| PiercingTattooZwZyLoveDRUGS a întrebat:

As vrea sa mor.Adica nu e chiar ceea ce vreau eu, da` ar fi mai bine pentru mine.Sunt o gramada de persoane care isi bat joc de mine.Si am motivele mele pentru care cred ca moartea ar fi cel mai bun lucru pentru mine.
Deci daca iau unul sau mai multe atibiotice cu alcool, pot murii?

| TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

Asociatia Telefonul Copilului
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iubesti cumva drogurile(asa apare la numele tau)? Cred ca de acolo ai aceasta impresie.Iti creeaza tot felul de impresii ciudate.Care intotdeauna sunt gresite. Poate gresesc.

| AtateaConditii a răspuns:

Viata e o roata, mereu se intoarce, chiar daca e roata e patrata tot se intoarce la un moment dat. Incearca toate posibilitatile si lasa moartea pe ultimul loc. Daca le-ai incercat pe toate si nu ai reusit atunci sa iti doresti sa mori. Vezi ca sunt multe posibilitatihappy.

| Dariusuu a răspuns:

Trebuie să te înveţi să te aperi crede-mă de aceste persoane care îţi vor doar răul. Viaţa e o luptă continuă, când crezi că ai terminat atunci eşti obligată să lupţi în continuare.

Sunt momente frumoase şi sunt momente şi mai puţin frumoase. Viaţa nu poate fi tot timpul roz draga mea, uneori este doar un gri accentuat.

Să ai grijă de tine!

| unknøwn a răspuns:

Eşti conştientă că existenţa ta este irepetabilă, nu?
Apogeul vieţii nu poate fi stabilit decât postum.

Ai sărit cu paraşuta vreodată? Ai văzut piramidele? Ai alergat prin ploaie de nebună cu un băiat de mână? Ai mers cu cortul la munte? Ai mers la o întâlnire cu un băiat la 3 dimineaţa?
Ai înotat cu delfinii?

...
Atâtea chestii de făcut... şi tu alegi auto-distrugerea.
Nu contează cât de jos eşti, îţi poţi întoarce viaţa la 180 de grade în orice moment.
Râzi, fă sex, distrează-te,dansează, cântă, pedalează, aleargă, înoată,... mai ai vreo câţiva zeci de ani de trăit.

Şi lasă fumatul şi alcoolul. Sunt doar iluzii ale eliberării.
Treci prin vârsta adolescenţei, 12-18 ani, vârsta la care mulţi adolescenţi au probleme existenţiale şi sunt în căutarea propriei identităţi.
Ce e val ca valul trece...

| eella98 a răspuns:

Wtf?! lumeee, pe lumea asta sunt mai multe alte tragedii cu care se luptă oamenii să trăiască, dar tu pentru ce? doar că alții îți bat joc de tine? dar ție oare nu ar trebui să îți fie pararel de iei? Părinții în cazul tău cum crezi că se vor simți? Vrei să îți faci ție un "bine" dar de fapt creezi mii de situații absurde pentru ceilalți din jurul tău. nu este corect. cineva s-a chinuit pentru tine și mă refer la acea mamă pe care o ai, dar tu acum stai și te plîngi că moartea ar fi cel mai bun lucru pentru tine. happy îmi pare sincer rău, nu știi ce înseamnă viață. Știi ce, tu în loc să încerci în fiecare noapte-zi să stai și să te gîndești cît e de frumoasă viața, ce planuri mărețe îți poți pune pe viitor, la o carieră de succes unde totul va depinde de tine, unde vei fi respectat/ă, să visezi frumos cu ochii liberi, să gîndești pozitiv, să fii optimist/ă, să te privești în oglindă și să te placi pentru ceea ce ești, stai și te plîngi că vrei să mori pentru chestii banale. Acum poate nimeni nu are nevoie de tine, dar asta este o lecție, că trebuie să te faci puternic și remarcat prin ceva în care să fii in centrul atenții în cercul tău de oameni și să te mîndrești cu tine. Dacă ceilalți își bat joc de tine înseamnă totul provine din tine în primul rînd, nu te iubești de aceea și lumea te vede așa și nu te iubește sau nu te respectă. Trebuie tu mai întîi de toate să te iubești, să fii mîndru de tine, să te vezi mare om și important și ceilalți te vor percepe fix așa. Cum vrei cineva să te iubească dacă nici tu nu te poți iubi? Ca și frumusețea, de cîte ori m-am convins că sunt frumoasă, spunîndo mie în fiecare zi pînă a ajuns și lumea de pe stradă să îmi atragă atenția întruna chiar dacă nu mă știe. happy deci fă concluzii, lucrează cu sufletul tău mai întîi de toate sau mai bine descarcăte vorbind cu cineva apropiat ție, și cere sfaturi, nu trece singur peste greutățile tale. baftă happy și sper că nu decurgi pînă la urmă nici la o prostie.