|

Mi s-a intamplat ceva ciudat acum cateva minute...stateam le telefon si ma jucam si dintr-o data, aud pe cineva plangand si cred ca e prima oara cand mi se intampla, efectiv simteam o presiune pe tot corpul si ma blocasem, efectiv imi era atat de frica incat simteam cum imi bate inima iar acum ma doare putin capul. Sincer nu imi aduc aminte sa mi se fi intamplat vreodata asa(gen frica asta) apropo, nimeni nu plangea, ori mi-am imaginat eu fara sa vreau, ori ceva dubios s-a intamplat, altfel, nu imi explic ce s-a intamplat mai devreme. Voi ce credeti ca a fost? Presupun ca vi s-a intamplat vreodata sa auziti ca va striga cineva dar de fapt nu v-a strigat nimeni, se zice ca dacca raspunzi e de rau, mi s-a intamplat si asta de cateva ori dar acum a fost super ciudat.

16 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ti s-a parut, au fost duhurile necurate.

| a răspuns (pentru Celcestietot):

Ce se va intampla? Imi este frica. Acum o luna a murit o ruda intr-un mod mai... urat. Am mai auzit ca daca vezi persoane moarte este necuratul cu infatisarea anumitei persoane si imi este frica de morti indiferent de cum ma intelegeam cu ei in trecut. Imi este frica de cosmaruri si tot ce este legat de chestii horror sad

| a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Da, duhurile necurate au puterea de a lua forma celor apropiați. Ce se va întâmpla? Haide să o luam cu inceputul și să vedem ce spune în Biblie, la 1 Petru 5 :

„8. Fiţi treji și vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită."

Diavolul când găsește o slăbiciune în inima noastră încearcă să o forțeze, până când va găsi o mică rază de lumină, până când va zări lumina sufletului nostru, iar apoi intră pe crăpătură și vei vedea de la distanță, din scaunul palatului tău cum se așterne ușor, ușor întunericul peste sufletul tău. Nu vei știi ce să faci, vei crede că nu mai exista cale de scăpare, dar, să vedem ce ne scrie în continuare în Biblie :

„9. Împotriviţi-vă lui tari în credinţă, știind că și fraţii voștri în lume trec prin aceleași suferinţe ca voi."

Singura armă împotriva lui Satana este Iisus Hristos, așa că va trebui să îl primești în viața ta cu adevărat, va trebui să ridici sabia din piatră și să pornești la lupta cu diavolul. Atunci când îi vei da lovitura finală, și îți vei recâștiga inima cu ajutorul lui Iisus să nu crezi că acest război s-a sfârșit, el este unul veșnic, îl vei purta atâta timp cât vei fii pe acest pământ, de aceea sabia trebuie păstrată tot timpul, cu dragoste, nu din obligație, ci ca să ai un regat așa cum trebuie, în numele Domnului, în numele dreptății și a adevărului, în numele iubirii de bine.

| a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu sunt de religie ortodoxa

| a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Nici nu trebuie sa fii ca sa il primesti pe Iisus in viata ta!

| a răspuns (pentru Celcestietot):

Stiu dar n-am referit ca ai vorbit despre Biblie etc

| a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Încerci să îmi spui că nu crezi în Biblie sau în Dumnezeu?

| a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu, incerc sa iti spun ca eu sunt de alta religie si eu nu am Biblie la fel ca la cei de religie ortodoxa... Acum ai inteles?

| a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Vrei să îmi spui ce religie ai?

| a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Intrebarea ta de pe acest forum nu cred ca va primi alte raspunsuri in afara celor de natura biblica. Dar, poti continua sa crezi in ce vrei tu, chiar daca incurajeaza violenta domestica.

| a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Nu stiai ca incurajeaza violenta domenstica?

| a răspuns (pentru Irinaaaaaaaioanaaaaa):

Si crezi ca Dumnezeul cel adevarat ar incuraja asa ceva? Daca esti obisnuita cu cartea credintei tale, poti citi si din Biblie, ca sa vezi cine este Dumnezeul meu, poate iti place de Acesta. Alegerea iti apartine, iar daca vrei sa citesti din cartea credintei mele, iti voi recomanda sa incepi cu Noul Testament, pentru ca este mult mai usor de inteles fata de cel Vechi.

| a răspuns:

Nu,niciodata in viata mea nici in tinerete n-u m-i s-a intimplat nimic straniu.