| 1192gogoasainfuriata a întrebat:

Bună! big grin oare pe Aliexpress poți comanda doar câte un produs pe rând? Am înțeles că vin în colete separate, deci nu poți comanda mai multe chestii și să îți vină toate într-un colet, nu? Fiecare se cumpără separat? Vă rog mult astept un răspuns!????

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu puteam comanda mai multe produse simultan. Depinde de vanzator si de solutiile sale ce tin de logistica (depozite, conditii pentru colete, etc).
Ca sa iti vina toate intr-un colet, trebuie sa cumperi dintr-un singur magazin, in primul rand. Site-ul e o platforma gen Olx, Okazii sau Emag. Nu detin ei produsele, le vand niste firme care si-au facut cont la ei. Produsele sunt in orase diferite, nu au cum sa porneasca in acelasi colet, decat daca iei de la acelasi magazin.
Si chiar si acelasi magazin poate avea marfa in depozite diferite. Chinezii au si marfa in Europa, prin Cehia, Germania, Polonia... Produsele mai scumpe vin prin curieratul DHL de la depozitele europene, probabil ies mai bine daca exporta en-gros intr-un depozit mare, apoi vand cu amanuntul in interiorul UE.

| 1192gogoasainfuriata explică (pentru NoTurbinaNoGood):

În regulă, mulțumesc frumos pentru detalii, chiar mă ajută enorm de mult! big grin?

| lpavel a răspuns:

Iti vei da seama daca vine cu colete separate atunci cand comanzi ca iti face mai multe facturi, se intampla asta de multe ori si pe eMAG...

| 1192gogoasainfuriata explică (pentru lpavel):

Okey, mulțumesc frumos! ❤️

| lpavel a răspuns (pentru 1192gogoasainfuriata):

Cu placere! N-ai pentru ce...