un om, care probabil nu e pregătit să rămână.
Cei din jurul tău, poate că nu au fost neapărat falși. Nu-i judeca. Oamenii se schimbă, totul e un proces dinamic de schimbare, au alte idealuri, vei vedea, că trebuie sa inveti si tu, să ții pasul cu schimbarea.
Important e să nu te pierzi pe tine, să nu pierzi sensul, directia spre care te indrepti. Să nu alegi drumuri care nu duc nicăieri.Îți vei face alți prieteni, care probabil, vor pleca și ei. Iar din viețile altora, poate că vei pleca tu... Până la urmă, vei găsi și un om, care va rămâne.

| Celcestietot a răspuns:

Le uiti la fel cum ai facut si cu 'dumnezeu'.

| ContInchis666 a răspuns:

Suferi de sindromul stockholm?
Lasa-i sa plece, sunt toxici e mai bine ca pleacă

| Heraclit a răspuns:

Nu trebuie sa devii nepasator ci trebuie sa incepi sa iti pese de alte persoane care sunt deja in viata ta

Răspuns utilizator avertizat
| Heraclit a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Asta e o problema ce provine din mandrie. Solutia ar fi sa te smeresti si sa iubesti fiintele umane mai mult decat propria ta dreptate.

Ce preferi, sa ramai singur cu dreptatea ta sau sa ai oameni in jurul tau care sa țina la tine?

Răspuns utilizator avertizat
| Heraclit a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Pai prima data trebuie sa te faci o persoana placuta, care iubeste in mod adevarat si sincer persoanele de langa el si atunci o sa vezi ca o sa fie oameni care sa tina la tine