| chiftelutacrocanta a întrebat:

Bunatatea inseamna suferinta? daca da, de ce? De ce omul bun seamana cu un magar care iarta toata greutatile care i se pun pe spate?

3 răspunsuri:
| DooMguy2021 a răspuns:

Nu e asa, e bine sa fi un om bun chiar daca in momentul in care ai facut ceva bun dar nu ai primit ceva in schimb asta nu inseamna ca nu vei fi rasplatit mai tarziu, toata lumea primeste ceea ce merita si oamenii buni si oamenii rai.

| CinevaAnonimă a răspuns:

Bunatatea inseamnna sa ai rabdare cu cei care gresesc si sa ai putere sa ierti. Din pacate in ziua de azi multi profita de dragoste si bunatatea acestor oameni si isi repeta greselile in continuu.

| BotezanDaniel a răspuns:

Da,bunatatea inseamna suferinta, durere si amaraciune.Psihologic,cine este bun este luat de prost. Poarta rautatiile ca pe o povara ce o duci pe spate, rabda in acest pamant al nenorocirii si al pacatului.Cauta puterea sa mergi mai departe, lasa povara ta la cruce, poarta povara altora.Fii morala, cearta-te pentru dreptate! Dar nu te enerva! Nu te consuma! Nu te razbuna! Nu urâ! Poti avea tupeu! Ca sa nu fii calcata de nemernici! Poti sa ridici tonul! Dar totul cu moralitate, cu dreptate, cu corectitudine! Raspuns castigator? big grin