| ThatOneStrangerFromTheInternet a întrebat:

La 21 de ani ii normal sa ai momente cand te simti batran? As dori sa aflu daca mai sunt si altii care sunt familiari cu acest sentiment, dar si modul in care actionati pentru a mai ameliora acest lucru. Pentru mine barbieritul zilnic, o tunsoare noua si sportul ma face sa ma simt mai bine. Multumesc in avans, abia astept sa citesc experientele voastre happy

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"21 de ani ii normal sa ai momente cand te simti batran?"

intrebare ajutătoare: in ce cercuri te invârți - ca medie de vârstă?

| CopilThembel a răspuns:

Eu ma simt mereu bătrân dar tot tânăr sunt.

| Drimmero a răspuns:

E cam anormal sa te simti batran la 21 cand esti in apogeul tineretii si a vietii dar poate experientele anterioare te-au facut sa ajungi sa simti asta, sunt oameni si oameni. La mine e cu efect invers, cu cat avansez in ani observ intinerire, e mostenire genetica asta, daca ma barbieresc par de mai putini ani, daca ma imbrac in anume fel iar par mai tanar, tenul meu e inca neschimbat si fara riduri, nu stiu ce sa zic. Privesc poze de acum 5-6 ani si mari schimbari nu sunt, poate la fizionomie, la oasele fetei care s-au mai marit, la corp, dar cine stie ce schimbari n-am. Iar ca stare de spirit tot asa, ma simt tanar, probabil si la 45-50 de ani ma voi simti mai tanar, mai ales daca ma ajuta fizicul, acum nu stiu ce o sa fie atunci. Ai patit ceva de te simti asa?

| batranulintelept77 a răspuns:

E perfect normal. Și eu pățesc asta și sunt mai tânăr ca tine. Cum bine zice sierra, contează cu cine stai. Când majoritatea persoanelor de vârsta ta sunt în goană după femei, beții și ocazional droguri, e normal să te simți bătrân în comparație cu aceste copilărisme, dacă ai un minim de inteligență sau măcar bun simț.

| LovedbyGrace a răspuns:

Eh, se mai întâmplă...

| Loraovergame404050 a răspuns:

Eu am 15 ani şi deja mă simt bătrână, cică eşti bătrân când mori

| Nirvanaaa a răspuns:

Da, mai ales când mă trezesc dimineața și mă doare spatele laughing.
Da, am așa momente uneori, parca zici ca am 80 de ani, nu 21. Ori vorbesc cu un prieten și automat trecem la discuții de vârsta noastră, ori mă apuc de invatat. Mă face sa mă simt mai bine și îmi amintește ca nu sunt așa bătrână cum cred eu in capul meu.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai schimbat prefixul, de aia te simti asa. Pe la 22-23 de ani o sa uiti, nu o sa te mai simti batran.

| ThatOneStrangerFromTheInternet explică (pentru Nirvanaaa):

Lol, si eu mai am dureri de spate laughing partea buna e ca de cand m-am apucat de sport nu prea le-am mai simtit prezenta happy recomand!

| Nirvanaaa a răspuns (pentru ThatOneStrangerFromTheInternet):

Multumesc de sfat, ar trebui sa mă apuc și eu laughing.