| Anonimulcuintrebari a întrebat:

Am o oarecare problema pe care am observat-o de curand.
Cand sunt singur cu o fata (Doar eu cu ea) ma oarecum intimdez, sau nu stiu ce se inampla ca nu prea stiu ce sa vorbesc cu ea si tonul vocii e mai jos si chestii de genul.
Eu in general nu sunt timid (Adica chiar imi place sa vorbesc cu oamenii) iar cu fetele cand vorbesc n-am nicio treaba mai ales cand suntem macar 3 adica sa nu fim singuri.
Si nu e vorba de o fata anume, ci de fete in general.
Si spre exemplu cum pot sa ma comport cu o fata cand suntem singuri (ala ar fi momentul ideal) sa-i arat acelei fete ca-mi place de ea si ca o *vreau*
Nu stiu cum sa ma comprot cu ea cand suntem singuri... ceva idei va rog
Apropo inca o informatie care sper eu ca va poate ajuta in a-mi da sfaturile.
V-am zis ca-mi place de fata aceea si nu stiu sa ma comport cu ea cand suntem singuri dar cand de cateva ori i-am dat palme la fund (Si dau la mai multe fete, dar nu se supara, si stiu asta pentru ca incep sa rada de obicei si sa zica "bai esti nesimtit", asta razand)
In fine nu sunt eu extraordinar de frumos dar nici urat, sunt undeva pe la mijloc.
Si tupeist nu sunt, dar nici timid.
Nu pot explica dar v-am zis, ma blochez la un moment dat.

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Esti cam tupeist, daca iti permiti sa le pui mina pe fund. happy
Stai cit mai mult in prezenta unei fete, singur. Te vei obisnui la un moment dat si vei intelege ca timiditatea nu are un fond real. Si pana la urma te vei purta normal.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu te simti ca trebuie sa faci ceva anume sa o multumesti, fetele fac asta inconstient cand sunt singure cu tine. Ce trebuie sa faci tu este sa pui toata presiunea pe ea, sa se simta cumva ea rusinata ca sunteti singuri

| Anonimulcuintrebari explică:

Multumesc de sfaturi happy