| Georgiana2905 a întrebat:

Intrebare exclusiv pentru baieti : Ce anume va atrage si ce nu la o fata? Ce comportamanet trebuie sa adopte pentru a fi cineva in ochii vostri?

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pentru mine cel mai important este la primul impact chipul. Fiecare are gusturile lui, si nu se poate predefini un model care sa iti placa inainte sa vezi persoana. Pot spune dinainte ca sunt atras de fete slabe, cu feminitate accentuata, delicate fara a parea pretentioase (nu la modul ca au pretentii mari, ci ca ar fi mironosite care stramba repede din nas ). Aspectul fizic si felul cum se prezinta sunt chestii subiective si pot diferi. Apoi conteaza pentru pasul urmator comunicarea, din pacate mi s-a intamplat sa ma insel, cred ca unele dsoare au reusit sa simuleze dupa mult studiu o privire, atitudine si primele cateva idei care sa inspire inteligenta, cand de fapt nu e decat un teatru de rutina. Pentru a ma apara mai recent am inceput sa testez simtul umorului, care se cam stie ca lipseste la persoane complexate, cu idei ascunse, sau pur si simplu prostute. Apreciez o aparenta naturala, deschisa, o feminitate pura nealterata de problemele pe care le-a mai avut. Nu ma atrage prea mult o persoana prea "calita", ci mai mult una care a reusit sa isi pastreze un suflet curat. La primele semne de prefacatorie, minciuna, fals, aroganta nejustificata sau cand simt ca nu ne-am putea intelege m-am retras brusc. E asa simplu sa fii tu insuti, sa te lupti sincer cu temerile si sa pastrezi o minte deschisa incat mi se pare ceva banal.

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pe mine ma atrag in general baietii timizi, cei care par inocenti, dar nu sunttongue
Nu ma atrag insa baietii mai scunzi decat mine[hai frate ca am 1, 63 nu sunt prea marElaughing], cei care sunt plini de ei, cei care nu stiu sa se poarte cu o fata
P. s. Si adorrrr raraitziilove strucklove struck day dreaming
Intamplator sau nu, baiatul pe care il plac e timid si raraithee hee love struck big grin

| Flav a răspuns:

Bun-simt, educatie, caracter, inteligenta si draguta. ( ca sa nu folosesc sintagma aia, mai frumoasa ca dracul )

cami
| cami a răspuns:

Acum sunt Camil.
Georgiana, depinde de tip. Daca el este tipul borfas, care-il asculta pe Guta, si care are o imitatie ieftina de D&G, normal ca la randul lui va prefera o cocalara (pardon, inventez cuvinte laughing ).
Eh, daca tipu-i mai serios, la randu-i va prefera o fata de incredere si serioasa.
"Asa cum esti tu, va fi si partererul tau ".
Sper ca nu te superi pe mine ca nu apartin sexului tare, si totusi am raspuns.

| knnight a răspuns:

Depinde de baiat:p......pe mine ma atrag ochii si zambetubig grin:X

| DarKJoKeR a răspuns:

Cum am mai zis si altora, depinde de baiat... Unora poate le plac cele mai insistente, mai curajoase, nai indraznete, care fac ele primul pas...altora poate le plac cele mai timide, .nu stiu.depinde de baiat... mie imi place o combinatzie...cuminte,dar provocatoaresmug

| SpikE a răspuns:

1 Pai trebuie sa fie frumoasa, desteapta, de gasca, tot ce se poate, 2 sa nu fie timida, 3 sa fie rau laughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mie imi plac cele cocotate in copaclaughing